Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gelwe

Jest ktoś komu przeciętność przeszkadza w normalnym funcjonowaniu?

Polecane posty

Gość gelwe

jestem taka zwykła nie ma we mnie nic ładnego naprawdę przeciętna uroda włosy liche rzadkie krótkie z prostą grzywką blada cera figura chłopczycy ubieram się adidasy dżinsy bluzy koszulki itp i dla chłopaków jestem niewidzialna jestem cieniem własnych koleżanek nie wiem co to adoracja mężczyźni omijają mnie szerokim łukiem próbowałam z makijażem to wszyscy się tak dziwnie na mnie patrzyli a jak włożyłam raz buty na wysokim obcasie to słyszałam od innych głupie docinki czy się nie zabije na takich szpilkach itp przez moją urodę wszystkiego mi się odechciewa nie podobam się nikomu czuję się gorsza i tak jest teraz brzydota i nijakość jest piętnowana

Gość kipi morze kipi kartka
ja też jestem brzydka mam pryszcze, mam małe piersi i w ogóle jestem nijaka, paskudna i ohydna. Juz nawet nie spodziewam się nigdy adoracji ze strony facetów.

Gość gelwe
ale co zamierzasz z tym zrobić? bo u mnie nie ma dnia żebym nie głowiła się jak zmienić ten marny żywot

ej , skoro przynajmniej nie gracie księżniczek , to może spróbujecie na swój sposób się poprawić?

ubieram się adidasy dżinsy bluzy koszulki itp więc dlaczego tego nie zmienisz? Największa poczwara jak o siebie zadba to jest piękna :)

Co masz na myśli pisząc przeciętność? Dla mnie przeciętność to te wszystkie wymalowane, ufarbowane, wciśnięte w obcisłe odblaskowe ciuchy dziewki, proste mające tylko fajną fasadę a w środku zimna pustka. Ubieraj sie przede wszystkim w takie ubrania które Ci sie podobają i w ktorych dobrze sie czujesz no i ładnie wyglądasz :) I nie patrz sie na inne dziewczyny które uważasz za atrakcyjniejsze. Piękno jest subiektywne. Na pewno komuś sie podobasz. ubieram się adidasy dżinsy bluzy koszulki itp"" Mi sie podoba taki ubiór u dziewczyn, taki normalny :P luźny, skromny :)

bycie przecietną jest nie dla mnie :) zmień strój na taki który do ciebie pasuje i podkreśli twoje walory i twoją ossobowość, wbrew pozorom to nie jest takei trudne a wiele daje :)