Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudyna19861

mamusie zimowe bielsko biała

Polecane posty

w 35 tyg teraz wózek z allegro kupujesz ? tez by mi sie na zakupy jakies przydało pojechać a tu nikt czasu nie ma no ale z nami to trzeba troche pochodzic :)

córa jeszcze śpi więc mam troche czasu :) właśnie czuje się dobrze mam bardzo spokojne dziecko oby poza brzuszkiem tez takie było :)jedyne co mi przeszkadza to schylanie się albo wstawanie pobolewa mnie w pachwinach od jakiegos czasu ale ponoć to normalne no i oczywiście zgaga najgorsza ....

A no to super. Ja z pierwszym dzieckiem czułam się świetnie. Terz jest znacznie gorzej:( kręgosłup, zgaga, bezsennośc. Ale w sumie jeszcze miesiąc trzeba się pomęczyc:)

no właśnie nie zostało długo :) mi przy pierwszym tez dokuczał strasznie kręgosłup i jakies mrowienia pod żebrami teraz naszczescie ok z tym spaniem tez różnie trzeba wstawac non stop do łazienki :)

kurcze ja to dopiero musze kupic jakąś komode i przede wszystkim ciuszki dla małego :) jak tak sobie myśle ile to trzeba kupić ... a na Wyspiańskiego do szpitala trzeba mieć swoją wyprawkę ? czy tylko na wyjscie ?

tak naprawdę to nie mam pojęcia:( zapytam lekarza na wizycie może mi coś powie... czytałam na forum ,że tylko na wyjście ale to były stare wypowiedzi:( zadzwonic chyba do szpitala można i zapytac...

jutro bede widziala sie z kolezanka co tam rodzila moze sie dowiem , w eskulapie teraz trzeba miec ubranka i tak sie zastanawiam czy zabrac rozmiar 56 czy 62 w razie czego chyba wezme i ten i ten :) jak sie dzis czujesz ? ja jestem w szoku bo nie mialam wczoraj zgagi :)

Było by super jak byś się coś dowiedziała:) w nocy obudziłam się i po spaniu:( tak mi drętwiała ręka, że nie mogłam zasnąc do tego zgaga... Koszmar:( chyba tak już zostanie do porodu...:(

mnie najbardziej w nocy meczy ten ból w pachwinach ciężko wstac wtedy umowiona jestem na 28 pazdziernika takze zostały mi prawie 3 tygodnie luzu :) byłam dzis w auchan widzialam duzo ubranek takich jak kombinezy ale nie mialam czasu bliżej sie przyjzec :/ pojade moze w niedziele w koncu :) na wyjscie ze szpitala kombinezon chyba sie juz przyda

Ja większośc ubranek zamawiałam przez allegro. W sumie ciężko powiedziec czy kombinezon będzie Wam potrzebny bo pogoda na razie piękna:) ale później przyda się na pewno cała zima przed nami:) na którą godzinę masz jechac na poród?

mam byc miedzy 7.30 a 8.30 :) lepiej jechac wczesniej zeby byc pierwszą w kolejce dwa lata temy byłam po 8 w klinice i cięli mnie dopiero o 12 mam nadzieje ze teraz bedzie szybciej :) idziemy z małą na lac zabaw poki jeszcze pogoda jako taka a tak mi sie nic nie chce - uroki końcówki :)

Mnie wczoraj cały dzień nie było:( dzisiaj już pogoda tragiczna a ja mam tyle prania:( Przyszedł nam wczoraj wózek jedną rzecz przynajmniej mamy:) Jak Twoja córeczka cieszy się,że będzie miała rodzeństwo?