Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzciecos

Mam 20 lat, rodzice chcą mnie wyrzucić z domu. Samobójstwo??

Polecane posty

Gość poradzciecos

Do 10 października mam czas, 10 rodzice wywalą mnie z domu. Żądają od dłuższego czasu bym poszedł do roboty, a ja w ogóle nie chcę iść, nie chodzi o lenistwo, po prostu mam pewne powody przez które od paru lat bardzo rzadko wychodziłem z domu, a od około 2 w ogóle, ale to nikogo nie interesuje!! nie akceptuję swojej twarzy, mam brzydkie rysy i pryszcze od 10 lat z roku na rok nasilające się, nie jestem w stanie nawet wychylić się przez okno za dnia, bo tak bardzo się siebie wstydzę. W przeszłości mi dokuczano w szkole, szturchano i mam uraz a poza tym porzuciłem szkołe po gimnazjum, nie potrafię rozmawiać z ludźmi odwracam sie. Poradźcie coś jak wiecie, myślę nad samobójstwem, ale to tlyko rozwarzania, z takim charakterem nie zdolalbym i tak

Gość ptasiek nastroszony
znajdz robote gdzie majster nie jest gejem i nie bedzie wnikal jaka masz facjate

Gość lalalalrimel
daj zdjęcie to zzobaczymy czy ma sie czym przejmować ;)

Gość zasmarkana małgosia
Rozumiem cię. Moim zdaniem powinieneś najpierw zarejestrować się w UP, bo pewnie nie masz ubezpieczenia, a potem iść do lekarza, zacznij od internisty, a on skieruje cię do psychologa albo psychiatry.

Gość vianna
człowieku, zachowujesz się jak pięciolatek problemy się ROZWIĄZUJE zamierzasz do emerytury siedzieć starym na karku? Bo masz pryszcze?

Gość vianna
z tego co piszesz wynika, że szkołę rzuciłes 5 lat temu co robiłes przez te 5 lat?

Gość Ki Ki
To jest dysmorfofobia, poczytaj w internecie, na forach. Nie jesteś sam, ale to wymaga leczenia psychiatrycznego. Dla przykładu znalazłam forum, jest ich więcej. http://www.psychiatria.pl/forum/vt,49,243,43571,0,dysmorfofobia

Gość lalalalrimel
daj daj daj, tu jest dużo brzydkich kobiet, może znajdziesz szczęście

Gość poradzciecos
Po gimnazjum byłem pełnoletni, bo powtarzałem i dalej nie uczyłem się, teraz nie wiem od czego zacząć. Może i pierwsze lata wstydu nie było takiego, ale strach zawsze od dziecka i tak do dziś.

Gość erteterfffffff
Jak bedziesz mial prace to bedziesz mial pieniadze----> bedziesz mial pieniadze bedzie za co leczyc cere! A tak w ogole proponuje dowiedzic ci przede wszystkim dermatologa, ale najlepiej prywatnie. Czlowieku jesli do konca zycia chcesz siedziec w domu i miec mysli samobojcze, bo masz pryszcze to powodzenia! Rusz dupsko! Idz do pracy! Lecz cere! Idz do psychbiatry! Do urzedu! Mnostwo ludzi ma tradzik! To nie jets nic nienormalnego! Zenujace! Za pare lat obudzisz sie z reka w nocniku, chcesz takiego zycia?!

Gość fgfffffff
idź do psychiatry, skierowanie nie jest potrzebne. Wystarczy zarejesrować się i już...Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście. Głowa do góry :)

Gość gosce30
Spoko ja mam 30 lat i od 10 lat słysze jak mnie wyrzucają z domu ....Problem jest taki ze mam konflikt z matką z ktorą kłóce sie prawie codziennie . To zawsze ona jest powodem tego ze dochodzi do wyzwisk itp .. Ile razy słyszalem ze mnie wy.... z domu to zawsze mowilem to mnie wy... z domu i juz , wiem gdzie pojde i bede miał dach nad głową . Chwilowo roboty nie mam ale za miesiąc juz wracam do roboty gdzie robilem rok temu i mam pewnosc ze 7 miesiecy popracuje tam jak w poprzednim roku . Co miesiąc zawsze daje z 500 zł od siebie za to ze mam gdzie spac, i co żrec i dach nad głową . Niestety ale wynajmowac chaty nie bede bo mi sie to nie kalkuluje . Wynajmowalem 2 lata temu i nie powiem było cudownie ale z roboty mnie wywalili i trzeba bylo na stare smieci wrócic . Chaty tez nie dostane bo spełniamy warunki wiec nie ma co liczyc na to . Chciałbym sie za....cie wyprowadzic ale niestety jets to trudne i tylko udaje sie to tym co albo dostają chate za free albo ich stac na kupno albo ktos z kims wynajmuje i we 2 jest łatwiej . U mnie w domu wszystko jest przez matke gdyby ona była inna sytuacja w domu byłaby normalna ale tak nie jest i nigdy nie bedzie . Mieszkam ze starymi i czuje ze mieszkac bede juz zawsze w tym miejscu , nawet rok temu dostałem testament na ten dom .

Gość gość
jak można własne dziecko wywalić z domu

Idź do psychiatry. Przecież rodzice nie będą Cię utrzymywać bog wie jak długo. Moje dziecko ma tyle lat co Ty i bez problemu znalazło pracę za najniżą krajową, ale to nieistotne. Ma kasę dla siebie, na swoje ekstra wydatki, do tego studiuj****awi się...itd. Żyjesz w chorym świecie, czas z niego wyjść. Psychiatra Ci pomoże.

Gość 13:25 --- nie oceniaj, być może nic do niego nie dociera, to dla jego dobra, żeby w końcu ruszył tyłek. Całe życie nie będą go prosić.