Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfageregergre

Bizuteria recznie robiona - problem

Polecane posty

Gość sdfageregergre

Witajcie. Moim hobby jest bizuteria recznie robiona. To znaczy, wiecej mam hobby, ale to jedyne na ktorym mozna troche zarobic, a ja potrzebuje kasy. Tylko mam wrazenie, ze co 2 Polka ma teraz takie hobby, a na Allegro sprzedawane sa naszyjniki i kolczyki, na ktore jak patrze, to mam wrazenie, ze sprzedajacy doklada do interesu. Dlatego mam pytanie: sprzedajecie tez taka bizuterie? Ile miesiecznie udaje sie wam zarobic, zakladajac, ze macie tez normalna (kiepsko platna) prace i nie dziubiecie kolczykow calymi dniami? A z drugiej strony: jaki bizuterie byscie kupili: tania, ale banalna albo zle wykonana, za to np. wiele par, czy oryginalna, wyjatkowa, ale raczej droga? Pomozecie mi :) dziekuje

Gość gfgfgfgfgghgh
ja nie kupuje, bizuterie kupuje srebrną albo w rossmanie, a te recznie robione to zazwyczaj jakis badziew

Gość sdfageregergre
Nie wszystkie to badziew, ale chyba badziew jest najchetniej kupowany... Ja chcialabym robic nie-badziew, ale czy to ma sens? To kosztuje, a ludzie chyba nie maja pieniedzy...

Gość sdfageregergre
A ile udawalo CI sie zarobic, jesli to nie tajemnica?

Gość ręcznie robiona wygląda
tandetnie po prostu

Gość sdfageregergre
Nie, dobrze wykonana recznie robiona bizuteria nie rozni sie od tej, ktora mozna kupic u jubilera - chyba, ze na plus :) Tez moze byc staranna, z dobrych materialow, lutowana itd. Ale na pewno nie kosztuje tyle, ile ta z akrylowych paciorkow na krzywym drucie.

witam chcę zaprosić was na moją stronę gdzie prezentuje biżuterię ręcznie robioną przeze mnie i moją siostrę ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA www.bizart.pev.pl