Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojtus951

Czemu kobiety są takie głupie? Usunęła mnie z facebooka!

Polecane posty

Gość proekozielona
ok ;)

Gość wojtus951
Ok, jestem chamem i świnią. Ale rozumiem, że nie uważacie takiego zachowania za dziecinne?

Gość Cleo666
Jest dziecinna i ....jej zależy :)

Gość Cleo666
Przecież wcześniej też był prawie obcy-widzieli się tylko raz.Myślała, że mu dokopie ;) kasując go ze znajomych, lecz niechcący pokazała że jej zależy.Jestem kobietą i też miałam ochotę kiedyś kogoś usunąć z NK, ale usunęłam konto, żeby zapomnieć i nie zawracać sobie nim głowy.

Gość no proste ze cie usuwa
po chuj jej @znajomy@ ktory sie nie odzywa przyglupi jestes ? :o

Gość o maj god o maj god
ja tez bym Cie usunela z listy znajomych z FB w tej sytuacji poza tym moj FB, moja lista i moge z nia robic co chce i kiedy chce to ty masz problem, a nie ona

Sprawa wygląda tak: to ty ją zaprosiłeś na FB później ją olałeś więc stwierdziła, że po co jakiś niedojrzały dupek ma mieć dostęp do jej prywatnych rzeczy więc cię wykasowała i tyle. A ty zakładasz specjalnie temat na kafe i żalisz się wszystkim, że babka jest dziecinna:-O no człowieku, dorośnij, bo ja tu widzę tylko zapłakanego Wojjtusia, który jest ofochany bo babka, którą zlał nie biega za nim i nie prosi się o spotkanie:-O Dziecinny jesteś ty.

Gość Cleo666
Ale wy dziecinni jesteście :) a co on jej tam przeszkadzał? Niech se będzie jak już jest.Teraz tak można fejsa ustawić, żeby ograniczyć kontakt z mniej bliskimi znajomymi.No chyba, że nie chciała go widzieć...lub mu dopiec.Czyli, że zależy.

Gość tamtaramtam tam tam
Cleo666 ale pier-do-lisz farmazony

Gość Cleo666
Nie pier.. :)Przecież można mieć znajomych, z którymi nie jest się tak blisko.Zaprosiło się lub przyjęło zaproszenie i jest.Wojtkowi chodzi o potwierdzenie faktu-że tej dziewczynie zależy.Tak, zależy, bo ja i pewnie większość, nie usunęłaby z kontaktów osoby, którą zna, ale jest jej obojętna.

Gość Ewwwwka
a po cholere miałabym miec w znajomych obce osoby, ktore widziałam RAZ i w dodatku zachowaly sie jak buraki? Zeby mieli wglad w moje prywatne sprawy? A moze jeszcze specjalnie mam zmieniac ustawienia prywatnosci zeby blokowac jakiegos buraka? Dobre;) Moze ty cleo lubisz miec po 500 osob na liscie znajomych na portalach spolecznosciowych z czego z powiedziałabys czesc na ulicy moze klikudziesieciu. Tez swojego czasu spotykałam sie z roznymi facetami i gdy z gosciem spotkałam sie raz czy dwa i nie wyszlo to z miejsca kasowalam numery i usuwalam ze portali bo to dla mnie zadni znajomi i tylko zasmiecali mi listy kontaktow. Nie przypominam sobie zebym robila to z żalem, wsciekloscią czy z jakimkolwiek innym glebszym uczuciem:D

Gość Cleo666
Mam ok 70 znajomych i nie mam osób, których nie znam.Mam wrażenie, że piszę tutaj z jakimiś dziećmi :) Chodzi o to poco w ogóle kogoś przyjmować/zapraszać skoro zaraz ma się go usunąć za nic? Przecież wcześniej miała go w znajomych a widziała go raptem raz :)Kumasz czaczę?

Gość Ewwwwka
Zaprosila/przyjeła zaproszenie bo utzrymywali jakis czas kontakt, chocby wirtualny, planowali spotkanie. Kontakt sie urwal, gosc przestał odpsywac, to kolejny raz pytam po cholere miałaby trzymac obce osoby na liscie znajomych? Zeby miec wiecej? Nie rozumiem problematycznego toku myslenia rodem z gimnazjum cleo i wojtusia

Gość Cleo666
Przecież odpisał jej na smsa że wyjechał :) Nie musiała go za to kasować :)Ja po prostu uważam , że takie kasowanie za nic to dziecinada.

Gość Cleo666
I jeszcze jedno o co chodzi że niby kogoś nie kasować, żeby mieć więcej?Jak już pisałam mam niewielu znajomych na fejsie i nie chodzi o to żeby więcej :) Masz jakieś kompleksy?

Ja nigdy nikogo nie skasowałem za takie coś, ona jest dziecinna przyznajcie mi wreszcie racje i koniec dyskusji

Gość Cleo6666
to wyżej to podszyw, nie jestem autorem topiku, i nie mam 500znajomych na nk, na FB też mam niewielu, tak samo na Fotka.pl i Goldenline, więc nie do mnie takie teksty

Gość Ewwwwka
tak mam kompleksy bo z portali spolecznosciowych usuwam ludzi z ktorymi nie chce juz utrzymywac kontaktu:D:D Lece bo szkoda czasu na dyskusje z mentalnym gimnazjum:)

Gość Cleo66666
Wszystko to podszywy, mam konto tylko na nk, fb, twitterze i myspace.

Gość Ewwwwka
fotka.pl o kurva:D:D

Gość Marmeladkaa
cleo lubi mieć wśród znajomych ludzi, z którymi nie utrzymuje kontaktu lub którzy ją olali:)

Gość gość
też bym wywaliła. na zbity pysk. Pojaka cholerę mam trzymac w znajomych jakiegos dupka który mnie ignoruje? Wypad. A ty Wojtus przezywasz jakby sie stałatragedia.Ubodło troszkę prawda? Miej nauczke na przyszlosc. Po pierwsze jej profil i ona ma prawo decydowac kogo na nim trzymac. To tak jak z mieszkaniem. Nie podoba mi się czyjes zachowanie w moim domu - pokazuję drzwi ;-) po drugie, skoro nie chciałeś, to po cholere masz ją obserwować ? Dorosnij synek bo żal cie czytac

Gość gość
Mialam identyczna sytucaje, wiec jesli to o mnie chodzi I to z Toba bylam na spotkaniu, to wyrzucilam z Facebook z oczywistych powodow. Takie pisanie do kogos kogo malo sie zna wymaga troche odwagi, skoro pisze to oczekuje, ze ta osoba mi odpisze tymbardziej, ze sie spotkalismy. Jesli nie odpisala to wydaje sie to dosc jasna sytuacja I jedyne co to trzeba o tym zapomiec, stad to wyrzucenie z fb. Ja szukalam powaznego zwiazku, a nie spotkan z chloptasiami, ktorzy sami nie wiedza, czego chca :P Teraz jestem juz w szczesliw zwiazku :) wiec twoja strata, a ja sie cieszę, ze tak wyszło :)

Gość gość
Ale to chyba jednak nie ja, bo ja do kina nie zapraszałam i on mnie tez nie, tylko tak na spotkanie. Potem z łaski swojej odezwał sie po tygodniu by sie spotkac, a ja powiedziałam, ze nie. Zdziwił sie i go zatkało a ja sie rozliczyłam. Faceci to idioci czasem. Komplementują na randce i piękne rzeczy mówią jak niby początek czegos piszą SMS a potem ja odpisze i cos napisze to juz cisza, a potem jak niby nic odezwie sie po tygodniu i mysli, ze polecę na spotkanie z nim, ze tylko siedzę i czekam. Po tym jak nie odpisał mi na SMS to stracił moje zaufanie, jak i to, ze nie chce spotykać sie z byle kim, kto raz mi odpisze raz nie, nie zgodziłabym sie na takie cos, jak ja jestem 100% dostępna to faceta tez tak powinien miec inaczej nje wchodzi w grę. Miałam dwa podobne przypadki :p

Gość gość
Ale co w tym dziwnego? Tez zdarza mi się tak robić. Na fb ma się znajomych, z którymi utrzymuje się kontakt bądź relacja jest przyszłościowa. W tym przypadku tak nie było, jedno spotkanie, rzadki kontakt, jesteście dla siebie obcymi ludźmi. W jakim celu masz mieć więc dostęp do jej prywatnych zdjęć, informacji? To przecież logiczne wiec nie rozumiem pytania. Tym bardziej, skoro stwierdziłes ze to nie to, po co rozstrzasasz problem? Powinieneś być zadowolony, że już więcej do Ciebie nie napisze i nie będzie naklaniac na kolejne spotkanie, na które nie masz ochoty.

Gość gość
Tez tak mialam, wrzucilam faceta z facebooka, jak ktos nie odpisuje ma sms to jaki to znajomy :p poco takiego trzymac na fb