Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zosia40

Problem z kurtką na córkę

Polecane posty

Gość Zosia40

Potrzebuję kurtkę zimową na córkę 140 lub nieco większą. To niby żaden problem, kurtek jest ogromny wybór, ale waham się czy lepiej kupić na allegro używaną lepszej firmy w cenie do 80 czy za te pieniądze nową na bazarku. Kobietki jak radzicie? Jest jeszcze taki problem, że na allegro aktualnie nie ma zbyt dużo ofert na ten rozmiar. Może zajrzyjcie i doradźcie czy któraś z wystawionych według was się nadaje. Byłabym wdzięczna.

Gość aidaw34kiel
Pochodź po lumpeksach

Gość Zosia40
W moim miasteczku nie ma dobrych lumpeksów, musiałabym jechać do większego miasta a na to szkoda mi kasy.

ja wolę używana na allegro niż nową ale marnej jakości do tego często wyglądająca tandetnie.

Gość dyhdx
myslisz, ze nie mamy co robic i bedziemy szukać kurtki na allegro dla twojej córki. cwaniaa z Ciebie

Gość Zosia40
Też uważam że lepiej kupić lepszą używaną, ale nie mogę wybrać.

Gość PanZeSosnowca
Zosiu nie znam się na kurtkach dziecięcych, ale na podanym przez Cb linku widzę ich kilka, wybierz którąś i po kłopocie.

Gość Zosia40
A taka kremowa z kołnierzem z 3 strony? Jak myślicie?

Gość Zosia40
Ładna, ale w granacie miała w ubiegłym roku, dlatego myślałam o jakiejś jasnej dla odmiany.

Gość Zosia40
Też ładna, właśnie dużo jest ładnych a ja tak nie lubię decydować.

Gość Zosia40
Niestety według mojej córy płaszczyki nie są cool i dlatego wolę kurtkę. Ta z linku jest piękna, szkoda że nie jasna.

Gość Zosia40
Córce podoba się ta z mojego linaku z trzeciej strony tylko że nie ma kaptura, ale też uważam że jest ładna i niedroga. Problem w tym że może być za duża a młoda się upiera przez ten kołnierz.

Gość agiitka
dzieci teraz lubia ubierac sie jednakowo ostatnio moja siostra sprzedawala na allegro kurtki Quiksilwer moro i moze sie pani zdziwi ale rozeszly sie wlasnie na dziewczynki

Zastanów się czy kaptur jest taki niezbędny. Ja najczęsciej odpinam, a potem gdzies giną.

Gość Zosia40
O dziękuje za link, pokażę córce, może wybierzemy coś wspólnie. Kaptur się przydaje, ale nie jest najważniejszy i rzeczywiście też zazwyczaj odpinam.

Gość Zosiu, jak szukasz
na allegro, nie wpisuj gotowych wyrazeń jak np. "zimowa kurtka dziewczęca", tylko szukaj kategoriami: szukaj-dla dzieci-odzież-kurtki, płaszcze-rozmiar itd. Nie każdy sprzedający wpisuje konkretne wyrażenie, tylko np "piekna na zimę firmowa itp" Tak tylko chciałam podpowiedzieć