Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmm...mmmmmmm

co sądzicie o tym żeby wysyłać CV do firm,

Polecane posty

no właśnie co mam napisać w takim razie w tym pierwszym zdaniu ? Bo może ono odstrasza skoro tak myślisz ..

ok to napiszę z poważaniem ale ja zawsze pisałam pozdrawiam tak samo w firmach w stopce jest pozdrawiam więc myślałam że będzie ok

zmieniłam na z poważaniem.. ale co mam w tym pierwszym zdaniu napisać żeby było ok ?

Gość bella890
Nie pisalabym jakiej pracy poszukuje a jedynie o doswiadczeniu jakie posiadasz. Ja wyslalam do 10 firm , z branzy ktora mnie intersowala . Odezwaly sie 2. Poszlam na 1 rozmowe i zostalam przyjeta. Moze Tobie tez sie uda

Gość hyras
Tez myslalam o tym zeby wysylac cv nawet gdy firma nie szuka pracownika Ale nie jestem przekonana do tego sposobu Tylko ile mozna czekac az praca sama sie znajdzie?chodze do urzedu pracy czytam setki ogloszen i nic....

ok więc nie będę pisała stanowiska bo tak sobie może zawężam możliwości

o właśnie dlatego ja już nie mam siły tego robić dlatego zaczęłam sama wysyłać chodź nie jestem do tego przekonana, ale nie chcę dłużej siedzieć bezczynnie i czekać tylko na ogłoszenia których est mało.. bella a w jakiej branży ta twoja praca ? bo np w call center to wiadomo ze zawsze potrzebują ludzi..

Gość bella890
Pracuje w logistyce. Akurat przez przypadek poszukiwali podobno pracowanika i nie zdazayli dac ogloszenia do gazety jeszcze . Nic Cie to nie kosztuje a moze akurat ktos sie zgłosi. Jak nie teraz to moze kiedys.

może tak będzie lepiej ? Witam, pozwalam sobie przesłać do Państwa swoje CV ponieważ aktualnie poszukuję pracy, a nie lubię siedzieć bezczynnie. Jestem osobą dynamiczną, zaangażowaną w pracę, chętnie podejmuję nowe wyzwania i szybko się uczę. Potrafię dobrze organizować sobie czas, pracować pod presją czasu, nie zniechęcam się do pracy jeśli napotkam jakieś trudności, przeciwnie motywuje mnie to do działania. Mam duże doświadczenie w pracy administracyjno-biurowej, organizacji pracy biura, obsłudze klienta, rekrutacji hostess na targi, eventy, promocje oraz koordynacji ich pracy. Jeśli będą Państwo zainteresowani moją osobą jestem gotowa przybyć na rozmowę kwalifikacyjną. Z poważaniem,

up

up

up upup

no piszcie cos bo srac mi sie chce

bardzo smieszne podszywie

Gość 6765uyngh
ja pisałam coś takiego am się do Państwa z zapytaniem, czy nie poszukują Państwo pracownika do swojego zespołu. Do tej pory zdobyłam doświadczenie jako sprzedawca ( wcześniej jako sprzedawca aparatów telefonicznych, natomiast teraz wszelkiego rodzaju reklam) Na obecnym stanowisku pracy nauczyłam się działań marketingowych oraz profesjonalnej obsługi klienta wraz z doborem optymalnych rozwiązań w zależnośći od zapotrzebowania. Myślę że byłabym dobrym asystentem w Państwa firmie. Jeżeli moja kandydatura spotka się z Państwa zainteresowaniem, z przyjemnością przedstawię się na spotkaniu rekrutacyjnym. W załączeniu przesyłam swoją aplikację

dzięki za pomoc

zmieniłam na coś takiego, co myślicie ? : Witam, Zwracam się z zapytaniem czy nie potrzebują Państwo pracownika do swojego zespołu. Moje przeszłe doświadczenia zawodowe nauczyły mnie rzetelności i odpowiedzialności. Praca pod presją wykształciła we mnie cechy organizacyjne. Moim atutem jest energiczność, dynamizm w działaniu, pracowitość, obowiązkowość oraz łatwość nawiązywania kontaktów z ludźmi. Jestem osobą ambitną, która potrafi dostosować swoje aspiracje zawodowe do celów zespołu. Cechuje mnie punktualność, konsekwencja w działaniu i odpowiedzialność w podchodzeniu do wykonywanej pracy. Moją zaletą jest także zdolność szybkiego uczenia się. Mam nadzieję, że wzbudzę Państwa zainteresowanie i będę miała okazję przedstawić swoją osobę podczas bezpośredniej rozmowy. Z poważaniem, ...

up

up up up

up

up

up