Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola_Monola

WOJCIECH CEJROWSKI O WYBORACH

Polecane posty

Czego mu zazdroszczę ? Jaką on ma wiedzę, czasem nieźle idzie się uśmiać o tym co on pierdoli :D. Wystarczy interesować się trochę kulturą, geografią i zoologią i można szybko wyłapać jaką pobieżną wiedzę. Jest pierdolonym prześmiewcą. Ton w jaki się zwraca i opowiada z ironią często co do ich życia, a w szczególności kultury. Brak obiektywizmu co do kultury aż kole w oczy. W szczególności mi się podoba kiedy mówi o ewolucji :D. Program o galapagos był ..............:D A co to za festiwal w Londynie ? Jakiej kategorii ? Zazdrościć to ja mógłbym Fiedlerowi o ile wiesz kto to, czy Tonemu.

Gość Ola_Monola
Zupełnie się z tobą nie zgadzam Havranek,a Wojciech Cejrowski otrzymał złoty medal na "The New York Festivals " w kategorii Najlepszy Program Podróżniczy. Twierdzisz,że program ci się nie podobał,a namiętnie go oglądałeś. Ciekawe,ciekawe...

A co to za festiwal ? Owszem oglądałem, bo inaczej nie mógłbym powiedzieć jakie straszne gafy popełnia ten ignorant i buc. Żeby kogoś skrytykować, trzeba poznać. Ale jak widzę ty masz tym bardziej blade pojęcie o kulturze i geografii . Laikowi łatwo kit wcisnąć. Chyba że chcesz podjąć dyskusję na jakiś temat ?

Gość Ola_Monola
Mogę podjąć dyskusję na dowolny temat,a twój wpis świadczy o twojej niekonsekwencji a tym samym o niewiarygodności. "Żeby kogoś skrytykować,trzeba poznać" mnie również krytykujesz,choć to ty nie masz bladego pojęcia o mojej wiedzy. Piszesz,że Wojciech Cejrowski jest "ignorantem i bucem",ale to twoje wpisy wskazują,że sam nim jesteś.Każdego mierzysz wg siebie? Uważasz się za znawcę i podróżnika?W którym z przedstawianych przez WC krajów byłeś i widziałeś osobiście?Opowiedz coś więcej na ten temat.Może jakieś fotki z tych miejsc? Gdyby program ci się nie podobał nie oglądałbyś i zazdrościsz WC. Jesteś niewiarygodny. A o festiwalu możesz poczytać tu(o ile znasz angielski). http://www.newyorkfestivals.com/index.php