Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama przedszkolaków dwóch

CZY UBIERACIE CZASEM DZIECI DWA DNI POD RZĄD W TO SAMO?

Polecane posty

Gość mama przedszkolaków dwóch

czy ubieracie swoje pociechy co dzień inaczej? ja mam 2 i zawsze po przyjściu z przedszkola przebieram ich w gorsze ciuszki po domu. a te z przedszkola , jeśli są czyste to składam i zakładam na następny dzień...oczywiście nie dotyczy to majtek, skarpetek i podkoszulek, które wiadomo zmieniam codziennie. co o tym myślicie?

Zdarzyło mi się założyć córce dwa dni pod rząd te same spodnie dresowe. Były czyste, więc czemu nie?

Gość chicco
jak scarlett............ spodnie tak, czasem bluza. podkoszulka, skarpety itp. nigdy :)

Gość łamagas
ło ho ho, zaraz te, co ubierają dziecko 2 dni w to samo, zostana wyzwane od brudasek ! Zgadłam ?

Gość może nie w to samo ale
jak są spodnie czyste czy jakieś grubsze swetry i czyste to chowam do szafy i zakładam kolejny raz. Też po przyjściu z przedszkola przebieram dziecko. Takie koszuli i bieliznę piorę od razu

Gość mama zaraz dwojeczki
Ja swojego nie, bo po calym dniu jest zawsze brudny :) Do przedszkola chodzi 3 razy w tygodniu i tu nawet nie ma mowy, zebym mu cokolwiek zalozyla drugi raz. W domu podobnie, bo bardzo duzo urzeduje w ogrodku. Natomiast gdby mial czyste ubranka to na pewno zalozylabym jeszcze razy spodnie czy bluzeczke. Czemu nie?

Gość może nie w to samo ale
koszulki miało być

owszem nie ma w tym nic złego, zwłaszcza jeśli rzeczy są czyste, ja zawsze jednak jak zakładam coś po raz drugi, to wcześniej przeprasowuje, taki mam zwyczaj

Gość wmcxf jd u
nie, bo moje dziecko bardzo się brudzi przy jedzeniu :) patrząc na jej koszulkę czy spodnie wiem co było na obiad :D ale jeśli spódnica czy spodnie są czyste, nie przepocone, to pewnie założyłabym je córce ponownie