Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annikkaa

Co kupić na imieniny przyszłej teściowej?

Polecane posty

Gość annikkaa

Za kilka dni są imieniny mojej przyszłej teściowej. Chciałabym pojechać z jakimś prezentem oprócz kwiatów. Jednak kompletnie nie mam pomysłu ponieważ niezbyt znam jej gust. Dopiero się poznajemy. Niestety narzeczony nie jest w stanie mi pomóc. Proszę o jakieś pomysły!

może coś z rossmanna jak chcecie kody do Rossmanna to proszę o kontakt na madzula@wp.pl wyślę 30 różnych kodów do wykorzystania do końca miesiąca kody są wielorazowego użytku więc można je przekazywać dalej Mamy w pracy konkurs więc bardzo mi zależy żebyście rozsyłali kody znajomym im więcej kupicie tym lepiej dla mnie więc zachęcam ;D w razie jakiś pytań odnośnie produktów też proszę pisać chętnie pomogę i doradzę

Gość :-) ))(((
sznur na pranie

Gość annikkaa
z rossmana to najprędzej kosmetyk, ale tu pytanie, jaki? :)

Gość 988311
ja bym kupila jakis zel pod prysznic ,dobra kawe i cos slodkiego lub fajna posciel

Gość annikkaa
ona ma 60 kilka lat. Bo to też ważne. Na pewno będą kwiaty tylko coś do nich jeszcze:)

Gość 988311
no 60 lat to ja bym kupila dobra kawe,slodycze jakies lub posciel albo cos z filizanek

Gość annikkaa
dziękuje za propozycje. Myślałam nad czymś bardziej osobistym, a nie do domu.

Gość annikkaa
Ponikad chcialabym sie wkupic:P to nasze pierwsze spotkanie. Zostalam zaproszona na rodzinna impreze po raz pierwszy wiec chcialabym dobrze wypasc.

Gość hmmmmmmmmm...mmmmmmm
kup jej wino

Gość jakieś dobre wino lub kawę
a do tego czekoladki,bombonierka.A może jakąs perfumę,chociaż tu jest ryzyko,że zapach jej się nie spodoba bo nie wiesz jakie pefumy lubi. Albo jakiś gotowy zastaw typu zel pod prysznic,balsam.

Gość Joela
bezpieczne z kosmetyków są dobry płyn do kapieli ,zestaw soli kapielowych ,balsam do ciała ( z kremami uważaj ,bo może obrazić się na p/zmarszczkowe ).Luksusowy krem /maska do rąk ,,Dobra kawa czy herbata plus bombonierka np z Wedla w metalowym pudełku .Nie szarp się na bardzo drogie prezenty ,bo to krępujące na początek .Jak ja lepiej poznasz ,to będziesz wiedziała jakie prezenty sprawią jej największą przyjemność .I nie wyjeżdzaj jak tu ci radzą z pościelą :-)

Gość jakieś dobre wino lub kawę
joela ma rację.

Gość soxooxos
TRUCIZNĘ- polecam gorąco. Przekonasz się...

Gość annikkaa
No to może rzeczywiście na początek postawię na dobre słodycze w ładnym opakowaniu jak radzisz jakimś metalowym i kwiaty. Kawy wiem, że nie pije.

Gość apaulina
albo taki kosz ze słodyczami kawą i winem ładnie zapakowany

Gość land
kup torebke na ramie i cos slodkiego

Gość gość
Coś uniwersalnego zważywszy na o, że dopiero się poznajecie. Ja bym postawiła na jakiś exrta dodatek do domu, typu filiżanki, karafka itp. W sklepie cooldom.pl są mega piękne rzeczy. Zajrzyj, na pewno znajdziesz coś ładnego :)

Gość patrycja katarzyna
Jeśli zwraca uwagę na takie rzeczy jak ładna zastawa to może np. ładne filiżanki? Ładny wybór jest na stronie twoje-hygge.pl, sama zamawiałam u nich kilka i są ładnie wykonane :)