Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona sylwestrowa

Sylwester w górach

Polecane posty

Gość ona sylwestrowa

Znajomy zaprosił mnie na Sylwestra w góry. Nie do Zakopanego, ale jakieś okolice. Ile kasy powinnam zabrać ze sobą? Nigdy nie byłam w górach ;/

Gość możet być
kilka groszy, tudzież kilka tysięcy. Zależy, co planujecie, gdzi e i jak

Gość ona sylwestrowa
No właśnie nie wiem jakie są dokładnie plany;/ Znajomy to nie mój facet, żebym miała z nim sypiać. On jedzie ze swoją paczką i mnie zaprosił.

Gość ona sylwestrowa
ale podobno po północy planowany jest seks grupowy przy ognisku :)

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhffffffffffffff
Ło matko. Ile masz lat dziewczyno? Zależy na ile dni, czym jedziesz, gdzie będziesz spać, co będziesz jeść...naprawdę Cię to przerasta?

Gość rodzice powinni
Ile dni, ile noclegów, gdzie te noclegi i za ile - to chyba kolega wie i może Ci przekazać? Pokoje na sezon sylwestrowy w zakopanem i okolicach należy rezerwować zazwyczaj sporo wcześniej, więc skoro planują to powinni już wiedzieć na ile i za ile. A więc: liczba noclegów x stawka za nocleg = ile na spanie. Po drugie - jak z wyżywieniem? Czy będziecie mieli pokoje/domek z kuchnią i będziecie sami gotować - wtedy liczyłabym ok. 30-40 zł dziennie, czy wykupicie jedzenie u gospodarzy/w pensjonacie/hotelu - wtedy można sprawdzić ile kosztuje taka opcja za dzień? Czy będziecie się stołować każdy we własnym zakresie, w knajpach? To jest opcja najdroższa, ok 60 -100 zł dziennie bezpiecznie licząc. A więc liczba dni x stawka dzienna w wybranej opcji = ile na jedzenie. Do tego dolicz: transport (bilety czy benzyna), dojazdy na miejscu (do Zakopca czy na stoki), wydatki na narty (jeśli planujecie jeździć: wypożyczenie sprzętu o ile nie bierzesz swojego, karnety, dojazdy, jedzenie, picie na stoku), wydatki na zabawę (alkohol, jakieś imprezy, itp.).

Jeśli was zaprosili to pewnie to będzie Sylwester tak zwana Prywatka w większym gronie. Jeśli tak to wystarczy że dołożycie się do Sylwestra przygotujecie coś na ząb kupicie jakiś alkohol. A jeśli Sylwester będzie na sali to najzwyczajniej dacie im z 500zł gdyż tyle mniej więcej kosztuje taka impreza.

Gość gość
o tak, ja uwielbiam takie kameralne sylwki :) dlatego jedziemy zaufaną ekipą do Obidzy i mamy nocleg tutaj www.obidza438.pl - super sprawa, bo zawsze marzylam o sylwestrze w górach :)