Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny_chłopak24lat

Muszę przyznać, że na Sympatii można spotkać bardzo

Polecane posty

Gość Fajny_chłopak24lat
czyl ijestem skończony ? :(

Gość dxfcvghjbnkm
poczekajcie na setke ta juz przeruchala na sympatii pl wszysto co sie rusza

Gość Fajny_chłopak24lat
napewno w tym masz sporo racji, ale nie jest tak łatwo sie ot tak zmienić, to ni etakie proste :(

Gość Waginator
3.10.2011] 20:09 [zgłoś do usunięcia]fiku mikuuu nie ale musisz zmienic nastawienie na chwilę obecną jestes bez szans powiedziała 20-kilkuletnia, samotna dziewica Fikuu :D Chłopie aleś sobie znalazł wyrocznię, niech Cie drzwi ścisną :D

w życiu o wsyzstko trzeba sie postarac, napisz do szanownych niewiast, a nóż coś z tego wyjdzie i przestań robić z siebei sierotkę.

Gość Fajny_chłopak24lat
a łądna ta fiku jest czy nie dawała foty ? :P

Gość Waginator
Taka przeciętna, ale ujdzie

"Bynajmniej umiem wyciągać wnioski ze słów, które padną" ta pani tego pana niszczyła, przez 4 stacje co najmniej zwłaszcza złośliwie zaś wyszydziła użycie słowa "bynajmniej" a on, on w końcu nie był zbyt tępy, cokolwiek przygasł, to fakt ale ogromne zrobił postępy, mówiąc jej tak: człowiek czasami serce otworzy, kto go zrozumie, kto mu pomoże nie pani, bynajmniej, nie pani i kto nie bacząc na tę zdania składnię dojrzy co człowiek ma w sercu na dnie nie pani, bynajmniej, nie pani u pani, proszę pani, w życiu, wszystko jest proste myśli są trzeźwe, słowa są ostre i ranią cholernie mnie ranią i wiem, że jeśli szczęście dogonię w cichej przystani się kiedyś schronię to nie z panią, bynajmniej nie z panią http://w222.wrzuta.pl/audio/7NivUAmIueH/bynajmniej to tak a propos bynajmniej :D

Gość Fajny_chłopak24lat
trudno sie zmienić, ale bede sie starał :)

Gość Fajny_chłopak24lat
oki to teraz pytanie z innej beczki :P jak mam napisać do ładnej dziewczyny na sympatii tzn co napisać na jaki temat, żeby mi coś odpisała ? :P

Gość dbdxghdghdhdh
ja na sympatii poznałam męża :-P

Napisz coś o sobie, odnieść się do informacji zawartych w jej profilu, mozesz wpleśc żart, w każdym razie pisz tak żeby nie uznała że kazdej wysyłasz to samo :) tylko że to właśnie ona wyjątkowo wpadła ci w oko :)

Gość Fajny_chłopak24lat
nie wiem czy dam radę i boję sie, że ona mi nie odpisze, a ja tylko sie ośmieszę :(

Gość Waginator
no własnie - jedynie co się może stać najgorszego to jest to że dziewczyna Ci nie odpisze. Nawet jakby się z Ciebie śmiała, to co Ci szkodzi? Ubędzie Cię?

"Hej, właśnie pisze Ci najciekawszy mail jaki czytałaś w życiu" normalnie jak z podręcznika puły :D pisałeś do niej też "co jest w tobie takiego interesującego żeby spodobać się takiemu facetowi jak ja"?

Gość Waginator
Bez przesady z tym szacunkiem do kobiet :P

"no widzisz, a nie czytałem zadnego podrecznika" eeee no. to ty jesteś tzw "naturals". SZACUN :D

Gość Fajny_chłopak24lat
marzy mi sie wielka miłość, ale jak poznam, że jest ona z wzajemnością ?

Fajny_chlopak.. ale czego tu sie w ogole bac???? gdybys mial zagadac jakas dziewczyne u Ciebie w pracy czy w twoim otoczeniu to mogłbys sie tlumaczyc niesmialoscia, tym ze boisz sie byc upokorzonym ze cie oleje. a na sympatii mimo ze pewnie swoje zdjecia i info o sobie wystawiasz, to i tak jestes anonimowuy. i to zadne upokorzenie jak cie ktos oleje.... te dziewczynyt na pewno nie beda tak myslec i w najgorszym przypadku zapomna o twoim istnieniu po 5 sekundach, a to przeciez zadna tragedia??? glupio by buylo jakbys ja potem musial spotuykac codziennie, ale taka jest wlasnie zaleta tych portali randkowych, ze tam wlasnie nie musisz sie niczego bac, ze zanim sie spiotkacie to mimo wszystko jest ciagle duza anonimowosc.. a jak nie sprobujesz to nigdy nikogo nie znajdziesz. jak ci jedna nie odpisze to co z tego???? to moze odpisze Ci inna?? poza tym nie kazda dziewczyna szuka kolesiua ktory moglbuy sie ubiegac o tytul mister swiata. moze akurat ktoras zauwazy w tobie wlasnie to "cos". poza tym: gdzie masz sie odwazyc jak nie w internecie? tzn ja osobiscie jestem zwolenniczka poznawania sie w realu, a nie prezez neta, ale mimo wszystko net jest najlatwiejsztm sposobem zeby sie odwazyc.

Gość jak to dobre perfumy
i odwrotnie faceci na sympatii to same zadufane w sobie dupki, filozofowie na tematy rózne ale nie mające nic do powiedzenie w kwestii gdzie się możemy spotkać, usłyszałam teorie kwantowe, powstania życioa na ziemi, zagrożenia terroryzmem, wyzszości ateizmu nad katolicyzmem.....ale na proste pytanie gdzie się spotkamy...słyszałam...nie wiem...ty decyduj ja się dostosuję.....no porażka@!!