Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agdhafdgf

czy macie płaskie brzuchy?

Polecane posty

Gość agdhafdgf

Ja nie - w pozycji siedzącej robi mi się jeden wielki wałek.

Gość nie.cierpie.pozegnan
ja tez nie, mimo ze jestem szczupla mam brzuch jak w ciazy, nienawidze tego , niestety winowajca jest kawa z mlekiem (mleko) i jasne pieczywo

hehe a ja mam aż wklęsły ale zawsze miałam umięśniony brzuch choć nigdy nie ćwiczyłam nawet po ciąża nie zostawiła na nim ani grama tłuszczyku:P z brzusia jestem dumna a jego piękno podkreślam opalenizną i kolczykiem w pępusiu:P

Gość facet 180/93
Ja mam tłuszczyk i zastanawiam się, czy warto go usunąć i czy zacząć ćwiczyć?

Gość 167 i 56-57 kg
ja tez niestety mam tluszcz :O To moja najwieksza zmora :O Nawet jak wazylam 10kg mniej to moj brzuch i tak wygladal fatalnie :O

Gość facet 180/93
Jeszcze dodam, że nie dotknę brodą kolan...Może napiszecie co z tym zrobić?!

Gość klupska
tak, mam. Tylko płaski inaczej :D

Gość facet 180/93
No i jeszcze dodam, że mam tłuszczyk na boczkach!

Gość kutella kiuj
ja jestem szczupła 173/59 ale wydaje mi sie, że brzuch mam wystający, a jak coś zjem to od razu mi odstaje, zabieram się ciągle za cwiczenia ale brak mi konsekwencji, po jakim czasie może byc widac rezultaty ćwiczeń, brzuszki itp??

Gość facet 180/93
kutella kiuj - nie przesadzaj! To co ja mam mówić?

Gość luikjyhgtfcdsxsdcfgvhj
kutella jak jestes chua a masz brzuch wystajacy to znaczy ze nie masz miesni podtrzymujacych twoje bebechy. tez tak mialam.. w sumie jeszcze mam ale juz mniej. zaczelam miesiac temu cwiczyc na miesnie brzucha i troche mi sie spiął brzuch. juz mam bardziej plaski choc daleko mu do ideału. a taki wystajacy brzuch bez miesni to niebiezpieczny jest. łatwo o przepukline, o wypadniecie macicy pozniej jak sie zestarzejesz.. poza tym to obrzydliwe.. ze tak żołąd z jelitami sie wybałusza.

Gość jestem w ciązy
Jak wciągnę brzuch to jest płaski.

Gość kutella kiuj
o matko nie strasz, chyba nie jest tak źle z moim brzuchem, popracuję nad mięśniami od jutra:)

Gość Mlodaaa żona...
Ja zawsze miałam płaski, fajny brzuch, po ciąży również.. Ale calkiem niedawno przytyłam i pojawił mi się brzuszek, nieduży, jak siedzę to zwłaszcza go widać i źle się z tym czuję. Chyba trzeba zacząć ćwiczyć..

Gość luikjyhgtfcdsxsdcfgvhj
dziewczyny nie strasze was, ale miesnie brzucha sa kobiecie potrzebne! tu nie chodzi o estetyke ale o zdrowie. mnie lekarz nastraszyl. najbardziej to widac na chudej osobie. niby tluszczu nie ma ale po kazdym jedzeniu brzuch sie robi jak balon .i dlaczego? bo nie ma miesni. jak sa miesnie to brzuch tak bardzo sie nie wybrzusza bo te miesnie ladniej spinają tam wszytsko w brzuchu jak naturalny zdrowy gorset. a tak przy wiekszym wysilku tylko patrzec na przepukline albo bebechy sie przemieszcza i bedzie problem. na brzuchu musza byc miesnie i koniec! nie musi to byc kaloryfer ale jakies tam po porstu musza byc dla zdrowia. zapamietajcie to a jak nie wierzycie idzcie do lekarza sie zapytajcie. a i jedno jeszcze. unikajcie brzuszkow bo to dobre cwiczenia dla mezczyzn. dla kobiet lepszym cwiczeniem jest np leżąc i krzyzujac rece na klatce lapias sie za barki zeby odciazyc kregoslup podniesc proste nogi na wysokosc ok 10 cm potrzymac 10 sekund i opuscic. po 10 sekundach odpoczynku znowu podniesc i trzymac 10sek. i tak 3 razy po 10 podniesien. mozna sobie przerw e zrobic po kazdej 10tce tak ze 2-3 min. na poczatku zaczac od mniejszej porcji ale ja zaczelam z grubej rury 3 razy po 10 myslalam ze sie zes..ram a potem tydzien chodzilam z zakwasami. ale przebolalam to. dzis czyli po 2 tyg cwiczenia tego co drugi dzien powiem wam ze czuje ze miesnie zaczynaja sie budowac i troszeczke jakby mniej mi sie ten brzuch wybrzusza. fajne uczucie. ale cwiczenia same w sobie sa obrzydliwe ale skuteczne. wiec laski walczcie o swoje zdrowie. potem na starosc jak bedziecie lezec na operacji podwiazywania macicy bo wypadla bo nie bylo tam miesni ktore by ja trzymaly na miejscu to bedziecie zalowac ze sie tylka kiedys nie chcialo ruszyc. najtrudniejszy pierwszy miesiac potem cwiczenai wchodza w krew. ja juz teraz czuje ze brakuje mi czegos przed snem jak nie pocwicze. najlepiej mi wlasnie wieczorem przed spaniem pocwiczyc bo po cwiczeniach jestem bardzo zmeczona wiec od razu lulu i rano po zmeczeniu czy bolu miesni ani sladu. jakbym rano cwiczyla to bym chyba niedozyla konca dnia ;p

Gość facet 180/93
luikjyhgtfcdsxsdcfgvhj - a co dla mnie?

Gość alllassasas
Ja mam płaski.

Gość ?ioioi?
ciężko określić...