Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexuusia

Telefon z dotykowym ekranem. Czy to wygodne? Który telefon polecacie?

Polecane posty

Gość alexuusia

Jak wam się to użytkuje? Czy to czasem nie jest uciążliwe i przypadkowo się nie naciska poszczególnych klawiszy? w zwykłym telefonie to jednak chyba z większym wyczuciem to można robić? Który polecacie z tych trzech? SONY XPERIA X8 SAMSUNG MINI SAMSUNG SOLID ?

poleciłabym xperie, chociaż osobiście nie kupiłabym żadnego z powyższych. dla mnie dotykowe są wygodniejsze, a ogólnie jutro prezentacja i5 :classic_cool:

Gość Izabellaa0000
iPhone :)

Gość alexuusia
A na dotykowym to trzeba jakoś mocniej dotknąć czy wystarczy przypadkiem zahaczyć opuszkiem palca?

Ja miałam pierwszy dotykowy samsunga omnię. Masakra. Nie dało się tego nieraz dotknąć, tak żeby coś np przesunąć, a nie nacisnąć.... Teraz mam Nokię N8 i jestem baaaaardzo zadowolona. Uwielbiam ją :D Ma symbiana, który moim zdaniem jest fajniejszy w obsłudze niż Windows w Omni. Może Windows jest bardziej użyteczny, ale dla mnie symbian jest bardziej przyjazny i mi wystarcza :)

Gość Izabellaa0000
ja mam iphone 4 :) i mega polecam :)

Gość tylko HTC i żadnego innego
.

Gość alexuusia
Mogę brać pod uwagę tylko te 3 co napisałam

Gość x8
Weź xperie mam ją od dwóch tygodni i już umiem pisać. Super telefon, nie żałuję.najfajniej jest jak masz w nim internet wtedy sciagasSz oglądasz filmy itd

Gość spiacy w pracy
Samsung 551 z qwerty, zajefajny i dobra cena. Dotyk chodzi genialnie a klawiatura ulatwia korzystanie z netu (nie zaslania ekranu)

ja polecam Nokię N8(ogólnie od zawszze miałam Nokię więc może to przyzwyczajenie) mąż miał już Omnię-nie lubiłam go.Miał iPhona ale nie pamiętam jaki dokładnie-jak dla mnie nic w tym telefonie nie bylo.Teraz ma galaxy s2-jest okej.N8 to mój 1 dotykowy telefon-nie narzekam.

Gość alexuusia
551 nie ma w ofercie u mnie A dlaczego ten XPERIA X8 na allegro kosztują czasem 500zł i jakiś szpiegowski za 2 tysiące?