Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załatwiłam faceta i kochanke

czyli jak załatwiłam faceta za jego zdrady

Polecane posty

"Morowa z ciebie..." - skad ta agresja? Nie chce, ale mysle ze to ty autorko pisalas. Zreszta to bez znaczenia. W jaki sposob jajca sie nagraly? Polki w samochodzie nigdy nie znajduja sie na wysokosci krocza. Sa ZAWSZE z boku...Zreszta tak jak juz pisalam, zapalniczka polozona na jakiejkolwiek polce w samochodzie na desce rozdzielczej nie jest w stanie nagra niczego poza wnetrzem polki. Nastepnym razem dopracuj bardziej swoja prowokacje.

Gość ja pierdole85
strach sie bac.

nie zamierzam bo to nie prowkocja :) pozdrawiam wszystkich dopatrujacych sie :) uczcie sie na pszyszlosc.

Gość amingora
dobrze zrobiłaś.tępić frajerów:O:O

Gość Morowa z Ciebie kobieta jest
plote 5/10-- bo piszesz jak facet i tak się zachowujesz.Co skąd mam wiedzieć ,ze taka złośnica jesteś?:(

Gość Morowa z Ciebie kobieta jest
plote 5/10-- co strach Cię obleciał,bo tak samo się zachowujesz u tych kurviarzy:D

Gość prowo czy nie prowo
pomysł gites i warto go stosować, z modyfikacjami, jesli będą potrzebne.

hahaha, zlosnica? Ta cala historia nie kupy sie nie trzyma, ja to zauwazylam i od razu zlosnica???? A skad ta slepa solidarnosc ze sciemniajaca autorka? Czyzby dlatego ze nie jestes dosc kumata zeby zauwazyc niescislosci w jej wypowiedziach? A moze dlatego ze to sama zalozylas ten topik?......sprawa chyba jest oczywista.......

złoscnica? jakie niescisłosci niby o desce rozdzielczej :) daj spokoj .... pozdrawiam.

no chyba oczywiste jest, ze taka zapalniczka na polce kierowcy nic nie nagra....Dla ciebie nie jest to oczywiste, bo nie wiesz jak wyglada samochod w srodku......Nie wiem, czy jest tu jakis posiadacz samochodu, ale jesli tak, to na pewno sie ze mna zgodzi......domyslam sie ze za chwile "morowa kobieta..." napisze ze jest kierowca i sie nie zgadza :) ......

Adonis, jakie oczywistosci? Chocbym nie wiem jak sie starala, to naprawde nie da sie lyknac sciemy o zapalniczce na polce kierowcy.....

Co sie tak uparlam? Wiem, ze niektorzy na kafe podbijaja do kazdego topiku, i udzielaja sie na nim, chocby byl najbardziej durny, bo nie maja i tak nic lepszego do roboty. Mi tez sie czasem zdarza, ale jak sciema jest zbyt oczywista, to niby w imie czego mialabym kibicowac lasce ktora z nudow uszyla prowokacja, i to bardzo plytka.....

Zal mi? Gdyby nawet to byla prawda to z jakiego powodu mialby mi zal dupe sciskac? Ze ja facet zdradzal? Zastanow sie co piszesz. Wylacznie dla zabawy postanowilam udowodnic kolejnej osobie, zasmiecajacej kafe zmyslonymi topikami, ze nie kazdy tutaj jest glupszy od niej.

jest roznica miedzy wpisem "dla jaj" a sciema na dosc powazny temat i udawaniem ze to na serio. Zreszta nie wiem po co ta dyskusja. Ja juz swoje powiedzialam na temat prowokacji ktorej dotyczy ten topik i tylko tyle mialam do powiedzenia w temacie. Chetnie sie udzielam w topikach o zdradzie, pod warunkiem ze nie sa one sciemnione. Dobrej nocy.

Gość lalallaalallalallala
plote5/10 - na sile probujesz udowodnic ze to prowo, ale nie o to mi sie rozchodzi; mianowice mam auto i trzymam rowniez rozne pierdoly na polkach przy desce. Polki mam dwie, jedna nad radiem schowana , druga na wysokosci drazka do zmiany biegow, pod radiem, pod polka jest zasuwka z popielniczka w srodku. Na tej polce wlasnie ktora jest na wysokosci krocza moja droga:) mam porozrzucane rozne pierdolki, miedzy innymi zapalniczke bo pale i nic mi nigdy z tamtad nie spadlo, poniewaz polka jest otoczona dookola. Takze akcja z kamerka jest mozliwa. A co do samego tematu to nie wiem czy to prowo czy nie i mnie to nie interesuje:) Pozdrawiam.

lalallaalallalallala: Naprawde? Jak siedzisz na fotelu kierowcy, to na wysokosci klatki piersiowej masz przeciez kierownice, a masz ja dokladnie na tej samej linii na ktorej masz krocze, a przeciez pod kierownica nie ma zadnych polek. Sa, ale z boku. Po lewej stronie, i po prawej, pod radiem. W ZADNYM modelu samochodu, nie ma polki pod kierownica, a przeciez krocze wlasnie tam sie znajduje.....Nie ma takiej opcji zeby sprzet umieszczony na polce z przodu nagral widok na krocze kierowcy......

a polka o ktorej piszesz, pod radiem, znajduje sie przeciez dokladnie pomiedzy fotelami przednimi. Bo przeciez radio jest dokladnie na srodku deski rozdzielczej, na wysokosci drazka zmiany biegow i hamulca recznego. Na pewno nie ma z niej widoku na krocze kierowcy. Jedyna opcja, z ktorej taki widok bylby mozliwy, to umieszczenie kamery pod kierownica...........Kolejna sciema? Wyjdz kobieto z domu, zajrzyj do pierwszego lepszego zaparkowanego samochodu, a zrozumiesz dlaczego nigdy w zyciu nie uwierze w twoja scieme.......

i znowu nie zakumalas, polka se moze byc otoczona czym chce. chodzi o to, ze polki w samochodach sa ustawione pod katem, tak, ze wlozone do nich przedmioty zsuwaja sie do ich wnetrza, a nie wypadaja na podloge podczas jazdy. Sciemniasz.......

Gość ale z was FBI :d
LASKA MIALA RACJE , POZBYC SIE DZIADA , OT TO FILOZOFIA CAŁA.

Gość kurde ale te kamery
chyba mają jakies przyssawki albo powierzchnie klejące tak żeby można było je zamontować w róznych miejscach. Kamerę da sie tez ukryć w innym miejscu, nie będę podpowiadac gdzie :classic_cool:. plote 5/10 to facet który sie boi że zostanie nakryty na zdardzie.

to sobie poznawaj po stylu .... powodzenia ;)

"Jaki ty przykład dajesz dziecku, że ziejesz nienawiścią? " tylko tyle,bo reszty tych roznych belkotow nie da sie po prostu czytac. Mam wrazenie,ze tego typu belkoty mozna nazwac prowokacja bardziej niz post autorki. przypierdolona ta kafeteria. Wypowiedzi niektorych osob sa absurdalne wrecz. Przeciez nigdzie nie napisala,ze dziecko wie o wszystkim. Rodzice maja czasem swoje sprawy o ktorych dzieci nie musza wiedziec. To co ma ziec miloscia po tym jak ja zdradzal? Masakra jakas. Jada po dziewczynie,bo nie chciala zyc w zwiazku z oszustem i kurwiszczem. kurva ludzie nawet sie na mydlo nie nadajecie...