Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załatwiłam faceta i kochanke

czyli jak załatwiłam faceta za jego zdrady

Polecane posty

zemsciłam sie na swoim juz ex facecie. podejrzewajac ze mnie zdradza , załozyłam mu w samochodzie mini kamerke ( do kupienia na allegro za grosze) i uzbierałam niezła kolekcje jego rżnięć z jedna panna. Co najlepsze ta panna to dziewczyna jego kolegi. Kiedy wyjezdzał kolejny raz na schadzki zakradłam sie do jego samochodu i przebiłam igłą gumke która miał ukryta w samochodzie :D w innej czesci samochodu schowałam list , ze o wszystkim wiem i takie tam moje małe wynaturzenia mu posłałam zaznaczajac ze do domu nie ma co wracac. gdy juz wiedziałam ze sa po wszystkim ( bo zaraz miał wracac do domu) zadzwoniłam do niego z informacja zeby powiedział swojej pannie ( która notabene siedziała koło niego) ze gumka felerna była :D a list ma za tylnym siedzeniem w schowku :D aaaaa i ze do domu nie ma po co wracac :) a co zrobilam z kolekcja filmow ?:D umiescilam na necie. zakryłam twarze , ale po głosie mozna poznac któz to :D i rozesłam wszystkim znajomym rodzinie itd. WYSZEDŁ NA pierdolonego dziwkarza . a dziewczyna MA juz pozamiatne :D bo wiekszosc znajomych sie od niej odwrocilo , rodzina wyklneła od suk i dziwek co rozpieprza rodzine , a no i ma etykietke Puszczalskiej. ot co zrobilam i dobrze mi z tym.

Gość ja też mam azawsze ochote na
dobre :D

Gość kasamutra
Lubisz marzyć, prawda?

nie jestem pojebana , ani nie marze . Czemu miałam mu puścic płazem jego romans który trwał 8 miesiescy ? Do tego jak miałam podejrzenia to mnie wyzywał ze sobie coś uroiłam , ze jestem psychiczna. A w miedzy czasie jak sie nie czepiałam to skarbie , dziubus , kotus jestes całym światem . Czemu miałam znosic jego ciagły brak czasu ( bo wiekszosc na kochanke przeznaczał) i naszemu 5 letniemu dziecku tłumaczyc ze tatus musi ciezko pracowac???? Powiedz mi czemu ? I najlepsze zrobił to z laska która szczerze nienawidziłam bo juz wczesniej do mnie wypisywała pierdoły o mnie i naszym dziecku. Czemu miałam sie nie odegrac za ten fałsz i obłude te kłamstwa??? Zamiast kłamać mogł powiedziec , adios. A nie mnie mieszac z błotem , lizac ja , a pózniej mnie. Dlatego to zrobiłam.

Gość logkjopgj2
dobrze zrobilas

tez uwazam ze dobrze zrobiłam moze tacy zdradzace pojma w koncu ze mysli sie głowa nie hujem. p.s nie pisze tego by sie pochwalic bo mam to głeboko w powazaniu ale do tych wszystkich zdradzonych zeby nie pozwolily sobia pomiatac.

Gość mardżolenka
nie zrobiłaś dobrze bo przyjdzie na świat człowiek mający beznadziejnych rodziców:O

Gość paaam
hej , nie marzycielko do czego podpiełąś tą kamerkę ??

Gość kbvnn
to podaj linka do tego filmiku co go nagralas

Gość llllllallllanaka
o ja tez dałam exowi popalic...miał przygodę zycia opowiadał dyrdymały a mu po łbie głupoty chodziły to go przerobiłam na szaro i wykazalam jakim jest idiotą kiedyś trzeba dojrzec...

link był na wrzucie , został usuniety jakies pół roku temu ( podejrzewam ze jedno z nich napisało prosbe do administratora) kamerki do niczego nie podpiełam kamera była umieszczona w zapalnniczce, która połozyłam na desce rozdzielczej :) on nie pali , ona tez nie wiec nie tykali a ze ja jaram jak smok to sobie tam lezała :)

na szczescie nie przyszedł zaden człowiek ale stracha mieli.

Gość he he dobre
Moim skromnym zdaniem to nie autorka jest pojebana tylko facet ,który ją zdradzał,okłamywał ale jak co do czego to fałszywie słodził . Jeszcze dziecko jest w tym wszystkim ;(

dziecko w tym wszysrtkim to fakt najbardziej ucierpiało , bo zawsze mu powtarzałam ze jesli jest ze mna dla dziecka to niech sobie daruje... ale nie ... trzeba bylo miec ciasteczko i zjesc ciasteczko . myslał ze sie to wszystko nie wyda. ale mnie nie doceniał.

Gość tak_tak_tak
masz racje,...tylko łeb..upier,,,,,,,

Gość dddddddffffffffffffffffffff
bardzo dobrze zrobilas. Na skurwieli to tylko takie cos.

wiecie co najbardziej wkurzało to jego KOCHAM CIE kurwa jak sie kogos nie kocha to takich rzeczy sie nie robi. za te kłamstwa za ta iluzje co mi stworzył , bo gdyby nie łgał jak pies za kazdym razem kiedy sie go pytałam czy cos nie tak ( a juz wiedziałam) albo jak pytałam czy kogos ma a on ze jestem wariatka itd.. czemu mialam mu puscic to płazem ????

Gość hahahahahahahahaha
ale załatwiłas frajera i dobrze mu tak :D:D:D

Zachowanie faceta pozostawię bez komentarza, chociaż cisną się na klawiaturę pewne sformułowania, niestety. Natomiast jest inna sprawa. O ile w Polsce posiadanie kochanki na boku nie jest karalne, to w przypadku umieszczenia filmów w necie, w dodatku z takimi treściami bez zgody osób na nich rozpoznawalnymi (nawet z zasłoniętymi twarzami, rozpoznawalnymi po głosie) do legalnych nie należy. Poza tym, gdyby udowodniono Ci umyślne przyczynienie się do zapłodnienia, które dokonałoby się również wbrew woli przyszłej matki, to mogłaby być fajna sprawa o alimenty :)

Gość załatwiłam kochanke i faceta
na szczescie nie ma z tego dziecka ... sprawy mi tez nie załozyli. wiec nie trzese portkami najwyzej bym w zawiasach dostała a i tak warto bylo.

Gość załatwiłam kochanke i faceta
była połozona na desce rozdzielczej , na takiej pólce koło pasazera , ukryta w zapalniczce ( wygladało jak zwykła zapaliczka) a ze oni dwoje nie palili to jej nie tykali.

Gość paaam
kamerka nie może nagrywać nie wiadomo jak długo , zarówno jeśli chodzi o baterie jak i o pamięć musiało by to chodzić non stop i to z podglądem i zewnętrznym zasilaniem poza tym skąd wiesz , że ją bzykał w samochodzie właśnie ?