Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załatwiłam faceta i kochanke

czyli jak załatwiłam faceta za jego zdrady

Polecane posty

Gość załatwiłam kochanke i faceta
wiem ze bzykał ja w samochodzie bo mi sama o tym napisała ( jak juz wczesniej napisalam pisała do mnie rozne rzeczy) poztym jej włosy ... ja jestem brunetka , cóka szatynka a moj ex był łysy a w samochodzie mnustwo blond tlenionych długich włosów kamerka miała czas operacyjny 6h ... wyjezdzał nie raz na 1 , 2 h . wiec nagrywała.

Gość sensitive23
Bravoooo oby kazdy ch..j wiedzial ze wszystko ma swoj poczatek i koniec. teraz pluje sobie pewnie w brode ze mial prawdziwa kobiete ktorej nie docenial. Coz takie jest zycie i oby kazdy na przyszlosc wyciagnal z tego wnioski.

a poztym nie mam zamiary udowadniac nikomu czy to prawda czy nie , nie zalezy mi na wpisach i podbijaniu topiku .. to jest skierowane do kobiet które własnie cos takiego przezywaja - niech zachowaja zimna krew i niech zbieraja dowody by takie gadziny udupic.

Gość daj linkki
do tych filmikow:)

RENO SAFRANE

moim zdaniem taka zemsta to nie zadna zemsta. wiadomo, ze nikt niebylby zadowolony gdyby w sieci pojawily sie bez jego zgody filmiki pokazujace go w sytuacji intymnej z druga osoba. A to czy to wlasna dziewczyna czy przypadkowy numer to juz ma mniejsze znaczenie, albo dla niektorych, zadnego nie ma..... A tak na marginesie, to choc wiem, ze nie zalezy ci na tym czy ktos w to wierzy czy nie, to moim zdaniem ta cala historia to prowokacja. Mysle tak z kilku powodow, ale miedzy innymi dlatego, ze akcja z kamerka jest grubo naciagana. Gdybys byla kierowca i posiadaczka samochodu ktorego regularnie uzywasz, to wymyslilabys co innego.....

nie uzywam samochodu , nawet nie mam prawa jazdy ... a takie cuda mozna znalesc na allegro ze mało kto wie.

Gość gsdg
Jesteś popierdolona. Idź się leczyć. Współczuję twojemu dziecku, że ma taką jebniętą matkę. Jakie wartości mu w ten sposób przekazujesz. Nie obyło się bez wulgaryzmów, ale co zrobić jak głupota i ciemnota się szerzy. Głupia pizda. Maż wiedział co robi, że cię zdradzał

Gość nmklkj
Do czego sie podłącza taka kamerkę i jak nagrywa filmy? To chyba nie działa cały czas tylko jak ktoś jest w samochodzie? Wiecej szczegółów technicznych prosze skoro juz taki topic.

to prosze wytłumacz mi w czym poległamk wg ciebie bo nie rozumiem - twoich odpowiedzi a do postu wyzej , to ze udowodnilam ze dziwkarz to zle ? i ona zreszta tez! Moje dziecko nie ma pojebanej matki - tylko matke ktora wie ze nie da soba pomiatac :) a co zle ze ujawnilam jego zdrade i ze mna pomiatał i dzieckiem woląc ja - bo nie rozumiem czemu jestem pojebana - wyjasnij ..

kamerke do niczego sie nie podlacza , poszukaja kamera w zapliniczce na allegro tam wszystko pisze

Gość gsdg
Pewnie. Nie ma sprawy. Już wyjaśniam. Jeśli byłabyś kobietą z klasą, to miałabyś inne metody na załatwienie tej sprawy. Jaki ty przykład dajesz dziecku, że ziejesz nienawiścią? Jeśli to prawda, że kochanka miała czelność pisać ci smsy, w których szczyciła się tym, że on cię zdradza z nią, to świadczy tylko o niej. A ty mogłaś spakować męża bez słowa, wystawić jego walizki za drzwi i walczyć o słone alimenty. A ponadto pogadać jeszcze sobie z kolegą męża, którego ona zdradzała. Ale to wszystko tylko pod warunkiem, że ona była taka perfidna, że 'śmiała ci się w twarz', że wybrał ją a nie ciebie.

ja piernicze zadna reklama ... mam w nosie to co kupicie ja opisalam swoja sytulacje jak to załatwiłam .. a co wy zrobicie to wasza decyzja ..

gsdg Pewnie. Nie ma sprawy. Już wyjaśniam. Jeśli byłabyś kobietą z klasą, to miałabyś inne metody na załatwienie tej sprawy. Jaki ty przykład dajesz dziecku, że ziejesz nienawiścią? Jeśli to prawda, że kochanka miała czelność pisać ci smsy, w których szczyciła się tym, że on cię zdradza z nią, to świadczy tylko o niej. A ty mogłaś spakować męża bez słowa, wystawić jego walizki za drzwi i walczyć o słone alimenty. A ponadto pogadać jeszcze sobie z kolegą męża, którego ona zdradzała. Ale to wszystko tylko pod warunkiem, że ona była taka perfidna, że 'śmiała ci się w twarz', że wybrał ją a nie ciebie. hehe ja to wszystko zrobilam :) byl spakowany zanim sie dowiedzial ze wiem . Jej mezczyzna tez o tym wiedzial ale nie omieszkalam powiadomic pół swiatu o tym co wiem .... a co wstydza sie ??? skoro nie mieli suminia i zalu czemu ja go milam miec :) czysta kaukulacja.

Gość gsdg
O jaaaaka tępota. Płakać się chcę. Nie warto pisać- do pustej głowy nic nie dociera. Gównem jesteś. Adios

Gość nmklkj
dobrze zrobiłaś.

Nie zrobiła źle, tylko INACZEJ, niż wy byście postąpili. INACZEJ nie znaczy ŹLE lub GORZEJ. Postąpiła słusznie wg własnej opinii i nikomu nie musi się to podobać.

Gość Morowa z Ciebie kobieta jest
I dobrze dupsko frajerzynie skopalaś.Kazda tak powinna robić i nie byłoby przechwałek na cafe,ze zdrada jest powszechna:D

No wiec, skoro zadne z nich nie pali, a ty nie jezdzisz samochodem, to w jaki sposob nagle pojawienie sie zapalniczki w samochodzie mialoby nie wzbudzic zainteresowania jesli juz nawet nie podejrzen? To po pierwsze. A dalej: - jezeli polozysz zapalniczke na polce na desce rozdzielczej, to taka zapalniczka zjedzie na dol, bo polki w samochodzie sa pod katem ustawione i najwyzej mozesz nagrac kawal plastiku. - pisalas ze jednym z dowodow na zdrade byly blond wlosy w samochodzie. Ale o czym swiadczy taki dowod, skoro juz i tak mialas nagrany filmik?..... - sciemniasz

gsdg wzajmnie:)

plote 5/10-- spiertalaj bo dupsko Ci skopie i będziesz płakać do mamusinowego fartuszka:D

bo ja jezdze w tym samochodzie jako pasazer - tak trudno zrozumiec ????? jakos u mnie ułozyło sie idealnie ze widac tyłek i jajca wbijajace sie w nie , a jakie odgłosy... napisalam ze jednym z dowodow były blond włosy jesli zrozumiales inaczej to przepraszam , bo dowodów miałam multum od billingów , poprzez swiadków , nagrania i inne sytułacje zyciowe.

załatwiłam kochanke i faceta-- nie widzisz,że ta, ciota Cię prowokuje i nie ma zielonego pojęcia o życiu:D

Użytkownik: plote 5/10 (ilość tematów: 0, ilość postów: 129)--WOW natrzaskałes tych postów prawiczku :D