Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość logkjopgj2

malo wymagam od facetow a mimo to zaden nie spelnia tych wymagan:o

Polecane posty

Gość logkjopgj2

-zeby nie pil nie bil nie kurwil sie:o w sensie wierny zeby nie oszukiwal nie byl zbyt chudy i brzydki zeby pracowal-nawet zarabajac nieduzo-nie jestem zbyt wymagajaca

Gość fifkatlalala
wykreśl chudy i brzydki to znajdziesz

Gość fifkatlalala
ile masz lat??

Gość nie możesz znaleźć
bo masz takie żałosne wymagania. Pozbądź się kompleksów to znajdziesz

Gość logkjopgj2
24 mam jestem ladna i mam wyzsze wyksztalcenie jak dodam dodatkowe podpunkty to wogole nie znajde:o starczy to co jest;) i zeby mnie kochal jeszcze

Gość logkjopgj2
nigdy nie znajde ;/

Gość trudno znalezc zeby
nie oszukiwał bo raczej nie mozliwe funkcjonować bez tego zdrada do teraz modna jest .......jak facet troszkę lepiej zarabia to powinien miec kochanke oprocz stałej partnerki czy zony to niepisana tradycja cos jak posadzenie drzewa i splodzenie chlopaka

Gość logkjopgj2
no wlasnie dlatego wymagam 100% wiernosci:o i wole to niz milony na koncie:o czy tam tysiace chce normalnego, spokojnego, kochajacego sie zwiazku da sie??l:o serio nie jestem wymagajaca:o

Gość mówiłem lecz kompleksy
bo to jest główna przyczyna problemów 🖐️ i korzystaj z okazji do poznawania nowych ludzi

Gość logkjopgj2
nie mam kompleksow po prostu nie wymagam wiele:o ale waznych rzeczy raczej chce dla mnie

niechudych i niebrzydkich jest zatrzesienie, wiec to juz masz z glowy. Wiernosc jest idea, nigdy nie mozna byc pewnym, ze nasz partner nie spotka kogos z kim bedzie chcial poleciec, ale jest wielu takich ktorym to sie nigdy nie przydarza. Jest wielu facetow ktorzy nie pija, a ci co pija, nie zawsze sa zli. Bija tylko wykolejency. Moze to jednak nie jest tak ze ty zadnego nie chcesz, tylko zaden nie chce ciebie. Kiedy ostatnio stalas przed lustrem, hmmm?.....

Gość masz kompleksy
bo inaczej nie byłabyś tak zdesperowana żeby robić takie deklaracje. Człowiek wiąże się z osobą która mu "pasuje" a nie dlatego, że ten ktoś jest chudy i brzydki

Gość masz kompleksy
*zbyt chudy

Gość logkjopgj2
mam 165 i waze 60 kg brunetka dlugie wlosy ladna buzia-wiem bo slyxzalam to od wielu moze zadna tam pieknosc ale normalna ladna dziewcyzna po prostu chamow, debili, ignorantow, wiesniakow odsiewam odrazu moze powinnam byc bardziej wyrozumiala:o

Gość jak odsiewasz debili to
nie masz szans na "eby pracowal-nawet zarabajac nieduzo-nie jestem zbyt wymagajaca" bo tylko debile zarabiają nie dużo :classic_cool:

Gość logkjopgj2
no to widocznie sama jestem debilem bo duzo nie zarabiam:o i zaslugije na debila

Gość ncgfjcfgj
wykreśl nie pijących sama lubie sobie golnąc ze znajiomymi browarka we łykend

Gość logkjopgj2
nie pijacy w sensie nie alkoholik mialam ojca alkoholika i podziekuje piwo raz na jakis czas spoko

Gość fifkatlalala
kiedys szukałam pieknego ksiecia z bajki....... Boże jacy to byli debile... ani be ani me... ....kiedys mialam pieknego ideal z wygladu wprost modelll.... a jaki kurwiasz to był..... wrrrrrrrrrr spotkalam ni to brzydkiego ni to ładnego... przecietniak taki... jest dzis, teraz obok mnie, nie dosc ze kocha nie dosc ze wielbi to jeszcze jest bardzo inteligentny, zabawny, miły, i jest super... nie szukaj ksiecia z bajki takich nie ma... bądź z tym ktory z toba pogadac umie i ktory cie bawwi :)

Gość takie szukanie
z listą to totalna bzdura. Przestań się zachowywać jak desperata a zajmij się życiem.

Gość refyergfre
jestescie nudni

Gość ludzie maja kompleksy
jakieś tam bo trudno nie mieć jak na tym dziś zxarabiają i ci wkoło cos wmawiają ze z tobą nie tak zebyś tylko był kogos klientem ........ faceci to maja przejebane bo zeby zrobic kariere to trza czasu poswięcic a facet jak ma mało kasy to czuje sie nikim teraz jeszcze moda na młode kochanki i eksperymenty seksualne a do tego trzeba mieć kondycje więc dochodzi czas na uprawianie sportu np.siłowinia basen

Gość ludzie maja kompleksy
faceci są udupieni

Gość że niby
nie pije, nie bije, nie zdradza to już książę z bajki??? Teraz już wiem o co wam biega z tymi książętami. Ale jesteście w błędzie - KAŻDY powinien taki być, to jest koniczne minimum.

Gość logkjopgj2
a widzisz niektorzy nie spelniaja nawet tego koniecznego minmum