Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowa mama

ktoś skrzywdził moje dziecko

Polecane posty

Gość problemowa mama

nie będę opisywała szczegółów ale obca baba podniosła rękę na moje pełnoletnie dziecko i nie chodzi o faceta były we dwie zero świadków:O chciałabym córce pokazać ,że prawo jest po stronie skrzywdzonego ale nie wiem jak:O nie ma obrażeń cielesnych ale ma urażoną dumę:(

Gość problemowa mama
no rodzice podpowiedzcie coś:O

Gość co tu radzic jak nie znamy
szczególow

Gość oczko pafia
dokładnie...opisz sytuację. to było molestowanie, pobicie...to ma znaczenie :/

Gość problemowa mama
córa wypowiedziała mieszkanie zgodnie z umową a właściciel dopuścił się rękoczynów:O nic jej się nie stało ale samo targnięcie na nią było przestępstwem ja wiem,że polubownie należy załatwiać pewne sprawy ale tutaj to mnie cholernie boli dotknął ją za ramiona i potrząsał :O jakim prawem:O powinna to zgłosić na policję ?

Gość logkjopgj2
powinna odrazu a ma swiadkow/

Gość wiele nie ugrasz ale pomysl
na pocieche,ze tego typu facet nie bedzie mial spoecjalnie klientow na mieszkanie a jesli, to tez sie wyniosą.

Gość problemowa mama
no właśnie nie ma:( ale jak do nas dzwoniła i usłyszałam ten płacz dziecka to myślałam że umrę:O

Gość problemowa mama
to zgłosić to na policję?

co za bzdura. Pelnoletnie dziecko? to sprawa sie kwalifikuje jako pobicie i mozna ja zglosic na policje. O urazonej dumie to moznaby mowic, gdyby sprala ja wychowawczyni w przedszkolu.

Gość problemowa mama
o kijanko dupa ze mnie i z mojego męża skoro tego nie byliśmy w stanie przewidzieć:O boli mnie to że moją córkę ktoś tak potraktował i tyle:( to wspaniała młoda kobieta dziękuję za obecność

Gość problemowa mama
plote nie mogę wszystkiego tu napisać ale przestań z tym przedszkolem :O postaramy się z mężem załatwić to poprawnie jeśli się uda to dam namiary gdzie we Wrocławiu tak studentów traktują

Gość to w koncu baba ja potrzasnela
aczy facet ( wlasciciel ) bo piszesz raz tak, raz tak.

Gość spokojnie spokojnie
pisz gdzie sie da jak cie facet potraktowal, a raczej jak córkę, z nazwy firmy jak cie oskarzy, to ty tez go oskazr

Gość problemowa mama
dziękuję za odpowiedzi:) nie ważne czy to facet czy babka powiedzmy właściciel córka dzisiaj złożyła doniesienie do prokuratury po wcześniejszym zeznaniu na policji a sprawe dam gazecie do opisania bo to nie taki zwykły zjadacz chleba o ile córka wyrazi chęć

Gość spokojnie spokojnie
zuch dziewczyna :D no i dupek się oduczy chamstwa :D

Gość daj jej dorosnąć
nie załatwiaj za nią spraw, które powinna załatwić sama. Nie było Ciebie przy tym i nie wiesz jak sytuacja wyglądała. Tak, masz prawo wierzyć swojemu dziecku i trzymać jego stronę ale to Twoje dziecko musi sytuację załatwić samo!

Gość problemowa mama
;) oczywiście ,że sama ma dojrzeć nigdy tego nie widziałam inaczej :) co nie znaczy że jak ktoś moją córkę dorosłą dotyka w sposób nieprzyjemny ja mam być głucha i ślepa a nie myślcie sobie ,że ja taka histeryczka jestem ,jestem mama po prostu:) zniszczę właściciela bo bezprawnie zagroził mojemu dziecku i tyle załatwię sprawę legalnie bo inaczej dupa ze mnie nie matka:O

Przykro mi bardzo - nie ma dowodów (obdukcja, nagranie, świadek) nie ma sprawy. Sąd ocenia DOWODY.

Gość Co to da?
Mnie napadli w cztery osoby.Inne osoby to widziały nikt nie pomógł.Chciałam zgłosić to na policję ale jak dowiedziałam się,że za sprawę będę musiała sama płacić to sobie odpuściłam.Więc przyszykujcie się na koszta.