Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochającaa światt

SONDA- na kogo zagłosujecie w wyborach?

Polecane posty

Gość Wniosek taki...
ty te wnioski opisz se - a skąd masz takowe informacje? Bo na pewno nie z tychże uczelni. (Akurat tam zacząłem doktorat)

Gość ty te wnioski opisz se
Gówno zacząłeś nie doktorat :D:D:D Jakbyś zaczął to bys wiedział. Polecam poszperać w google i znaleźc komitet honorowego poparcia J.Kaczyńskieho z ubiegłego roku i zaznajomić sie z ok 400nazwiskami kadry naukowej z tych uczelni. A potem wróć do książek bo pewnie nie długo masz przesranego kolosa :D:D:D

Gość Wniosek taki...
Chyba ktoś to zamieścił w formie żartu. Jeśli w ogóle. A Twój język prostacki zdradza, że nie znasz nikogo z tychże uczelni, a tym bardziej z kadry.

Gość Wniosek taki...
Nikt tam z pewnością nie posługuje się Twoim językiem, więc jest pewne, że kłamiesz. 100% pewności.

Mój prostacki język jest specjalnie dla ciebie co bys się nie wysilał ze zrozumieniem moich postów. Lepszy taki niż kłamliwy :D aczkolwiek postaraj się na przyszłośc bo tak perfidnie prostackie farmazonki może wystarczają dla zwolenników tuskolenia ale na pewno nie na mnie :D. haha doktoraciku :D:D

Gość Wniosek taki...
Tym postem tym bardziej podkreślasz, że nigdy nie studiowałeś. W każdym przypadku edukacyjnym na wyższym szczeblu znałbyś podstawowe zasady skutecznej komunikacji. A Ty ewidentnie nie masz o tym pojęcia. Skoro rozmówca nie posługuje się najuboższym językiem rynsztokowym, to wybierając takowy z pewnością nie zrobisz na nim wrażenia, a tym bardziej Twój wysoce treściwy komunikat nie trafi do niego. Więc z pewnością nie jest to język dostosowany do mnie, a tylko do Ciebie i podobnej do Ciebie hołoty.

Gość apel do internautów
RPP Wszystko inne oprócz PIS

Gość Wniosek taki...
Wygląda na to, że temat został wyczerpany, a ja nie zamierzam czekać kolejnych długich minut (pewnie piszesz jednym palcem) na kolejny wysoce literacki komunikat bogaty treściowo.

Te wyluzuj zwieracze bo ci zyłka pęknie :D. Jakbyś kiedykolwiek chociażby stał koło studenta to wiedziałbyś,że studenci są różni a wyższe wykształcenie w ogóle nie jest żadnym wyznacznikiem jeśli chodzi o preferencje wyborcze ( a w szczególności licencjat zwany przez pomyłke wyższym) . A ty przychodzisz z jakimś sloganem rodem z KSW :D i myślisz że błyszczysz :D a o doktoracie już nie wspominam bo nawet mój pies puścił baka ze smiechu na ta wieść, przykrył się łapa i powiedział "ja pierdole" :D