Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KEEPsky Fdk

MAM kaca kto pomoże?

Polecane posty

Moralniaka nie miewam nigdy przy swoim czarnym charakterze. Wieczorem było parę drinków za wiele , no i NIE BYŁO KOBIETY.

no tak brak kobiety nie pozwolił na skuteczne wypocenie alkoholu...kumam :classic_cool:

niedługo będziemy tak jedli i pili razem z kompami 4 generacji :classic_cool:

Czarna wrono, czyja fotka?? Chyba v34, bo mojejnie ma, Chociaż pijacy zawsze są do siebie podobni. Acha, miałem Cie oskubać z piórek .

czesc ptaszku ty czarny :P flirtujesz z S_M?? zdradzaczko jedna :P KEEpsky > browarek?:classic_cool:

ja po ostrym chlaniu [czyt. wiecej niz 3 piwa] to nawet tak siedziec nie mogę :classic_cool: leże i kwiczę :D:D:D:D

No i dylemat?? W kim się zakochać w czarnej wronie czy v34?? v34 to brzmi jak rakieta, gotowa do odpalenie, byleby tylko nie być zbyt blisko tyłu bo zapali. Czarna wrona, ha ptaszysko, ale jeżelli polubiłem teściową wieć w zyciu wszystko jest możliwe.

ze mną to tylko kosmiczny odlot :classic_cool: ale se autoreklamę walnęłam :D

v34, teraz czas wyborów, wszyscy się reklamują więc i Ty dawaj czadu. A swoją drogą zapisuję się na taki kosmiczny odlot. Kiedy?

Polec ach polec we wspólnej walce z taką rakietą jak v34 to moje marzemie. Przed zlegnięciem jednak proponują począc nowe życie. Co Ty na to??

a po co mi nowe zycie?:classic_cool: spełniłam juz swój obywatelski obowiązek wobec demografii mojego narodu wiecej nie muszę :classic_cool:

OOOOO, rakieto, prokreacjii nigdy za wiele. Teraz tyle obietnić pomocy w rodzinie. A tak swoją drogą zastanawiam się gdybym uderzał do rakiety to od dziobu czy tyłu zaczynać??