Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragneschudnac25

dlaczego tak trudno schudnąć po ciąży?

Polecane posty

Gość gość
mow za siebie ja po pierwszej ciazy w 3-4 mies wrocilam do wagi a po drogiej ciazy schudlam do 47 kg

Gość AnnaKok
Ja ćwiczyłam, ale nie trzymałam diety. Przytyłam w ciąży niewiele, ale i tak chciałam szybko wrócić do dawnej wagi. Ja stosowałam preparaty dostępne na stronie - https://www.chcemyschudnac.pl/ i normalnie brałam je przy karmieniu piersią. Samodzielnie pewnie tez da się schudnąć, ale trwa to dłużej a przy dziecku też ciężko o energię i czas na siłownię...

Gość Amelka

U mnie głównym problemem przy chudnięciu było dojadanie po synku! Takie pyszności mu robiłam, że az szkoda było zostawic i wyrzucić... :)))) i tak sobie dorzucałam kolejne kalorie. Kolejną sprawą była moja dieta, niby zdrowo, ale w róznych porach, czasem więcej, czasem mniej. Taki misz masz. Co gorsze nie mogłam się pozbyć tych nawyków, jem jak chce i już jak to mawia mój synek ;)! Ale w końcu poszłam po rozum do głowy i zgłosiłam się do dr, którą kojarzyłam z zmiany nayków żywieniowych Dr Beaty Dethloff i powiem wam, ze to prawda, serio ta babeczka potrafi doradzić i powiedzieć co jest nie tak i są efekty jej rad, i to szybko można powiedzieć!