Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasztankowa mama

stroj kasztana

Polecane posty

Gość kasztankowa mama

witam Was, macie jakis pomysll jak przebrac dziecko za kasztana, na przedstawienie do przedszkola?? ja mam pustke w glowie:(

Gość drzewko :(
najlepiej brązowe ubranie bluza i spodnie jak chłopczyk a jak dziewczynka to spódniczka no i na głowe zróbcie czapkę z kartonu pomalujcie ją na zielono i ponaklejajcie z bibułki ala kolce tak niby że kapelusz to skorupka z kasztana.... :) albo poprostu wypożycz gdzieś strój napewno mają też taki....

Gość dymtyrym
no za dużo to nie wymyslisz, ale ja bym go ubrała na brązowo, a na głowę zrób mu czapeczkę z zielonymi igłami z bibuły, jak ci się chce to pokombinuj jeszcze z liśćmi

Gość kasztankowa mama
szukalam juz stroju zeby nawet podpatrzec sobie i samej pokombinowac i nigdzie nic nie ma , mam coreczke i chyba tylko na brazowa ja ubiore

Gość dymtyrym
a czapki ci się nie chce robic?

Nawlecz na cznureki kasztany i zrób z tego spódniczkę. Do tego brązowe ubranie i zielone nakrycie glowy

Gość kasztankowa mama
no racja czapeczke tez zrobie,

Gość kasztankowa mama
troche mi sie rozswietlilo w glowie, dziekuj Wam slicznie

Gość kasztankowa mama
widzialm te Pania jesien, ale wlasnie corka jest kasztankiem

Gość a mój jada rokusa za 2.30
możesz ją przebrać za: - królową jesieni - borowika - muchomora - jeża - wiatr Możesz zrobić koronę, do której poprzyklejasz liście, żołędzie, jarzębinę. Na jeża możesz poprzyszywać na plecach do koszulki kolce z krepiny. Na królową albo borowika możesz jej dodać koszyczek z atrybutami jesieni, prawdziwymi albo zrobionymi własnoręcznie.

Gość kasztankowa mama
to stroj na przedstawienie i mala jest wlasnie kasztankiem, to nie moge z niej wiosny zrobic

Gość sfbfgb
ubierz ją na brązowo. Ja np. miałabym pomysł, żeby uszyć coś na kształt piłki plażowej z materiału i wypchać jakąś wagą albo usztywnić drutem, młoda w to wskoczy i kasztan jak znalazł, z łapkami i nogami:) (pod ramionami będzie miała taką kulę) pamiętaj tylko, żeby zrobić na brzuchu jaśniejszą plamę tak jak kasztany mają, do tego zielona czapka z kolcami i heja:)