Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość timberlandka

O czym rozmawiać czo robić na pierwszej randce- aby nie było nudno?

Polecane posty

Gość timberlandka

Witajcie, umówiłam się na spotkanie z chłopakiem poznanym na portalu randkowym. Spotykamy się w piątek popołudniu. Chłopak jest przystojny i z tego co dotychczas wywnioskowałem nawet ma poukładane w głowie. Ja nie mam dużego doświadczenia w "randkowaniu" dlatego pytam: Co robić na takiej randce, o czym rozmawiać tak aby się ona udała. Co mówić zeby On się nie nudził? Proszę o poważne pomysły

Gość efgrger
"UMOWIŁAM się na spotkanie z chłopakiem poznanym na portalu randkowym. Spotykamy się w piątek popołudniu. Chłopak jest przystojny i z tego co dotychczas WYWNIOSKOWAłEM nawet ma poukładane w głowie." Kim Ty do chuja jestes kobieta czy facetem?

Gość PrettyLittleLiar
Jesli macie mnostwo wspolnego ze soba to nie bedziecie sie nudzic ... gadaj o czym kolwiek poznaj go dobrze i wgl opowiedz mu cos o sobie chyba ze juz to robilas na necie to nie wiem ... jak gadacie juz troche ze soba to powinniscie miec tematy

Gość timberlandka
proszę nie zwracać uwagi na błędy, każdy czasem je popełnia.

Gość timberlandka
Dodam, iz to On przyjeżdza do mnie do miasta. ( on mieszka ok 20 km odemnie) i to pewnie na mnie spadnie wybór miejsca na to nasze spotkanie i tu też nie mam głowy gdzie go zabrać, czy może tylko spacer ?

Gość PrettyLittleLiar
Ile wy macie lat ?

Gość timberlandka
Ja 22 - on 23

Gość PrettyLittleLiar
to moze jakies kino ? restauracja ?

Gość weti
A jakie ma znaczenie, kto zapraszal?

Gość mardżolenka
jak zadajesz takie pytanie tzn że do randek nie dorosłaś:) może w kalsy pograj albo powiś na trzepaku:D

Gość weti
to po co to pytanie? :o

Gość timberlandka
Inicjatywa spotkania wyszła z mojej strony. Bardzo prosiłam o poważne podejscie do tematu. Może i nie mam zbyt dużego doświadczenia w " randkowaniu" co z tego? Mam obawy przed tym spotkaniem, ale to nie powód by sobie robić z tego żarty. Chciałabym aby było to udane spotkanie, ponieważ zależy mi na tym chłopaku. Jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia w tej sprawie to lepiej nic nie pisz. Osoby, które mają doświadczenie i są gotowe podsunać fajny pomysł zapraszam serdecznie :)

Gość twims
Idźcie na spacer a potem do jakiegoś lokalu na kawę/herbatę/piwo czy co tam chcecie. Skoro to on przyjeżdża do Ciebie, to Ty musisz zaproponować jakieś fajne miejsce. A o czym rozmawiać? Głupie pytanie, albo się od razu dogadacie albo nie.