Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech kroś pomoże

Ludzie! Chyba zaraz zwariuję.

Polecane posty

Gość niech kroś pomoże

Właśnie zrobiłam test i wyszedł pozytywny. :( I wiecie co. Jestem 2 dni po miesiączce. Ostatnią miałam 29 września. A jeszcze wcześniejszą 2 września. Wiecie co mnie skłoniło do zrobienia testu? Od jakiś kilku dni czuję pukanie w dole brzucha. Jak przy wczesnych ruchach dziecka. I tak mnie to zeschizowało, ze zrobiłam test. I są dwie kreski. Ludzie. Miałam NORMALNE okresy. Żadne tam plamienie. Boże. W którym ja mogę być miesiącu. Chyba zraza walne na zawał. Mam już dwójkę dzieci i jezu... nie chcę trzeciego. :( Zabezpieczaliśmy się. Jak to możliwe???

Gość niech kroś pomoże
To nie śmieszne. Ja tu świruję. Czy może to być jakaś pomyłka. Przecież miałam normalne miesiączki. Powiedziałabym, że bardzo obfite. Ja w to po prostu nie wierzę. Nie mogę mieć trzeciego dziecka. Dopiero co odchowałam dwójkę. zaczęłam się rozglądać za pracą. Chyba się załamię.

Gość upsa
zapewne zle odczytałas test

Gość powiem i ja .....
nie panikuj czasem testy kłamią idź do lekarza i wtedy będziesz pewna

kreska była mocna czy blada? Ja miałam kilka razy blade kreski, ale ciąży nie było, bo hcg ją wykluczyło

Gość teosia
nie chce cie straszyc,ale czasami raj jajnika daje efekt pozytywnego testu ciazowego:O

Gość upsa
dokładnie- z tym rakiem to prawda

No niestety czasem tak się zdarza , że występuje krwawienie( jak przy normalnym okresie) w ciąży. Teraz pozostało iść do ginekologa i przy pomocy usg określić orientacyjny "wiek" ciąży. Znałam dziewczynę, która nie miała pojęcia, że jest w ciąży do 6-go miesiąca. Ruchy płodu brała za naturalne ruchy robaczkowe jelit (przesuwanie się treści jelitowej).

Gość niech kroś pomoże
Nie, nie prowokacja. Niestety. Kreska jest bledsza niż ta druga. Ale widoczna gołym okiem. Zabezpieczaliśmy się prezerwatywą. No i staraliśmy się nie kochać w dni płodne. W ogóle się tego nie spodziewałam. Miałam normalne okresy 4-5 dniowe. Pierwsze 2 dni bardzo obfite - jak zwykle. Żadne tam brunatne plamienie. Tylko zwykła żywa, czerwona krew. No i żadnych innych objawów. Kurde. Może to jednak pomyłka. Choć z dwojga złego wolałabym ciążę nią raka. :O

popatrz plus jest taki ze dzieki ludziom z kafe jak sie okaze ze jestes w ciazy to bedziesz sie cieszyc mimo wszystko ze nie jestes chora..a tak serio, z testami bywa baaardzo różnie, ale szczerze ja mialam dwie kreski jedna znacznie slabsza od drugiej ale jak najbardziej widoczna! i to był dzidziuś :-) A moze sie tak nakrecilas ze wcale kreski nie ma a ty ja widzisz..