Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sieszieiii

Moj kot zwariowal!!!!

Polecane posty

Gość sieszieiii

wcina orzeszki solne a wczesniej dalam jej kielbasy swojskiej i sie nie chycila! wogole cos brzydzi jedzeniem, jest to kot mieszkaniowy, wleci mucha i sie za nia zabija zeby ja zjesc! teraz jak przystalo na o forum: mam ja wziasc do psychologa? haha :D:D:D

Gość wezwji supernianię
:-)

Gość mojkot
wpjerdala tylko suche jedzenie, zadne mieska świeże, zaszetki nic ale jak mucha wleci to horror and makabra, wojna a pozniej tylko: ciamciamciam. : D

Gość wezwji supernianię
pozycz kota, bo nie cierpie much a zawsze jakas włazi mi do mieszkania prawie by je wyłapał he he

Gość pepa..
Moja kocica wcina suche, saszetki i muchy też :))

Gość to jeszcze nic :)
Moja kotka zjada suchą karmę, saszetki normalnie. Poza tym je mięso (ale tylko surowe), kiełbasę ale tylko wędzoną. Ale też wcina (omg!) : - biszkopty tudzież inne ciasteczka, - uwielbia jogurty obojętnie jaki smak (potrafi wygrzebać ze śmieci i wylizać), - ale rozwaliła mnie jak zjadła......naleśnika z serem i jogurtem, matka jej dała dla śmiechu a ona zjadła. Poza tym je muchy, chrząszcze, pasikoniki, pszczoły, osy itp. Co Wy na to ?

Gość a co wy na to ze moj kot dla m
a co wy na to ze moj kot poluje na ptactwo i mi znosi do domu? :D

Mój kot lubi warzywa i słodycze. Jadł ogórka zielonego, ale największy szok przeżyłam, jak zajadał się kiszonym! Szczerze mówiąc, nie widziałam wcześniej kota, który zjadłby całego ogórka kiszonego i objadał się słodyczami :) Też lubi muchy, zjada je nałogowo, żywe, które sam upoluje i martwe, które gdzieś znajdzie :)

Gość no moja kotka to je wszystko
jedynie za slodyczami nie przepada, a tak to gotowana fasolke, kocha marchewke z pomidorowki, zjada oczywiacie kazda zlapana muche (czasem chce sie nia podzielic :D ) jesli Twoj kot je kiszone ogorki itp to moze ma problem z robakami bo kwas pomaga sie ich pozbyc