Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeba coś wyjaśnić______

Po co kobiety chwalą się młodszością partnerów? - wiążą sobie pętlę na szyję

Polecane posty

Gość przykrywka
Pudło. Niczego nie deklaruję - nie każdy wpis na tym forum musi być anonsem. O seks na szczęście nie muszę PROSIĆ, a reszty oczywistości mnie nie ucz, to ja tu jestem kobietą. Pozwoliłam sobie na taki sam cwany ton, jaki Wy, podramolali faceci przybieracie żeby pokazać kobietom że jesteście górą. Trafiłam w jakiś czuły punkcik? I dobrze. Zdecyduj się mężczyzno: Jeśli chcesz subtelnej, uczuciowej, wartościowej kobiety z klasą, o którą warto się starać i z którą warto być, to rusz tyłek, poświęć trochę tego swojego męskiego ego i pokaż że sam jesteś jej wart: chamskie teksty tutaj skreślają cię w przedbiegach. Jeśli taka kobieta w końcu Ci się odda, pokocha, doceń to i bądź z nią, na dobre i na złe, na młodość i starość, zamiast od razu szukać kolejnej zdobyczy i drwić z naiwności, bo w ten sposób sam pokazujesz własną prymitywność i fałsz. A jeśli masz w dupie wartości i chodzi ci o seks (zakładam że wyłącznie o dobry, a więc z kimś równie doświadczonym), to przyjmij do łba, że kobiety też o tym wiedzą. I czasem chodzi im o to samo. Wielki "zdobywca" uświadamia sobie nagle że stał się zdobyczą, wykorzystaną i (o zgrozo!) porzuconą, stąd te wydziwiania że "łatwa i szybka". Hipokryzja, hipokryzja, hipokryzja. A może zwykła głupota i zapatrzenie w męskie "ja".

przykrywka A jeśli masz w dupie wartości i chodzi ci o seks (zakładam że wyłącznie o dobry, a więc z kimś równie doświadczonym), to przyjmij do łba, że kobiety też o tym wiedzą. I czasem chodzi im o to samo. /////////////////////////////////////////////////////////////// a tutaj Cię zaskoczę - każdy facet który spotyka na swojej drodze oszałamiająco piękną dziewczynę zaczyna ją uwielbiać chemią od pierwszego spojrzenia, i instynktownie czuje, że seks wszystko zniszczy, -tzn całą chemię i podziw dla kobiety. Nawet podniesienie na taką oczu jest świętokradztwem w jego odczuciu. Im większa chemia, tym większy podziw, większe uwielbienie, i marzenia o,............. zgadnij ?,.............trzymaniu za rękę, pocałunku, i przebywaniu z dziewczyną 24h na dobę. Wielka chemia, wcale nie oznacza sexu. Raczej strach przed odrzuceniem, i przed zepsuciem czegoś, czy utratą towarzyską, tej osoby. sex szybki? - po obserwacji kumpli widzę ze dążą do niego wobec dziewczyn, które podobają im się zaledwie na 30% lub mniej. tzn Te kobiety, są za mało ładne w ich oczach, by się o nie starli, i je szanowali. Odrzucają je z góry, jako kandydatki na swoje dziewczyny. Nie budzi się w nich, wobec tych panien na tyle silna chemia, by doszło do zakochania, dlatego mogą im sugerować łózko. A ja takich o zwykłej niezauważalnej urodzie, się nigdy nie czepiam. (zakładam że wyłącznie o dobry, a więc z kimś równie doświadczonym), //////////////// siła popędu i orgazmu u faceta, zależna jest od atrakcyjności fizycznej dziewczyny. Tzw. "Doświadczenie" wcale nie czyni kobiety dobrą w te klocki. jak dwoje ludzi się sobą zachwyca, to natura za nich wszystko załatwi, - doświadczenie nie jest wcale potrzebne. Pociąg fizyczny, piękno zgrabność, opalenizna jak najbardziej. Przecież poznając nowa dziewczynę/czy faceta, ludzie zaczynają wszystko od pułapu "0" - na nowo. chamskie teksty tutaj skreślają cię w przedbiegach. /////////////////////////////////////// ale to odwet za waszą wyniosłość i najeżdżania na facetów z waszych poziomów rocznikowych, lub eksów.. Jakby wszyscy spoza tych których znacie, byli cudami. Na Kaffe, 100% postów kobiet, to utwierdzanie wzajemne w przekonaniu że: WASI wszyscy eks-mężczyźni, to zera. Wasi koledzy ze szkoły to zera. Polacy to zera, Polacy w GB to zera szczególne. Tylko (spośród Polaków)faceci młodsi ( choćby o rok,lub 2 miesiące :) ), i ci z Zachodu: Anglicy Francuzi Włosi, i Czarni w 99,9% są idealni - co nie podlega żadnej dyskusji. Wszyscy oni są czyści: po 4h kąpieli w płynie dziennie. Każdy po 190cm, z gęstymi włosami do 80-ki, z białymi zębami itd. Każdy czyta poezję, ma kierownicze stanowisko, jest pełen kultury i ogłady. Ma mgr.Padwy. Jest romantyczny i czuły. No sorry, ale musimy organizować wam odwet. Dlatego tak wiele chamskich/ złośliwych tekstów by was zdołować. Jeśli taka kobieta w końcu Ci się odda, pokocha, doceń to i bądź z nią, na dobre i na złe, na młodość i starość, /////////////////////////////////// Taki właśnie jestem. i większość z nas tez taka jest. tzn mamy takie nastawienie, i takie marzenia które opisałaś.

Gość nikoiy
Czytam wątek i swoim oczom nie wierzę jacy beznadziejni mężczyźni chodzą po tym świecie, zapatrzeni w siebie. Tylko współczuć kobiecie która w takim się zakocha-ani z niego męża ani z niego dobrego kochanka nie będzie. Jego ego przysłania mu cały świat i wszystkiego jego wartości. Nie sądź, że wszystkim starszym kobietą podobają młodzi dypcygile.....i w tym widzą jakieś dowartościowanie swojej osoby.

Gość nimoge
Egoist współczuc tym kobiretom którym zawrócił w głowach-egoist tylko do seksu ma gadane,jeżeli takowe się na kolesia nabrały.Przykrywka dobrze gada,myślałem że to facet.

Gość Iris stara ale jara
Egoist_*31 moja dziewczyna ma 17 lat i ciężko jest mi z nią czasami wejść na ten sam tor upodobań. Więc cię rozumiem.

Gość nimoge
Masakra,nie zawracajcie sobie kolem głowy,facet nie nadaje się do związku.

Ech kafeterianie - to wy jeszcze się nie zorientowaliście że w topiku wygrzebanym przez Iris robię sobie draki, by popatrzeć jak się bulwersujecie ? :) ja, 17-ka, i ta 3-cia ? :) - przecież to sytuacja rodem z filmu dla dorosłych lub powieści, w której nic nie jest prawdziwe. Ale widzę ze moja prowokacja się udała bo wywołała oburzenie. Jeszcze chcecie mnie analizować ? :)

Gość Egoist_31----nie wie ze jego
nik juz zniecheca na sam poczatek :O kobity mu to pisaly ale ten nic :O🖐️ egoist31--zadna normalna kobita nigdy nie bierze cie pod uwage ze wzgledu na samo pseudo:O ostatecznie do seksu cie zechce:O🖐️

Gość nikoiy
można i tak ale po co?

Gość nimoge
Do takiego tylko ladacznice i forumowe szmaty jak gada Jaroslawe-84.

zadna normalna kobita nigdy nie bierze cie pod uwage ze wzgledu na samo pseudo///////////// no to trudno - rozpaczy nie będzie. Lubię ten nick i nie zamierzam od niego odchodzić.

Gość nikoiy
daj spokój z takim kimś sex, nawet w łóżku potrzebny jest inteligentny facet

Gość Iris stara ale jara
Egoist do niczego innego sie nie nadaje.

Gość Egoist_31----nie wie ze jego
" nimoge Do takiego tylko ladacznice i forumowe szmaty jak gada Jaroslawe-84. " tak go wlasnie odbieraja NORMALNE kobity z kafe

Gość a jak ci się spełni???
"Jeszcze chcecie mnie analizować ? " nogą od krzesła w gumce anal-iza dogłębna

Gość egoist paszoł ty już w sraku
.

Gość Egoiste kobita ci pisala ze
twoj nik to istna ANTYREKLAMA i ma racje spadaj na dzial erotyczny 🖐️

Gość a jak ci się spełni???
na erotycznym nie chcą pedała

Gość nikoiy
nic się nie dzieje tylko nie znoszę facetów ubliżającym kobietą-człowieka powinno się szanować bez względu na wiek i ich wygląd. Jednak jestem w stanie zrozumieć, że dla Ciebie ,, to są niezrozumiałe słowa"

Gość to nie pedio ale kolo jest
szurniety :O

nikoy ja nie lubię kobiet ubliżających facetom - to działa w obie strony -człowieka powinno się szanować bez względu na wiek i wygląd //////////// - no to powiedz to 70%-om Kafeterianek

Gość nikoiy
zgadza się to powinno działać w obie strony :) no ale ja tu jestem rzadkim gościem i nie czytam wszystkich wątków, jednak zauważyłam w postach dużo-złej energii ludzkiej-tylko po co to ? A akurat czytając Twoje wypowiedzi w nich też jest jej dużo.

ale teraz wiesz ze zła energia nie bierze się z powietrza tylko od postów Kafeterianek. Jedno zło rodzi następne, po przeciwnej stronie barykady.

Gość egoiste nie pasuje do dobrych
kobit:D tylko do szmat :D

Gość nikoiy
ale Ktoś urządza może po to prowokacje aby ją wyzwalać w ludziach i cieszy się, że może komuś dołożyć?

Gość nikoiy
w psychologii-to jest postawa osoby zflustowanej

nikoiy ale Ktoś urządza może po to prowokacje aby ją wyzwalać w ludziach i cieszy się, że może komuś dołożyć? ///////// najprawdopodobniej tak jest -ale jak widzisz nie pozostajemy dłużni