Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka rybka

starania o dziecko

Polecane posty

Pytanie do mam:)Duzo czytałam o pierwszych objawach ciazy...Podobno wyglada to podobnie jak na miesiaczke ból brzucha,piersi itd.Wielu kobietom a raczej chyba wiekszosci wydyma brzuch przed okresem.Czy mialyscie tez tak a pozniej sie okazalo,ze jestescie w ciazy????Dla mnie to juz oznak,ze @ nadchodzi.Prosze o odpoeiedz.Pozdrawiam

Powiem ci tak:tez sie wmiare dlugo staralam,co m-c mialam wszystkie objawy co pisalo na necie.az pewnego razu nie mialam zadnych objawow,i sie okazalo ze jestem w ciazy.to zalezy od organizmu,naprawde.mi pomogly testy owulacyjne bardzo...

Hey.ja nie kupuje testów bo odczuwam intensywni kiedy mam dni płodne i sama sobie wyliczam mimo to ciazy nie ma juz ok 8mc.niedługo chyba zwarjuje a moim ulubionym zajeciem jest robienie testow ciazowych:///

tika27 - dokładnie. Dodam, że mimo że obie ciąże były planowane, nie przypuszczałam, że akurat w tym cyklu zajdę, więc nie doszukiwałam się objawów (oczywiście był ból brzucha jak na @, a nawet podkładanie podpasek. )Natomiast gdy teoretycznie szanse na zapłodnienie były największe, zawsze po serii "objawów" dostawałam regularną @. Proponuję nie myśleć o ciąży (wiem, że to bardzo trudne) i czekać spokojnie na @. Jak nie przyjdzie, można zacząć rozważać co dalej. Powodzenia.