Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onasama

Pomozcie mi! Proszę nie wiem co mam zrobic!!!!

Polecane posty

Gość onasama

Witajcie. Mam 22 lata wrocilam z za granicy.. nie mam ani szkoly.. ( jestem po liceum) ani pracy. Jestem w kropce.. We wrzesniu zaczelam sie uczyc na technika farmacji ale wypisalam sie w tym tygodniu bo doszlam do wniosku ze mala zarabiaja..a ja chcialabym byc kims lepszym.. chcialabym isc na studia, ale musialabym w przyszlym roku zrobic mature.. a boje sie ze jej nie zdam.. Jutro ide na BHP do maka.. tam dostalam prace (dolina) A co najlepsze moj chlopak chce w styczniu wyjechac za granice ze mna. On zna super angielski a ja prawie wcale. Co mam zrobic zostac isc do pracy i probowac zdac mature? Zostac i isc na technika farmacji.. czy wyjechac... Koszmar! :(

Gość BiednyMuzyk22
po studiach tez nie ma pracy mnie posrednim nie chcial kierownik na magazayn bo "jestem inteligentny " a on ma juz magistra podwojnego ktory zajmuje sie przerzucaniem kartonow i ma z nim "problemy"

Gość :D:D:D
a gdzie za to granice chcesz jechac?

fuck mialo byc tą* siedzenie za granica mi nie sluzy ;/;/

chicabomb a jak myslisz?? jak siedziala za granica i nie zna jezyka? to co mogla robic? :P

Gość echhhhhhhh
hahahaha pewnie francuskim niezle musiala wladac ;)

hehehhe ok ok xD autorko, a sama bylas za granica? czy z chlopakiem ?? :)

ooo tak polityk to idealny zawod. dlaczego na to wczesniej nie wpadlam?? hihi no dalej autorko pisz co o tym myslisz :)

Autorko, proponuje iść do pracy i weekendami chodzić do jakiejś szkoły językowej na kurs. Nauczysz się języka, znajdziesz lepiej płatną pracę a po powrocie zdecydujesz co chcesz robić i zawsze możesz iść na studia :)

Gość onasama
A co myslicie o techniku farmacji? Znam jezyk angielsku komunikatywnie. Wiesz.. w anglii np. w pracy w fabryce nie wymagaja perfekt jezyka.

Powiedz, co bardziej lubisz - pracować fizycznie (fabryka) czy raczej w farmacji (w aptece)? I idź w tym kierunku co bardziej Ci się podoba. Nie patrz tylko na chłopaka. A jak Cię rzuci?

Gość onasama
JackuJ@ ale chodzi tez o to ze nie wiem czy mam teraz isc na TECHNIKA FARMACJI i sie uczyc.. czy uczyc sie do matury i na STUDIA. bo wiem ze jak zaczne technika.. to nie bede wstanie uczyc sie do matury.... nie wiem w ktora strone pojsc..