Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gocha28

Czy faceci pamiętają o swoich eks?

Polecane posty

Gość Gocha28

Witam! Jakiś czas temu rozstałam się z facetem po 7 letnim związku, nie mogę o nim zapomnieć, wyrzucić go z pamięci, sni mi się, myślę o nim. Kontaktowaliśmy się przez jakiś czas po naszym rozstaniu, nawet mi się oświadczył (!), ale odrzuciłam jego oświadczyny, więc po jakiś dwóch tygodniach zaczął szukać nowej dziewczyny i poznał jakąś, spotykają się od dwóch miesięcy, sprawia wrażenie szczęśliwego. Totalnie ograniczył ze mną kontakt, usunął mnie nawet ze znajomych na facebooku, zachowuje się jakby nie chciał mieć ze mną nic wspólnego a jeszcze niedawno zapewniał mnie o swojej miłości. Czy naprawdę tak łatwo facet może wyrzucić kogoś z pamięci z kim był przez 7 lat? Zastanawiam się czasem czy czasem myśli o mnie i czy naprawdę wchodząc w nowy związek totalnie zapomina się o długoletniej przeszłości z kimś innym?

To, że wyrzucił Cię z face, nie znaczy że wyrzucił Cię też z pamięci. Nie można zapomnieć kogoś z kim spędziło się 7 lat. Zachowuje się tak, bo ma teraz nową kobietę i dla niej poświęca swój czas i energię.

Gość Gocha28
Czyli nowa krótka znajomość totalnie potrafi uleczyć z długoletniego związku? I czy facet, który coś tam jeszcze czuje do eks (przynajmniej tak mówił) poznając nową dziewczynę przestaje czuć cokolwiek? Strasznie skomplikowane istoty z facetów, nie ogarniam ich psychiki ;)

Gość Co to da?
Nigdy się nie zapomni kogoś z kim było się miesiąc a co dopiero parę lat;/.ja pamiętam mój krótki związek sprzed paru lat.odrzuciłas go..a on chce zabić klina klinem

Gość ale co cie boli
kobieto? rzucilas go , nie przyjelas zareczyn wiec sobie znalazl inna mial za toba lazic i blagac? to kobiety sa skomplikowane 🖐️

Gość lubię placki ziemniaczane
Straszny z ciebie pies ogrodnika. Sama go odrzuciłaś, a masz pretensje jak zbyt szybko znalazł sobie nową dziewczynę. I dobrze zrobił, że sobie kogoś znalazł, a tobie teraz już nic do tego.

Gość mua mua mia mia
Ale o co ci chodzi? Przeciez go nie chcialas!

Gość Master M.
Nie wiem jak inni, byłem w związku sześć lat, nieszczęśliwym związku z perspektywy czasu. Poznałem inną kobietę, zakochałem się i nie myślę o byłej, która zresztą była moją żoną. Teraz czuję co to naprawdę znaczy szczęście.

nie zapomina ja tez po 7 latac sie rozstalam i nie zapomnialam i chyba nigdy nie zapomne chociaż juz mi powiewa co obi to milo wspominam tamten czas.

Gość Samanta_Melrose
Trzeba było wcześniej się zastanowić, a nie teraz ubolewasz nad tym, że nie jesteście razem. Oczywiście, że będzie o Tobie myślał, bo spędziliście ze sobą szmat czasu, ale nie łudź się, że do końca życia będzie Cię kochał. Liczyłaś na to, że będzie uganiał się za Tobą już zawsze? Facet pewnie ma już swoje lata i chce jakoś ułożyć sobie życie, a nie zmarnować je na cierpienie. Ja np. owszem myślę o swoim byłym, bo to naturalne, zawsze się myśli, ale nie tęsknię za nim i nic do niego już nie czuję.

Gość ZnowuSama40
pewnie cie pamieta, ale jako przeszlosc. nie zateskni. ma nowe zycie.i pasje.jesli cie wyrzucil z facebooka to znaczy ze czuje sie urazony. albo nie chce cie juz dalej pamietac.musialas mu zalezc za skore.a teraz ma cieple cialko ktorym jest zainteresowany i jest mu dobrze. taka prawda.tyjuz jestes przeszloscia pomimo tylu lat zwiazku.

Gość Master M.
Zapomnieć nie można, to jest niewykonalne będąc ze sobą tyle czasu. Ale nie wspominam z rozrzewnieniem jak było pięknie. Zamknięty rozdział dla mnie.

Gość ZnowuSama40
ty pamietasz o nim i pewnie czujesz zal, albo czujesz sie urazona ze zapomnial. ale takie zycie.nie chcialas go, znalazl inna i nowa fascynacja. a przeszlosc to jak stare fotografie. mozna od czasu do czasu poogladac ale na codzien zyje sie w realu a nie na fotce.a on ma swoj real.

Gość wsasdfghjghfgdfsdasfg
teraz jest zafascynowany nowa dziewczyna i moze czuc ze nie chce z toba miec nic wspolnego i byc szczesliwy. ale jak mu sie posypie albo po prostu pierwsza fascynacja i zauroczenie minie to jeszcze nieraz cie wspomni:)