Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gospodarna pani domu

czy naprawde Fairy jest tak dobrym i wydajnym plynem do naczyn?

Polecane posty

od dosc dawna uzywam plynu Pur, ale wydaje mi sie ze nie jest szczegolnie wydajny. jakie sa wasze ulubione plyny do naczyn? macie jakichs tanich i wydajnych faworytow? zapraszam do dyskusji :classic_cool:🖐️

Gość aha ii ach
nie ma to, jak dyskusja przed północą o płynie do naczyń :D 🖐️

Gość ale z cieie kre....
nie jest w tej reklamie oszukują :P

Gość Nie wiem jak naczynia
Ale dobrze się sprawdza w zmywaniu śladów zbrodni po zamordowaniu dziwki, albo pajaców ze spisu powszechnego. Używałem go wielokrotnie i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł :classic_cool: 🖐️

hahha :D ale ja poważnie :D a o tej porze bo właśnie zmywałam naczynia, i tak mi przyszło do głowy :D

Gość Zakłopotana2
Nie no reklamy tylko głamia...Zrób taki test jak w reklamie a sie przekonasz...Dla mnie najlepszy jest pur

a może jakiś tani? niemarkowy? czy któraś z was próbowała płynów np z biedronki bądź z lidla?

"czy naprawde Fairy jest tak dobrym i wydajnym plynem do naczyn?" -- używam od pewnego czasu i potwierdzam,że jest dobrym i wydajnym płynem.Nie zamierzam rezygnować z niego.:)

"a może jakiś tani? niemarkowy? czy któraś z was próbowała płynów np z biedronki bądź z lidla? " -- ja za swój zapłaciłam 5,50.Chodzi,oczywiście,o Fairy.Pojemność 1 litr.Kupowałam w Rossmannie. On wcale,nie jest taki drogi.:)

chyba go wypróbuję

Marketa, nie chodzi o to, czy jest drogi, ale o to, żeby było taniej :D

Gość 4544545454
Ja tam na Ludwiku jade od 10 lat i jest ok :D

Gość ale z cieie kre....
ostatnioo w Realu Fairy był 2 za 4zł :classic_cool:

Gość ale z cieie kre....
źle 2 za 8 :D

Jeszcze taniej jak 5,50? To polecam (Rossmann ) płyn Domol.On kosztuje coś 3,20.Tylko,że jest go 0,5 litra.Też jest bardzo wydajny.:) Jak kupisz jakąś taniochę to będziesz musiała więcej go użyć.I szybciej go zużyjesz.Natomiast,Fairy i np.ten Domol..wlejesz trochę i masz pozmywane bez żadnego dolewania.:)

domol wychodzi ponad 6 zl za litr kurcze, a dzisiaj bylam w realu i szkoda ze nie spojrzalam na te plyny :D

"Ja tam na Ludwiku jade od 10 lat i jest ok" -- przyznaję,Ludwik,też bardzo dobry.:)

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie cierpie poor pura i ludwiczka. Mam Fairy, ale nie wykluczam, że być może istnieje coś lepszego...

Tak :) Kupiłam kiedyś taki czerwony (żurawinowy czy coś :P) małą buteleczkę, i jest niesamowicie wydajna. Na zwykłe zmywanie wystarczy jak raz na gąbeczkę naleję, a jak jest duuużo garów to dwa razy :) PUR który ostatnio kupiłam w Lidlu się przez gąbkę omal nie przelewał, a te tanie z marketów to jak woda, w ogóle się nie pienią...

Gość qwerty26
ja używam tylko jego. Jest wydajny, to fakt. Pur jest podobny, ale Fairy bardzo ładnie pachnie i jest dużo delikatniejszy dla dłoni. Ja kupuję ten sensitive. Nie wiem jak bardzo jest wydajny do innych i jak szybko się zużywa, bo mam zmywarkę i rzadko myję ręcznie, ale ten jest mój najulubieńszy :D dłonie po nim nie swędzą :)

Gość katrem78
DLa mnie dużym plusem jest to ze jest gęsty przez to wydajny i bardzo ładnie pachnie. Dla mnie jest najlepszy z tych wszystkich dostepnych płynów na rynku.

Gość ffffairy
zawsze kupowałam pur, ale raz moj brat mial kupic plyn i wzial fairy -musze przyznac, ze jest wydajny, dobrze sie pieni i wlasciwie nie sadze zebym wrocila do pura

A ja używam na zmianę pur i fairy. Dla mnie są takie same. Taki tani z biedronki kupiła moja koleżanka do pracy, ale on jak dla mnie to w ogóle nie myje, nawet się spienić nie potrafi dobrze.

Gość dsffsdfsfsf
najkeszy fiairy , a biedronkowy, ludwik itp to taki sam

Gość aaalin
e tam , biedronkowy jest jak woda, mnie nie odpowiada, poza tym te zapachy sa jakies sztuczne.

Gość karmazynowapanii
No dla nie jest- to odpowiedz na pytanie w temacie, w sumie wydajniejszego nie znam.