Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttryryr

jaki samochód sobie kupić?

Polecane posty

Gość ttryryr

mazda rx8, seat Ibiza cupra,, renault megane sport, corsa opc może jakiś inny?

Gość Rontiarro
A w jakiej grze?

Gość Izabellaa0000
Peugeot 407 coupe :))

Gość ttryryr
z peugeota to 206 z silnikiem 1,6 T wygląda ciekawie

Gość ttryryr
wybacz ale BMW to ociężały samochód napędzany na tylna os może mieć i milion koni a i tak zostanie w tyle

"wybacz ale BMW to ociężały samochód napędzany na tylna os może mieć i milion koni a i tak zostanie w tyle" HA HA HA w tyle powiadasz? Za corsą czy peugeotem z silnikiem 1,6 ? :D

Gość beemki są dla dresiarstwa
bleeeeh :o

Gość ttryryr
peugeota ma silnik 1.6 z turbina ale widac jesteście laikami w tym temacie szkoda słów:O

Mój drogi nie wiem czy wiesz ale za JAKOŚĆ trzeba płacić a za plastik niekoniecznie :classic_cool: peugeot to gówno, tandeta. Po pięciu latach będzie w gorszym stanie technicznym niż 10 letnie BMW - smutna prawda. aaa i proszę się do mnie zwracać jełopKO jak już 😴

Gość ttryryr
ale właśnie to jest najlepsze w tego typu autach bo jak trafisz na mnie na drodze to się zdziwisz że aż szczena ci opadnie

Gość ttryryr
pierdolisz pokaż fote swojego auta moje obecne to właśnie peugeot 306 2.0 16 v 140 koni ma 250 tys przebiegu i chodzi jak złoto i nadal nie jedna BMKe łyka w podskokach

Gość Izabellaa0000
Krombkamp - tzn ?

Gość Izabellaa0000
Krombkamp - Twoje zdjęci jest mi znane :P

RX-8 to mały, tandetny badziew z którego na siłę wyciśnięto maks (silnik 1,3 z takimi osiągami to jest ''wyzysk'' na silniku) i chleje jak poyebany jak na taką pojemność. Natomiast BMW serii 5 Z SILNIKIEM 5.0 czyli teoretycznie powinien palić więcej pali TYLE SAMO co ta śmieszna mazda w dodatku jest od niej szybszy. Co więcej - jest to samochód RODZINNY co za tym idzie WIĘKSZY a mimo tego BIJE NA ŁOPATKI gównianą mazdę. Coś się słabo postarałeś.

zapomniałam dodać, że BMW jest zwinniejsze, bardziej dynamiczne, lepiej wyposażone, bezpieczniejsze i przede wszystkim ŁADNIEJSZE (ale o gustach się nie dyskutuje)

Gość ttryryr
Mychol idiotko kup sobie auto za 200 tys a ja cie łyknę samochodzikiem za 25 tysi pozdro 🖐️ :classic_cool:

To przykre jak prawda potrafi zaboleć zakompleksionego faceta :) nie martw się - być może i ciebie kiedyś będzie stać na SAMOCHÓD i nie będziesz musiał się bujać kartonem :) Powodzenia!

Gość ttryryr
poko foto swojego auta bo w google o samochodach to i ja moge sobi poczytac i marzyc

Gość ttryryr
wiem że mazda ma na tył ale nie kosztuje o polowe mniej niz BMW :O

Skoro masz takie zdolności jak wyszukiwanie informacji w google to może wykorzystaj ten dar :D zanim zaczniesz udawać, że coś wiesz o samochodach? :P na poczatek proponuje - M-Power

Gość ttryryr
zreszta czy ty nie rozumieswz że to ma być tanie sportowe auto a nie jakas limuzyna kurwa do szkoły nie wstaniesz idz spać:O

Napisałam już wcześniej, że za jakość się płaci. W same materiały BMW włożono tyle ile ta mazda kosztuje to chyba logiczne, że cena samej produkcji musi się zwrócić plus zarobek? :D