Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghj

Jestem cholernie nieszczesliwy

Polecane posty

Gość dfghj

Straciłem dziewczyne która kocham. Mam 21 lat, do tej pory byłem zakochany 2 razy, za pierwszym razem była to niesamowita euforia potem gdy to się rozwaliło myślałem o niej codziennie przez blisko rok, strasznie cierpiałem, teraz z inną dziewczyną przechodze przez to samo, zaczynam tracić wiarę w szczęście, już drugi raz to samo,

I na chooj ci był związek koleś. Lepiej było uprawiać wolny seks. Teraz już wiesz czego nie należy robić- nie należy angażować się uczuciowo. Zalej smutki, znajdź hobby i pojedź na dziwki.

Gość dfghj
Może tak ,ale ja nie potrafię oddzielić uczuć od seksu, to dla mnie nie mozliwe, pewnie sam sobie jestem winien

No to zacznij oddzielać. Stań się zimnym draniem, pewnym siebie i swojej wartości. Nie pokazuj nikomu że jesteś słaby. Sprawy z twoją byłą to zamknięty rozdział, olej to. Jutro się obudź, umyj gębę i chwyć dzień jak należy.

Gość dfghj
Muszę przyznać że myślałem o tym zeby się tak zaczać zachowywac. Coś w tym musi być. widocznie ludzie z zasadami pare razy muszą dostać po dupie, obudzić się i nigdy nie być już takimi samymi, przestać traktować dziewczyny, jak dotychczas i wtedy podobno wszystko się zmienia,

Gość Beliar do niedawna pisałeś
ze wolisz przezyc swoj pierwszy raz z kims wyjatkowym i dlatego nie skorzystales z okazji kiedy jakas ci chciala dac

Gość dfghj
Pewnie się nie zmienie, bo nie potrafie, pewne rzeczy tkwią we mnie zbyt głęboko, czekam na kogoś wyjątkowego, a gdy już wydaje mi się że znalazłem i jestem szczęśliwy do granic mozliwości to po jakimś czasie wszystko się rozpierdala, a ja zostaje w tym syfie

To co pisałem do niedawna nie ma już znaczenia. A swoją drogą bardzo atrakcyjną koorewkę znalzałem. Naprawdę maszyna pierwsza klasa no i w moim wieku. Z jednej strony smutne że panienka w takim wieku już się koorwi, a z drugiej dobrze bo sobie nieźle użyję :D

Gość Beliar ale ona jest chętna za
darmo ci dac?

Gość kochani prosze o rade ..
po co Ci dwa topiki? to bede pisać na tym nie zmieniaj sie to że nie wyszło nie zrazaj sie i miej swoje zasady chociazby każdy wokoło byl skurwysynem i każda laska dziwką, bądx sobą a bedziesz szczesliwy... też jestem nieszczesliwa ale postanowiłam że nie bede z tego powodu ani sie puszczać ani bawić facetami. nie tędy droga ;)

A żałuję że wtedy nie skorzystałem to nie żałujębo to było byle co. Co z tego że za darmo jak byle co. Parę stówek doopy nie ma, więcej wydawałem na pierrdoły. A kasacja resztek uczuć i perspektywa wyszalania się za wszystkie czasy warta jest tych pieniędzy :) Potem poleci już z górki, do końca roku powinienem mieć już spory przebieg, z czego te ostatnie będą równie dobre, jednak tym razem już za darmo. Całe życie rozwiązuję sprawy inaczej niż inni to i tym razem sprawę doświadczenia i czucia przez pewien czas czyjejś bliskości załatwię w sposób nietypowy. :)

Zmęczony już jestem więc może w poprzednim poście nie wyraziłem się jasno. To co było za darmo było niezadowalające do tego stopnia że wolałem kootaska schować. Ta już nie jest darmowa, ale następne niedługo będą, wystarczy ze sprawdę czy nadaję się do tych spraw.

Gość Beliar ale gdzie znalazłeś
te kurewke na roxie, odlotach czy co??

Tych portali jest w pizdu, jest w czym przebierać. No co to są te 3 stówki, no co to jest? :D A wiele mi to może dać.

Gość dfghj
beliar, to nie twój temat -wolał bym żebyś nie był w centrum zainteresowania Zresztą zmyslasz zapewne to co piszesz nie jest niczym nowym. Co do mnie samego starałem się na wszystkie końce, miałem mase planów, ale ona się zmieniła, może właśnie przez to że starałem się za bardzo, może zalezało mi zbyt mocno.

Gość Beliar w sumie to dobrze
robisz, lepiej teraz niz czekac i byc wykolejencem jak cream:O a kiedy idziesz zamoczyc?

Gość dfghj
Muszę o niej zapomniec, ale nie potrafie bo mam z nią kontakt codziennie, razem studiujemy. Nie mogę do niej wrócić bo już pozamiatane, po tym jak mnie pare razy potraktowała nie wierzę żeby coś miało się zmienić na lepsze

Gość dfghj
kochani proszę o rade, chceszmoże pogadać na gg?

no w sumie mogę pogadać ale weź jeszcze powiedz a co z tą pierwszą? już o niej zapomniałeś? miałam podobnie...rok temu sie rozstałam i kazdego dnia o nim mysle... nie umiem funckjonowac normalnie

Gość dfghj
nigdy oniej nie zapomne do końca, tylko przeszedłem z tą sutuacją która mnie spotkała do porządku dziennego, po jakimś czasie bolało caraz mnie, mniej i mniej, tweraz już nic nie czuje, zresztą nie widzę jej już bardzo długo mniejwięcej rok. Studiuje w innym miescie.

Gość dfghj
Jeśli chodzi o tą pierwszą to było znacznie silniejsze, to było naprawdę to. Bardzo ją kochałem, niemal miałem na jej punkcie obsesje.

a ta druga którą widzisz codziennie? to miała być żeby zapomnieć o tamtej czy jakos tak wyszło? ja czasem widze przystojnych facetów, mysle o flirtowaniu i w ogole... ale pozniej wracam do punktu wyjscia którym jest mój ex... musze go jakos odzyskac

Kiedy zamoczę? Hmmm :O Z racji na kasę i obecne moje wydatki myślę że do listopada się wyrobię :P

Gość dfghj
w każdym razie moje gg 7742552

było to odwzajemnione? ona kochała Cie równie mocno? i kto że tak powiem "zawinił" ? może da sie naprawić jeszcze?

Gość Beliar no to za miesiąc
pojdziesz w tango :classic_cool:

Nom, na cholerę czekać na niewiadomo co. Mam ochotę wiadomo na co to po chooj sobie wyszukiwać utrudnień.

Gość dfghj
kochani proszę o rade - jakbys czytała w moich myslach, albo to naprawde jest takie proste. TAK ta druga miała być po to zebym zapomniał o pierwszej. Na początku traktowałem ją instrumentalnie, ale mysle że ona niczego nie zauważyła, to co było w moich myslach odnośnie niej zostało nie ujawnione, ale potem zaczołem patrzeć na nią zupełniev inaczej, zaczołem się zakochiwać, i starać. Coraz bardziej. ta pierwsza? teraz z perspektywy czsu wątpie żeby mnie kiedykolwiek kochała, bardziej mnie zwodziła. Bawiła się mną. Ale i tak moje uczucia do niej były prawdziwe i silne

Gość Beliar tylko pamietaj zeby
zdac relacje o tym jak ci poszlo , moze namowisz inne prawiki na kurwiska i w koncu zamocza barany:D

Wszystkie egzaminy zdaję to i ten zdam. Egzamin z roochania, gdzie egzaminatorem jestem sam dla siebie. Zobaczymy :D