Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka taka

Dlaczego wolne kobiety pordywaja zonatych czesniej niz singli

Polecane posty

Gość mezatka taka

Jw. ?

Gość mezatka taka
mam tylko podstawowe

Gość mezatka taka
niepełnie podstawowe

Gość n n nn n nnnn
nie zauwazylam tego , nie znam tez zadnej singielki , kazda chce jak najszybciej sie obrączkować

Gość mezatka taka
Hmm bez pdszywów. Ja jak byłam singielką miałam powodzenie u facetów zarówno tych zonatych jak i singli i zawse bardziej pocagał mnie singiel. jak przyczepiał sie do mnie zonaty odrazu wiedziałam ze to dupek ktory sam nie wie czego chce i uciekałam od takich z daleka.

Gość mezatka taka
A pytanie moje stad ze widze ze na kafeteri czesto jest poruszany temat zakochałam sie w nim a on jest zonaty. Albo moje zycie z zonatym itp.

Gość klaustrofobiczna_jazda
niepelne podstawowe, jak to? przecież szkoła jest obowiązkowa przez te 6 klas

aaa to był żart to cofam.

Gość próba wodna szczeruś udana?
gówno kuweciarz:D

Gość mezatka taka
zawsze szczery no i to ze niw eim po co czepiac sie faceta zajetego i pytanie kieruje do kobiet

Gość próba wodna szczeruś udana?
Szczeruś ma wyższe a durniejszy od tego co ma podstawowe:D

Gość bo jak coś jest
zabronione to od razu nabiera większej wartości

Gość jj/j/
Ja udaję lesbijke, mam branie jak cholera

niewiele kobiet podrywa żonatych, te co szukaja ojcowskich uczuć albo maja inaczej zwichrowane dzieciństwo, no i najprostszy powód: kasa oraz ostatnie ale też bywa, że żonaty kojarzy sie jako zaradny, odpowiedzialny, nadaje sie na męża bo juz sie sprawdził, wiec biorę. a za odpowiedź na twoje pytanie możesz mi kupić tik-taki, bo wybieram sie do twojego męża ;-)

Gość bo jak coś jest
to nie znaczy, że to zakazane jest wartościowsze ale natura ludzka jest przekorna jak mu coś zabronią, zaraz chce to mieć

jakie to koorna wyzwanie poderwać żonatego? to najprostszy obiekt :-)

sytuacja jak wyżej nigdy nie miałyby miejsca, gdyby ludzie w życiu kierowali się uczciwością :o jak można szanować człowieka wiarołomnego? i jak można podrywać kogoś, kogo się nie szanuje?

Gość ja wam powiem co i jak
ja poderwałam mojego żonatego, bo: 1. spodobał mi sie nieprzeciętnie 2. żonaty=sprawdzony przez inną kobietę, nadający sie do codziennego życia, odpowiedzialny, płodny (mój ma dzieciaka) długo długo nic 100. wyzwanie, próba sił z jego żoną. no i udało się, zostawił ją i jest moim mężem. ktoś wyżej napisał, że żonaty to najłatwiejszy cel podrywu- i to jest fakt, jeżeli mówimy o seksie czy romansie. jeżeli chodzi o stałą relację- to najtrudniejszy, najbardziej wymagający cel :)

ja poderwałam mojego żonatego, bo: 1. spodobał mi sie nieprzeciętnie 2. żonaty=sprawdzony przez inną kobietę, nadający sie do codziennego życia, odpowiedzialny, płodny (mój ma dzieciaka) długo długo nic 100. wyzwanie, próba sił z jego żoną. no i udało się, zostawił ją i jest moim mężem. ktoś wyżej napisał, że żonaty to najłatwiejszy cel podrywu- i to jest fakt, jeżeli mówimy o seksie czy romansie. jeżeli chodzi o stałą relację- to najtrudniejszy, najbardziej wymagający cel " To najobrzydliwsza rzecz, jaką ostatnio przeczytałam. Ten schludny opis krzywdy i niegodziwosci, jaką wyrządziłaś z premedytacją, kierując sie tylko egoistycznymi pobódkami przyprawia mnie o mdłosci, Brzydzę sie tobą i gardzę, a to bardzo rzadko mi sie zdarza. O H Y D A !!!

Gość 456456
skoro go "odbiłaś" znaczy że nie był tak naprawdę szczęśliwy w swoim małżeństwie.

szczęśliwy nie był, ale też nie zdradzał żony. to przedstawiciel wymierającego gatunku porządnych mężczyzn, szybko to wyczułam :) do łóżka poszliśmy dopiero po rozwodzie. do osoby powyżej, która była uprzejma wypocić własne o mnie zdanie: dziękuję za opinie, życzę miłego wieczoru :)

pierwszy raz poszliśmy do łóżka po rozwodzie" nawet jak ktoś w to uwierzy, to niby co to zmienia w tym, że jesteś podłą, żmijowatą, człekopodobną kreaturą ???

nikt nie musi wierzyć :) a Twoja opinia o mnie bynajmniej mnie nie interesuje.