Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neonówa 22

do telemarketerów mam pytanie

Polecane posty

Gość neonówa 22

Ile miesięcznie musicie mieć umów żeby przetrwać? Chodzi mi o telemarketerów pracujących dla firm telekomunikacyjnych. Aha i napiszcie czy pracujecie na słuchawkach czy przez telefon.

Gość dzię dobły
a "na słuchawkach" a przez telefon to jaka niby roznica? :D

Gość neonówa 22
niby zadna ale na słuchawkach trudniej jest

Gość dzię dobły
a to jak wyglada ta niby przez telefon?

Gość neonówa 22
no normalnie bierzesz numer z bazy i dzwonisz

Gość neonówa 22
ale chodzi mi w sumie o to ile musicie miec umów zeby przetrwac

Gość dzię dobły
nie pracuje w telemarketingu, ale na sluchawkach wyglada to dokladnie tak samo, bierzesz numer z bazy i dzwonisz :D cos ci sie pomyrdalo :O na sluchawkach=telefon

Gość neonówa 22
niech ci bedzie, ale skoro nie pracujesz w tej branzy to kto cie prosi o wypowiedz?

Gość dzię dobły
bo pracowalam i u mnie bylo inaczej bo mielismy podstawe ale i cele

Gość zelowka
Pracowałam w telemarketingu TPSA. Świetnie zarabiałam. Wolę słuchawki na uszach, niż klasyczną słuchawkę telefoniczną, bo o to chyba Ci chodzi, ponieważ mam wolne ręce i mogę równocześnie wpisywać dane do bazy. Natomiast bazę mieliśmy podstawianą przez automat. Kończyłaś pracować nad jednym klientem dawałaś w na konsoli CTI status gotowy i wpadał Ci klient. Bardzo chwaliłam sobie te pracę, niestety TP ma różne pomysły jak zaoszczędzić i już sobie jej nie mogę chwalić

Gość dzię dobły
zelowka z takim doswiadczeniem mozesz isc do kazdego operatora telekom. w kazdym jest telemarketing praktycznie. a do operatora bezposrednio jest lepiej

Pracowalam tak Brrrrr nigdy wiecej Dziennie musialam miec 2 umwy inaczj po ok 2 tyg max bye bye Praca dla despratow Jak wzielam za miesiac tak tak 21 dni plus 2 soboty niecale 300 zl podziekowalam za prace Pracowalam dla jednej z sieci komorkowych

Gość dzię dobły
kacia ale zalezy wszystko jak trafisz. jaka masz umowe. czy masz tylko od umowy placone czy za godzine.

Mialam placone od umowy mialam dostac prowizje od kazdej tiaaaaaa pracowalam na sluchawkach dzien w dzien od 15 do 21 i co druga sobote od 9 do 16 atmosfera byla tragiczna teamleaderki to bylo totalnr nieporozumienie motywacja wygladala tak>>>>> Jak nie podpiszesz dzis dwoch umow to jutro Cie zwolnimy w ciagu tych 6 godzin kwadrans przerwy stara baza danych dzwonilo sie do zadupia typu wygwizdowo dolne i namawialo babulenke na abonament za 100 chore potem dali limit wiekowy iby 85 lat oboz pracy to byl nie polecam

Gość dzię dobły
jak sie nazywa firma, z ktora mialas umowe?

wiessz nie chce pisac jestem z malego miasta po co mi problemy ale rotacje maja niesamowita tyle za kazdy pryska po pierwszej wyplacie :D

Gość dzię dobły
jakaś chora akcja.

Ja zreszta pracowalam jako barmanka/kelnerka telemarketerka ulotkarka rozpakowywacz towarow opiekunka do dzieci opiekunka do osob starszych inwentaryzacja towarow paleciaki praca biurowa goniec transport/spedycja zaufaj mi telemarketing to syf polecam prace za barem napiwki elastyczne godziny pracy przy telemarketingu siadzie ci glos uszy tylek od sziedzenia i dostaniesz zajoba powtarzajac srednio raz na minute ta sama formulke