Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4n4n4n

poradzicie mi gdzie moge brac maly kredyt gotowkowy?nieznam sie na tym;(

Polecane posty

Gość 4n4n4n

chodzi mi o 3 tysiace zlotych poradzcie prosze

Gość 4n4n4n
a jak to wyglada krok po kroku.?? nie chce zrobiuc czegos glupiego izalowac

Gość 4n4n4n
? na co powinnam zwrocic uwage

Na nic nie zwracaj, każde banki mają prakrycznie identyczne warunki kredytowania. Wybierz się d ING Banku Śląskiego z dowodem osobistym, zaświadczeniem o pracy i pieniądzr dostaniesz od ręki. Jak chcesz moge zbadać twoją zdolność kredytową.

Gość 4n4n4n
to nie jest duza kwota wiec mysle ze nie bedzie chyba problemu zeszta wczesniej bralam na raty dwie rzeczy w tym laptopa i ladnie wszystko splacilam w terminie

Gość Grażynka dziewczynka
Ślij wniosek do Citi albo DB i nie trać czasu na chodzenie 🖐️

Gość 4n4n4n
Proszek, a skąd wiesz, że tak szybko? Rodzicie brali tam kredyt?

Gość coś bym zjadła...
Proszek - jak ten klient został oszukany? Bo ja mam wiecznie fobie jakąś, że mnie bank zrobi w balona, mam konta w trzech bankach, żeby w razie czego nie stracić wszystkiego :p

Gość Grażynka dziewczynka
Proszek, proponujesz wypełnianie internetowego wniosku za swoim pośrednictwem i jednocześnie narzekasz, że rozpatrzenie takiego wniosku długo trwa? :D Powiem tyle: Citi Handlowy wypłaca kredyty do 5.000 PLN w 48h od wypełnienia wniosku. Dane (do wniosku) podaje się konsultantowi telefonicznie, rozmowa jest nagrywana. Nie widzę tu żadnego ryzyka.

Gość 4n4n4n
a jak jest ze splata?? nie chce splacac potem dwa razy tyle:o serio nie znam sie:o

Jesli masz konta w banku i sa tam regularne wplywy np pensja zasilek czy cos nie powinnas miec problemu zadnego :) Ja mma konto w ING bank jest fajny debet 5 tys dostalam po roku uzytkowania konta mialam tam wplywy z zakladu pracy :) Wzielam najpierw kredyt na 2 tys z zaznaczeniem opcji zeby sobie rate pobierali ostatniego dnia miesiaca :) Splacilm potem od reki dostalam drbet w tym samym dniu akurat cos zalatwialam :) Nie wiem czy wplaty wlasne tez sie licza chyba ze sa podobnie jak wyplata regularnie z tego co weim lepiej sie patrzy na comiesieczny wplyw z zakladu pracy :) Millenium i Citi odradzam same negatywne doswidczenia maja z nim moi znajomi Moze multibank lub fortis dawny dominet??? Moja mama ma w Polbank i sobie chwali Psiapsiola zachwala aliora Napisz moze gdzie masz wplywy na konto co miesiac z pracy to cos pomyslimy nie nie jestem doradzca finansowym nie udzielam kredytow Jesli chodzi o kwoty rzedu ok 1000 zl to activa 500 kredyty-chwilowki maja szyld zolto czerwony tam chwilowka max jest 800 zl

Gość 4n4n4n
mam stale konto od lat w mbanku ale podobno tam sie nie oplaca brac

Gość 4n4n4n
wpływy mam niestety male;/ bo mam rente socjalna 540 mc

Ja wzielam 2 tys na rok rate mialam bodajze 188 No bank musi zarobic :) lekko ponad 200 zl w ciagu roku na mnie zarobili ujdzie :) a getin bank???? Reklamuje go Piotr FRonczewski tam tez tragedii chyba nie ma

a jakies inne dochody??? typu zasilek wplaty wlasne cos z umowy zlecenia??? Bo w ING to chyba trzeba miec 900 zl netto :( co miesiac przez minimum 6 miechow

Gość 4n4n4n
nie nic wiecej;:/

obawiam sie ze nie dostaniesz nigdzie nawet w providencie w bandyckiej frmie gdzie bierzesz4 kola oddajesz 11 dochod minimum 800 zl :( ale to naprawde bandyci chwilowka chyba tez odpada :(

sa jeszcze chwilowki internetowe typu smskredyt viasma sms365 ekstra-kredyty, ekspres-kasa ale to lichwa i bik sprawdzaja albo big krd i na zarobki/dochody opatrza :(

Gość też to mam
Kobieto - masz wpływy miesięczne wysokości 540 zł, a 3 tys. to dla Ciebie "mały kredyt"??? To jest 6 miesięcy Twoich wpływów, w dodatku tę rentę pewnie musisz odnawiać co jakiś czas (jakaś weryfikacja na pewno następuje czy dalej Ci się należy), więc żaden bank nie da Ci kredytu przy takich "dochodach", bo musiałabyś mieć minimalną ratę na maksymalnie długi czas. A kto im zagwarantuje, że za rok będziesz jeszcze miała tę rentę???

Gość też to mam
I nie pakuj się w żadne providenty, chwilówki czy inne lichwiarskie wynalazki, bo cię zrujnują całkiem. Na co ci ten kredyt? Tylko błagam, nie pisz, że na telewizor albo laptopa :o

Gość 4n4n4n
rente mam do 2016 roku zagwarantowana pismem z zusu

Gość 4n4n4n
na cos waznego nie ma tv ani laptopa;/

Gość 4n4n4n
maly w sensie nie 30 ani 300 tysiecy ;o

nie baw sie w kredyty nie warto ja Ci to mowie teraz mam dol finansowy bo moj stracil prace i na pensje mi wlezli doataje najnizsza netto ok 1000 i teraz tak 370 place rate 100 kblowa plus net 100 komorki ( jedna moja jedna meza jedna babuni 200 prad uffff co 2 miechy i teraz latm jak wsciekla za drugim etatem a maz za robota a ze mieszkamy w malym iescie jet lipa