Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4n4n4n

poradzicie mi gdzie moge brac maly kredyt gotowkowy?nieznam sie na tym;(

Polecane posty

Gość 4n4n4n
ale na raty za laptopa sie zgodzili a on kosztowal 3 tys kiedys i mialam identyczne dochody

Gość do kaciaa
Kaciaaa - a Ty nie mieszkałaś w Krakowie? Twój mąż dalej pije?

Gość 4n4n4n
potrzebuje kasy:o i to nie na jakas tam piedole

no a gdzie czynasz rat mma dwie jedna co mi gnojki zajely a druga place i placze prawie 400 kazdego dnia w ktorym wyplate dostane na szczescie w marcu koniec aaa zapomnialam 30 moje leki koty tez kosztuja..... czynsz na razie odpuscilam bo jak???

Gość fx2fx
Przecież już kupowała na raty i spłaciła.

Gość 4n4n4n
no wlasnie i to bylo 2 lata temu i tez mialam tylko rente socjalna i to nizsza o 20 zlotych nawet

Gość nie baw się w kredyty
Ale z tymi bankami to też jest dziwnie, mój mąż ma konto w millennium już od lat, ma tam kredyt hipoteczny, który spłaca regularnie i bez problemów, wpływy miesięczne ok. 10 tys. i wyżej, a jak pilnie potrzebował 4 tys. na sprzęt do firmy to mu kazali przynieść wszystkie dokumenty finansowe firmy, deklaracje podatkowe, zaświadczenia z zusu itp. :D Normalnie cyrk na kółkach.

nie znam sie na ratach wiem mniej wiecej jakimi kryteriami kieruje sie bank dla mnie zaden na 3 kafle sie nie zgodzi przy takich dochodach pardon przy rencie.... :( ale moze to i lepiej

fakt banki maja dziwna polityke ale ze Twego meza tak potraktowali w millenium to chyba norma ten bank to podobno jeden wielki burdel najgorszy z mozliwych ja chwale sobie ing i getin

Gość do kaciaa
Sama o tym pisałaś tu na forum, przejęłam się, dlatego pytam. Teraz jak stracił pracę (przez wódkę???) to pewnie ma większe ciągoty do kieliszka?

Gość kamilla1005
ja kiedyś wzięłam w providencie, chodz byłam uprzedzona, ale wybrałam opcje przelewu- wzięłam 1500 zł, kase miałam na koncie po 3 dniach, miałam raty 60 zł miesiecznie, spłaciłam to szybko, bo miesięcznie przelewałam ok.500 zł, i nie miałam żadnych problemów. Z Providentem są wielkie problemy jak bierzesz opcje dostawy do domu - bo podobno przyłąża do Ciebie co tydzien po kase, a opcja przelewu jest ok :)

Gość kamilla1005
* sorki, miałam 60 zł ale tygodniowo do spłaty, ale można wybrać mniejsze raty.

dobra ja lece musze nakarmic kocia umyc lepetyne potem NW i lulu padam juz na pyszczek 3mjcie kciuki jutro za mnie z robota a za mojego w sobote i w poniedzialek spijcie dobrze dobranoc :)

Gość do kaciaa
Kaciaa - ja za Ciebie w ogóle trzymam kciuki, bo Ci się jakoś pod górkę układa...

Gość do kaciaa
No rozumiem, ja też niezbyt taktownie wyjechałam z tym pytaniem - przepraszam. Oby było już tylko lepiej :)

Gość MariaLL
Poszukiwania najkorzystniejszej oferty kredytu gotówkowego warto jednak rozpocząć od banku, w którym posiadamy rachunek oszczędnościowo-rozliczeniowy (ROR) bank, który prowadzi nasze konto osobiste zna nas dobrze, jest więc w stanie najlepiej ocenić naszą zdolność kredytową i jeśli nie jest ona zła, najprawdopodobniej zaproponuje konkurencyjne warunki spłaty kredytu. Trzeba się także zastanowić, czy rzeczywiście przez cały okres spłaty kredytu gotówkowego będziemy w stanie bezproblemowo spłacać jego raty w określonej wysokości. Za poradnikiem www.kredyt-gotowkowy.net.pl

Gość wsd
na rente socjalną zaden bank nic nie da z gotówki .

Gość sarenkaElka
Podbijam temat, proszę który z tych banków jest najlepszy ? http://www.ebroker.pl/kredyty/gotowkowe/bez-bik, syzbka odpowiedź, bo zależy mi na czasie.. 1500zł , które z tych nie będzie ofertą typu pożyczasz a oddajesz w hu... więcej

Gość kaszik
Po małe kwoty to nie ma sensu chodzić do banku. Lepiej załatwić temat przez firmy pożyczkowe. Takie alfakredyt daje ten tysiąc w pierwszej pożyczce za darmo, tj. bez odsetek. A w banku przejdziesz normalną procedurę kredytową.

Gość perkins
Nawet przy małych kredytach koszty są spore. Wniosek składasz tutaj - http://www.gtf.pl/Kontakt Wychodzi bez porównania taniej, bo przynajmniej widzisz kwoty w różnych bankach.

Gość gość
Potrzebujesz gotówki? Chcesz podreperować domowy budżet, uregulować płatności,zrobić prezent bliskiej osobie lub pojechać na wycieczkę nic prostrzego wejdz na strone i wybiez najlepsza oferte dla siebie. http://mironjnajlepszaofertapl.oferty-kredytowe.pl/kredytygotowkowe/ Szybkie decyzje ! Pożyczka Już od 100zł 99% przyznawalności Bez wychodzenia z domu Stałe raty, żadnych ukrytych opłat Wejdź i przekonaj się! decyzję otrzymasz w 15 minut a środki zostana przelane na twoje konto jeszcze tego samego dnia. Szeroka oferta kredytów bankowych na pewno sprosta Państwa oczekiwaniom.Oferujemy również Pożyczki pozabankowe bez zaświadczeń, od ręki, przez internet, telefon, SMS, dla klientów indywidualnych i firm, osób bez zatrudnienia, bezrobotnych, zatrudnionych na umowach śmieciowych, na umowę o pracę, dla emerytów, rencistów, studentów. Ponadto znajdą Państwo na stronie: - konta i lokaty bankowe - kredyty mieszkaniowe, samochodowe, konsolidacyjne, hipoteczne - fundusze inwestycyjne - ubezpieczenia - prywatne emerytury - karty debetowe i kredytowe I inne usługi. Zaufało nam już wiele osób, Ty również nam zaufaj i skorzystaj z usług profesjonalnych firm. Zapraszam serdecznie.

Gość gość
Potrzebujesz gotówki? Chcesz podreperować domowy budżet, uregulować płatności,zrobić prezent bliskiej osobie lub pojechać na wycieczkę nic prostrzego wejdz na strone i wybiez najlepsza oferte dla siebie. http://mironjnajlepszaofertapl.oferty-kredytowe.pl/kredytygotowkowe/ Szybkie decyzje ! Pożyczka Już od 100zł 99% przyznawalności Bez wychodzenia z domu Stałe raty, żadnych ukrytych opłat Wejdź i przekonaj się! decyzję otrzymasz w 15 minut a środki zostana przelane na twoje konto jeszcze tego samego dnia. Szeroka oferta kredytów bankowych na pewno sprosta Państwa oczekiwaniom.Oferujemy również Pożyczki pozabankowe bez zaświadczeń, od ręki, przez internet, telefon, SMS, dla klientów indywidualnych i firm, osób bez zatrudnienia, bezrobotnych, zatrudnionych na umowach śmieciowych, na umowę o pracę, dla emerytów, rencistów, studentów. Ponadto znajdą Państwo na stronie: - konta i lokaty bankowe - kredyty mieszkaniowe, samochodowe, konsolidacyjne, hipoteczne - fundusze inwestycyjne - ubezpieczenia - prywatne emerytury - karty debetowe i kredytowe I inne usługi. Zaufało nam już wiele osób, Ty również nam zaufaj i skorzystaj z usług profesjonalnych firm. Zapraszam serdecznie.

Gość lato odeszło
Jak pracujesz w wolnym zawodzie to sprawdź sobie finar.net.pl Mają szeroka ofertę.

Gość klopsss
Jeśli pracujesz w wolnym zawodzie to możesz sprawdzić sobie firmę Finar. Mają bardzo korzystne oferty.