Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

czy taka kurtka dla 22 latki bedzie ok?

Polecane posty

Gość fvvwevr3r
kurtka okropna, gustu nie masz :o dziecieca a to futro nawet wcale nie pasuje do niej.

Gość maryna....
mialam napisac ze kurtka ok , ale potem przeczytalam, ze futro prawdziwe :(:(:( Nox Anielica ma rozne zagrania ale tu ma calkowita racje:(. Oni te biedne zwierzatka zywcem obdzieraja ze skory!!!!!!! :(::(

Gość nawet za zlotowke bym tej kurt
ki nie chciala 🖐️

ja pierdziele..szkoda ze ten temat nie jest juz walkowany i nie zdazylam tu dotrzec kiedy toczyl sie tutaj ten spor.. ja nienawidze rozowych, solar czy innych kurew ktore nosza futra!! to zwykle dziwki, kurwy, szmaty ktore powinny wyzdychac co do jednej!!! kurwo jedna z druga, jak wam sie skorka z jebanego paluszka zedrze to boli, co? a wyobrazcie sobie kurwy jakby to bylo gdyby ktos z was z calego ciala na zywca sciagal skore?! a zwierzeta i rosliny to jedyna radosc tego swiata. tylko one potrafia poprawic nastroj, ich obecnosc, ich milosc, ich wdziecznosc.. zwierzeta nie wyszydzaja, nie zawiszcza, nie gnebia, nie oceniaja po okladce ani nie wszczynaja wojen czy kurestwa. a ludzie? to najgorsze i najbardziej marne kurwy jaki poczal ten swiat! przewertowalam ten topik i kurwo ginorossi czy jak ci tam pierdolony szlaufie, za to jak do tamtej powiedzialas "pokazywac taki ryj publicznie" i za ta twoja znieczulice, przyzekam ze bym cie zajebala, zabila wlasnymi piesciami, bylabys sina jak sliwka po spotkaniu z moimi piesciami. jestez zwykla kurwa jebana ktora powinna zdechnac w mekach, ktora powinien rak wpierdalac w hospicjum bo tylko na to zaslugujesz za wyszydzanie niewinnego czlowieka ktory nic ci nie zrobil i nic na temat twojego pyska krzywego nie powiedzial oraz za takie luzackie podejscie do smierci zwierzat!!! dla mnie to z takich kurw powinni robic skory czy futra a nie z tych biednych istot ktore potrafia oddac cale serce i calym sercem kochac czlowieka bez wzgledu na jego morde, tusze, status spoleczny, wiek czy zasob portfela

a ta kurtka ochydna! pewnie sprzedaje ja podobna dziwka, dziunia jebana co inne kurewki wypowiadajace sie tutaj na jej temat jaka one cudna i piekna. jak zydow mordowali w oswiecimiu i przerabiali na skory czy mydla to kazdy plakal. a ze zwierzetami jest tak samo a nawet gorzej bo tu na zywca katuje sie te niewinne istoty! zwlaszcza liski sa przekochane i przesliczne.. takie przeslodkie, lesne pieski.. nie wiem jaka kurwa trzeba byc aby takie cos popierac!! co ci dziwko ten lisek zrobil?! moze ktos cie oskalpuje na zywca na tym ochydnym lbie i twoje zawszone klaki wykorzysta jako ekologicznego mopa?!!!

Gość szybko szybko zobaczciee
jebnieci jestescie, niech kazdy nosi co chce