Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

czy taka kurtka dla 22 latki bedzie ok?

Polecane posty

Gość kobietkaWtk
Okropna kurtka i rzeczywiście to futro to przesada. Widziałam wiele ładniejszych i tańszych.

O matko obejrzyjcie najpierw ten filmik, a potem mówcie co chcecie, jak kogoś to nie ruszy to współczuję... Ja nigdy nie sądziłam , że tak to wygląda, ale po obejrzeniu tego brak mi słów.

Gość Ona-1243
Nox anielica- popieram. Mozna ladnie wygladac nie placac za smierc zwierzaka.

jednak znalazla sie kobietka, ktora ma serce :) milo. Tak, tak to wyglada. ale one wola odwrocic wzrok i udawac, ze nie wiedza. Jak bardzo to musi bolec? Chyba nawet nie jestesmy w stanie wyobrazic sobie bolu tego zwierzecia, ktore umiera tylko dlatego, ze paskudni ludzie nie racza zadowolic sie syntetycznymi materialami ktore sa piekniejsze i nie okraszone cierpieniem 🖐️

Gość ja tez popieram nox
Mimo, ze nie przebiera w slowach ale ma racje. Jest wiele modnych ciuchow bez futra.

teraz jest ciuchow od wyboru do koloru, po co popierac katowanie zwierzat. ladny wyglad nie jest zalezny od tego, czy nosimy futro, a moze jest, bo dla mnie piekne kobiety we futrach nie chodza 🖐️

Oglądałam to i ryczałam , i nie potrafię zrozumieć jak tak można, przecież te zwierzęta cały czas żyły!! Umierały w okropnych męczarniach!!

Gość Ona-1243
i jeszcze jedno jeśli już jej ublizasz na Temat ubioru. Otóż nox jest kontrowersyjna postacią na tym forum. Czasami mnie wkurza, czasami śmieszy ale jak ma racje to ma. Nawet jak by sie ubierala w lumpeksach a nie tak jak ty damo to jednak ona nie płaci za zwłoki:o

ja tez plakalam, wiele razy. snilo mi sie to po nocach odkad trafilam na te nagrania w sumie przypadkiem podpisuje kazde petycje, rozsylam jesli sie pojawiaja. ten obraz zawsze bede mniala przed oczami, okrucienstwo we wlasnej osobie.

takich nagran jest wiele, to nie sa nagrania, tak to wyglada i ja sie temu sprzeciwiam. a ty jestes znieczulonym babskiem myslacym tylko o wlasnej dupie i nie jestes warta nawet najgorszych slow 🖐️

Gość sccfdf sss
ten filmik to jakas masakra ;((((

Gość ewik3333333
Popieram Noxelię. Też uważam, że jest tyle super rzeczy, które można nosić, więc naprawdę nie musi ginąć zwierzę żebym miała co na tyłek włożyć. A filmiku nawet nie włączam bo nie chcę i nie mogę na to patrzeć. Zwierzęta są cudowne i uważam, że każdy kto je krzywdzi jest nic nie wartym gnojem!!!

Gość eeeeeeefrddgfg
oryginalna ale ja bym takiej nie ubrała :)

Gość KSU
Szmata pozostanie szmatą. Islandia jest jednym z przewodników w mordowaniu żywcem zwierząt.

ginorossi zwierzęta są zagazowywane? Kiepskie tłumaczenie. Trzeba być naiwnym aby wierzyć w to, że ktokolwiek wydaje jakiekolwiek pieniądze w usypianie w jakikolwiek sposób tych zwierząt. Ci ludzie właśnie kierują się tokiem rozumowania ''to tylko lis, zając, jenot itd.'' więc się nie patyczkują. Ogłuszają najpierw uderzając jakąś pałą w głowę aby zwierze nie ugryzło, obcinają łapy i koniec końców obdzierają ze skóry. Co więcej - nie da się zedrzeć futra ze zmarłego zwierzęcia, bo aby to się udało idealnie a nie w kawałkach,, krew musi nieustannie krążyć. W życiu bym nie kupiła gówna przez które chociażby jedno stworzenie musiało cierpieć. Za bardzo szanuję wszystkie istoty żywe, szczególnie ssaki, które są tak samo unerwione jak człowiek i czują ból tak samo albo i nawet są na niego bardziej wrażliwe. Podejście do zwierzęcia z góry jako do niższego stworzenia i specyficzna przy tym wyniosłość nie świadczą o człowieku najlepiej. Tymbardziej, że tu chodzi o ból fizyczny który (nie zaprzeczysz) czują i to jest straszne.

Gość KSU
Potrzebuje futerka autorki na ocieplacze na jaja na zimę. Kurwa jego mać

Gość KSU
Moge jej ściągnąć skalp ? Kurwa jego mać

Gość jwbv478vg
Nie lubie Noxi i zwykle mnie wkurvia, ale teraz przyznaje jej 100% racji. :O Dla takiego obrzydliwego gowna umieralo zwierze :O

Gość ja też nie lubie nox alle w
tym temacie ma racje. Zwierzęta cierpią i umierają po to, żeby jakaś kretynka mogła sobie kawałek jego skóry ponosić ':o

Gość stop_idiotkom
zadbana to nie znaczy ta co myje pysk i zeby zadbana to zrobione paznokcie, brwi, rtegularne wizyty u kosmetyczki, proste zeby, ladny kolorek na wlosach i wlosy a nie takie straki i ubior, to wszystko sie sklada na zadbanie Rozwaliło mnie to :) A kupując paniusiu taką kurteczkę, napędzasz popyt na futra. Ja pier**, żyjemy w dobie Internetu, sprawy niehumanitarnego zabijania zwierząt są nagłaśniane niemal codziennie, a ciemna masa i tak ma to gdzieś. Lady love i Ty chcesz później pracować ze zwierzakami? Dziewczynko, na staż (nie wiem co tam masz) idzie się nie po to, bo jest to modne tylko dlatego, że się to lubi.

Gość ahf;dfmkl
mega durna jesteś autorko