Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

czy taka kurtka dla 22 latki bedzie ok?

Polecane posty

zadbana to nie znaczy ta co myje pysk i zeby:D zadbana to zrobione paznokcie, brwi, rtegularne wizyty u kosmetyczki, proste zeby, ladny kolorek na wlosach i wlosy a nie takie straki :P i ubior, to wszystko sie sklada na zadbanie ;)

Gość nie chce mi sie logowacc
ze ja jeszcze tego nie wymyslilam? ty masz zaniki pamieci?:O wypisywalas do moich znajomych,rodziny,szefostwa i podlaczalas linki z kafe pisala jakies bzdury:OLudzie ci odpisywali,zebys dala im spokoj a ty po kilkanascie wiadomosci dziennie wariatka:O :O :O moj szef tak sie wqrwil,ze pisal do redakcji kafeterii

w twoim mniemaniu. ja kosmetyczki nie potrzebuje, a na powodzenie nigdy nie narzekalam :) mam super faceta i nikt jeszcze mi nie powiedzialm ze jestem zanidbana. ale mam swoj styl w tym wszystkim i to lubie akurat. i nie zamierzam przesadzac, bo cialo i tak umrze. trzeba sie zajac tez dusza, na co jestes za pusta i glupia 🖐️

sama doglebnie cery nie oczyscisz ;) brudasie :P to,ze masz faceta twojego pokroju to nie jest akurat atut :D:D bobra golisz? bo to tez futro heheh ;) i nie obrazaj mnie tu pannico a zglosilas na policje?

ty naprawde jestes rabnieta nie mialas sie czym zajac to wypisywalas glupoty pewnie nie wiedzialas,ze to moj szef.moze myslalas,ze to moj facet

ta, myslisz ze nie mam nic lepszego do roboty niz siedzenie u kosmetyczki ktora gowno daje :D sama umiem o siebie zadbac i nie mam parcia zeby robic z siebie plastika, nie moj klimat. i tak sie zestarzejesz, chocbys sie zesrala i co godzina latala do kosmetyczki :D

tak zglosilismy.w sumie to moj wlasnie szef zglosil bo powiedzial,ze dosc ma zasypywania wiadomosciami od gowniary:ona poczatku w ogole nie wiedzial o co chodzi zobaczymy jak sie sprawy dalej potocza

nie wiem o czym piszesz hahahahahah szef, dobre. do nikogo nie pisalam, ale zmyslaj jak ci to cos daje :D idzcie lepiej juz spac, bo do roboty nikt za was nie pojdzie ;)

hehehe nie popre ;) bo z tego co mi wiadomo skory ze zwierzat zywcem nie zdzieraja, zreszta za duzo pisania ;) pozatym pierwsi ludzie xlat temu zabijali zwierzeta po to by miec co zjesc i w co sie ubrac, no i dachy mieszkalne tez ze skory byly wiec jak dla mnie to cos takiego jak lancuch przyrodniczy, ktos ginie by drugi mial sie lepiej smutne to ale prawdziwe

ciekawe co policja zadziala. masz racje, do kosmetczki nie idz bo tobie by raczej chirurg plastyk byl potrzebny. taki ryj pokazywac publicznie :O

Gość nyshsjjjjjjj
Nie podoba mi się ta kurtka. A futra ze zwierząt nigdy nie są zdzierane na żywca, to ściema wymyślona żeby takie noxelie miały co przeżywać.

skory nie, ale futro tak. zreszta wrzucilam filmik wczesniej. wiecej nie bede pisac, bo kamieni nie porusze, nie ma to sensu.

sciema? zapraszam na strone PETA tam jest wiele filmow, PETA jest najwieksza organizacja broniaca zwierzat, renomowana na calym swiecie. a dla pustakow, posluchajcie Joanny Krupy, mowi w wywiadach to samo. moze jej posluchacie 🖐️

Gość nyshsjjjjjjj
podaj 1 sensowny powód do tego, żeby zdzierać skórę ze zwierzaka na żywca.

joana krupa to mnie moze bodnac w zadek, popierac organizacje broniace zwierzat to jedno ale robic skandal na kazdym kroku to juz co innego pod publike to ona sobie moze

no takiego dziwadla jak zyje nie widzialam :D:D:D przeciez ja tez nie chodze i nie morduje malych kotkow:P

dzieki Joannie Krupie zakazano w jednym ze stanow wyrabianie foter ze zywych zwierzat. takie skandale popieram w stu procentach, super babka.