Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pink_Panther

Co sądzicie o tańczeniu?

Polecane posty

Gość hhhhahahahahahaa
''Normy i schematy jak i te religie wszystkie musiał wymyślić jakiś chory skurrwiel '' haha no tak, lepiej być takim nazistowskim oszołomem jak ty :D

,,Pink_Panther Orangutany nie mają norm społecznych." Więc pewnie też ich nie masz 🖐️

Bo nie bardzo masz jak tym razem :D Ponówmy pakt o omijaniu się szerokaśnym łukiem, wiem dziś sam skrewiłem zaglądając tutaj, ale wcześniej sama zaczęłaś. Staraj się już nie wypowiadać na temat mojej niechęci do skakania i popierdywania w rytm stękania pedała Burnsa. Papa 🖐️

Gość orangutanełee
nie ma w sumie co sie dziwić chłopakowi, patologiczni rodzice = patologiczne dziecko🖐️

Jakbym się miała odgryźć do gatki o orangutanie? :classic_cool: Żeby była w tym jakaś treść to bym się odniosła, ale tak, to musiałabym tak samo się skompromitować i napisać na przykład- "och, Ty lemingu!". :D Ja tam się nie wypowiadałam, dopóki mnie nie porównałeś do podskakującego, prehistorycznego bezmózgowca. Jak Ty komu, tak on Tobie. Jakoś specjalnie trudno nie będzie Cię omijać, nie bój żaby. :D