Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzdet

Napiszcie coś o swoich mężach.

Polecane posty

Gość bzdet

Cokolwiek. Słowo, zdanie lub dwa :)

Gość sekret zakonnicy
moj maz to milosc mojego zycia

Gość jsnaj
Jest prawie idealny.

Gość ja codzień dziękuję
Bogu,że spotkałam swojego na swojej drodze. To jest moja pierwsza, jedna i jedyna miłośc--wiem to na 100 %. Cudowny, wyrozumiały, czuły,madry, opiekuńczy i cudowny kochanek(...) Czego chcieć więcej?

Gość jsnaj
Miało być w jednym lub dwóch słowach:)

Gość żonaaa
coś o moich mężach

Gość bzdet
O, jak miło. To jedziemy dalej:) Zawsze piszemy o sobie, a teraz możemy coś wrzucić o nich. Luźno. Bez spinania się i spierania.

Gość mardżolenka
o swoim mężu strach mi gardło ściska jak pomyślę ,że mogłabym go nie spotkać:)

Gość 7daysik
Przystojny :D Inteligentny :D Taki kochany Misio do przytulania :D

Gość ojojojojoj
dlugooooooooo poszukiwany wyjatkowy mezczyzna. Serce wspaniale, intelekt duzy , uroda nadprzecietna, bardzo wysportowany, wspanialy kochanek, wierny, czuly, pomocny w kazdej sprawie no i majetny. I ciagle mnie kocha, mimo uplywajacych lat :-)

Gość ojojojojoj
dalio-nie smuc sie 🌻🌻🌻 Przytulam Cie Slonce.Bedzie po burzy sloneczko-zobaczysz 👄

Gość moj maz jest absoloutnie
doskonaly. To moj najlepszy przyjaciel, w jego ramionach czuje sie bezpieczna i kochana. I ma nieziemski zapach

Wredny, podły, jedynak, pseudointeligent, zapatrzony w siebie egocentryk. Na szczęście od dwóch lat eks :D

juz nie . nie potrafię zć w takiej atmosferze , tyle lat za nami i tyle jeszcze przed nami a on woli siewyprowadzić .... serce mi pęka , bo myślałam ,ze ezie walczył o nas , jestęmy już ludżmi w średnim wiku , dizeci dorosłe aon zachowuje sie jak furiat , ....

Gość bzdet
Dalio - a co miał zmienić? Mój Mąż jest bardzo uczuciowy, troskliwy, zabawny. Lubię go zaspanego, mruczącego coś przez sen, że kocha, nieogarniętego, lubię z nim tańczyć walc. Nie lubię,gdy jest przygnębiony. Jego szczery uśmiech potrafi zdziałać cuda. Nie wiem tylko, że potrafię żyć z jego stopniem przywiązania do matki.

Do wszystkich szczęśliwych i zapatrzonych w swoich mężów kobiet: I tak, prędzej czy później, zostawią Was dla młodszych....

Gość kakaklada
wyrozumiały, opiekuńczy, potrafi mnie rozśmieszyć, lubi jeść

mój mąż to furiat . jak jest dobry to jest dobry , ale jak coś go zdenerwuje to te nerwy na mnie przelewa . Ja zawszej estem wszystkiemu winna , zawsze ja obrywam , a tyle lat za nami . Nie był kiedyś taki . teraz każda sytauzja doperowadza go do szleństwa , lata , wrzeszczy , perzeklinina ... sory , ale i iwino i łzy skutecznie mnie oslepiajaą

Gość dobry madry, uczciwy
przystojny, tolerancyjny, dobrze tanczy , jest swietnym fachowcem, dobrze zarabia. Z minusów-siedzi godzinami nosem w gazecie i tv i nie wie, ile dzieci maja lat, nie umie gotowac i kupowac jakichkolwiek prezentów.

czasmi sie zastanawiam czy to nie bło by lepsze , gdyby poszedł sobie w siną dal / kocham go i wiem żeo n mnie kocha , ale życie z nim bywa takie trudne ...

wysoki, cholernie przystojny, wierny, nie uznający zdrady, elokwentny, z zasadami, ale czasem jak zapytam go o inne dziewczyny to się śmieje jak dziecko hmmm więc nie wiem co myśleć ...???? ech ci faceci....

Gość bzdet
tak to już nam wychodzi, zakochujemy się w zaletach, a żyjemy z wadami:)

Gość ojojojojoj
dalio -moze potrzebna na chwile Wam rozlaka. Moze, jesli kocha i nie ma trzeciej osoby , przemysli jeszcze swoja decyzje i postawe :-) Nie smuc sie -prosze :-)

oo mój też nie umie gotować, prać, nie sprząta, zawsze wszystko zostawia mnie :( Godzinami potrafi słuchać polityki, ogląda wszystkie wiadomości i serwisy informacyjne, czasem doniośle komentuje głupie wypowiedzi niektórych polityków. Z wykształcenia jest mgr politologii. A jak założy zielony mundur to sikam :D