Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzdet

Napiszcie coś o swoich mężach.

Polecane posty

Gość Ulianna
Dziekuje i sorry, ze sie wtracilam w temat, przeczytalam tylko pierwszy post.

Gość szerloczka
chyba ktoś inny wtrącil sie w temat, na pewno nie Ty :-) to bedziesz miała czerwcową dzidzię, tez tak mam :-) ale dbaj o mężusia!

uliana - gratuluję i wiem jaka jestęś szczęsliwa :) przykład ? rosze bardzo dzindzisiejszy - on istarszy syn są umówieni do dentysty , syn nie mozę wyrawąć siez pracy ,wiec małżonek i ojciec zmiast na niego poczekać zaczyna sie wydzierać na mnie ,ze to moja wina ,bo ja zmieniam plany --? -- w ostaniej chwilki a jak on powiedział ,ze będzie na 16 .00 , to będzie nawet jaby syn nie miał tego dentysty zaliczyć , a ma leczenie kanalowe juz rozoczęte

Gość ojojojojoj
kradne gołębie

Gość ojojojojoj
dalio -wlasnie moze napisz nam kilka przykladow takich fochow :-) ja nigdy sie nie poklocilam z mezem .Ba , nawet jednej sprzeczki .Nigdy .Ale sobie tak mysle, ze gdyby mi robil jakies wyrzuty , nie wchodzilabym absolutnie w zadny dialog z nim .Po prostu wychodzilabym do drugiego pokoju i milczala jak grob.By nie slyszec go wlozylabym stopery w uszy. Chyba glupi w pien nie jest i zobaczylby , ze cos z nim nie hallo .

jestem tak zmeczona jego krytykanctwem , jego ciagłym niezadowlieniem , jego brakiem jakichkolwiek samodzilnych pomysłów ,,,.Natomiastm oje ś ciagle krytykowane

łatwij jest kiedy jestęś sama , kiedy nie ogladajatego dzieci . ale ja juz dałam za wygranajeśli chodzi o jego stosunki z dziećmi . Jeśli nie chce , albo nie potrafi nawiazać z nim prawdziwych wiezi , to juz nie mój problem

Gość ojojojojoj
kurde -malkontent . A probowalas nic nie robic w domu.Lezec jak lania .Dzieci moga jesc na miescie . Nie rob nic poza soba.Musi byc sposob , by zmiekczyc takiego malkontenta.

Gość ojojojojoj
dalio -dziecmi sie nie przejmuj.Sa dorosle.Mysl o sobie .

to nawet nie jest malkontent , to jest o wiele bardziej skomplikowane . chodzi raczej o kontrolowanie emocji szczególnie tycvh złych . Ale w dobrych też nie umiaru , jak jest zadowolony - to do rany przyłóż , ale jak zły to niemozliwy do życia . On pracuje zawodowo , ja w domu , mmy duży iękny dom , kawał ogrodu , jesteśmy zdrowi , dizeci końcżą szkoły i nawet pracę mają ,,,,szlag ..

Gość face2faces
dziwne ze tak dobrze mowicie o swoich mezach :) wydaje mi sie ze jestescie troche naiwne ze ich widzicie w az takim dobrym swietle...no ale to wlasnie zakochanie robiz z ludzmi. oby bylo tak jak mowicie

Gość zona Polka....
moj jest lunatykiem :)

Gość ojojojojoj
poddaje sie dalio :-( Nie wiem juz co wymyslec wiecej , brakuje mi pomyslow :-( Pozdrawiam Cie goraco i sprobuj zasnac.Moja babcia mawiala, ze wieczorem nie mysli sie o problemach . Ranek jest madrzejszy od wieczora. I tym akcentem pozegnam sie .

Gość umka
a moj chrapie:) jest wspanialym ojcem,a do mnie--troche brakuje mu romantycznosci,ale i tak go kocham

Gość ojojojojoj
face2faces -przez 8 lat nie zalowalam ani jednej sekundy mojego wyboru. Wyjatkowy i cudowny mezczyzna.

Gość umka
dalia przytulam////,,,

Gość jużnoc
a mój jest alkoholikiem.... i znów się popłakałam.przez gnoja

Gość daliaaaa
dalia zjebala topic...

Gość siedze pije
juz nie rozpaczam bo nie jest tego wart i brak mi juz na to sil juz tylko rozmyslam... byl calym moim swiatem teraz jest poza nim

Gość jużnoc
pewnie,że myślę....ale jeszcze kurwa wciąż mam nadzieję...bo przecież był miłością mojego życia i też kiedyś tak o nim myslałam jak dziewczyny tutaj,piszą o swoich...

też dzis przeczytałam ,zeby zająć śie przede wszystkim sobą ,żeby odciać sieod niego , całkowicie ale jakoś nie potrafie tego zrobić . Zawsze był jednak moim przyjacielem , choć swoje chamstwo też demonstrował .sama juz nie wiem . Ale siły juz nie mam to pewne .

Gość face2faces
oczywiscie ze jest mozliwe ze trafilyscie na fajnych facetow (czego wam gratuluje bo to rzadkosc...wiekszosc to za przeproszeniem chooooje :) ) i zycze zeby wasi mezowie mysleli o was to samo, do samego konca

Gość ojojojojoj
face2faces-hahahah.Nie trafil sie , tylko zostal wybrany z bardzo wielu. Poszukiwania byly dlugieeeeeeeeeeeeee. Mial byc idealny dla mnie.Dokladnie taki, jaki jest moim wyobrazeniem o mezczyznie do malzenstwa.