Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LIPCOWIANKA

Czy ktoś jeszcze ma wesele w lipcu 2012r.

Polecane posty

Gość LIPCOWIANKA

jak w temacie:)

Gość JA MAM 14LIPCA 2012
WITAJ

Gość LIPCOWIANKA
Ja mam 21:) Co już macie załatwione?

Gość JA MA 14LIPCA 202
dom weselny zadatkowany, zespól zadatkowany, ' dj załatwiony, (jestem z małopolski u nas się on nazywa drużba, osoba prowadząca wesele) u ksiedza byliśmy, no i mamy już ślub cywylny, teraz tylko zbieranie pieniedzy bo sami zbieramy, a wesele na ok 80osób

Gość JA MA 14LIPCA 2012
przepraszam źle nicka wpisałam

Gość LIPCOWIANKA
Dobrze wiedzieć, że ktoś jeszcze zachodzi w głowę, żeby wszystko się udało:) Ja mam już wynajętą salę, catering, zespół muzyczny, kamerzystę i fotografa. Mszę w kościele też już zamówiłam. Ślub będzie konkordatowy:) Ostatnio nawet sukienkę wybrałam. Również sami zbieramy pieniążki na wesele. My planujemy go na ok 70 osób:)

Gość LIPCOWIANKA
Ilu dniowe macie wesele i ile płacicie za osobę?

Gość JA MAM 14LIPCA 2012
my may 2dniwe, od osoby 160zł, 0-5lat za darmo, 6-9połowa ceny, fotografa też mam zaklepaniego, kamerzysty nie mamy, bedzie ktoś z rodziny, tniemy koszty ale rozsądnie, suknię mam już upatrzoną, zobaczymy czy mi sie nie odwidzi,

Gość LIPCOWIANKA
To macie tanio. Ja ma 230zł/za 2 dni, ale interesuje mnie tylko wódka bo resztę mam już w menu.

Gość JA MAM 14LIPCA 2012
no nas też tylko wódka, ale trochę będzie róbki bo mój robi wyśmienitą i trochę kupimy, a będzie w wiekszosci żoładkowa gożka biała bo mi się butrlka podoba,

Gość LIPCOWIANKA
My będziemy mieć Sobieską no i dodatkowo wystawimy kolorową wódkę i wina na tzw barku. Znajomy nam jeszcze zrobi Śliwowicę:)

Gość LIPCOWIANKA
Sukienkę też już sobie wybrałam, teraz jestem na etapie szukania butów

Gość JA MAM 14LIPCA 2012
A ile zamierzacie wydac na wesele, bo ja mam nadzieję że zmieścimy się w 20tys zł

Gość khan
Lipcowianka a ty gdzie jak można zapytać?

Gość khan
Masz orkiestrę w cenie???

o jezu wybrała wódkę bo jej się butelka podoba:O a poza tym gorzka a nie gożka nieuku

Gość JA MAM 14LIPCA 2012
tak, podoba mi się butelka, a wiem że żołądkowa gorzka jest często po weselach i na cywilnym też ją mieliśmy, no i jest nie droga, a błąd ort. ok zgadzam się popełbiłam, ale chyba żadna tragedia,

Gość JA MAM 14LIPCA 2012
na obronę jeszcze dam, że w szkole miałam orzeczoną dysleksję, ale to jest forum ślubne a nie polonistyczne,

Gość LIPCOWIANKA
My mamy wynajętą salę i catrering. Zespół nie jest w cenie i za dwa dni liczą sobie 2600zł. Maja ograniczenie czasowe w pierwszy dzień do 1:00, a w drugi do 22:00, ale można u nich dokupić godziny (100zł każda następna). W naszym przypadku to mój narzeczony wybierał wódkę, ja mu co prawda towarzyszyłam, ale co ja się tam znam na smaku hehehe

Gość LIPCOWIANKA
Dodam, że jestem za Śląska:)

Gość LIPCOWIANKA
A jak tam u Was z zespołami? Ile biorą?

Gość JA MAM 14LIPCA 2012
Ja płącę 1500zł, nad 2dniem sie zastanawiamy, ale pewnie sie zdecydujemy, a 2dzień kosztuje 500zł, bez ograniczeń, a zespół super, ja jestem z małopolski,

Gość LIPCOWIANKA
To faktycznie taniutko:) My jak szukaliśmy zespołu, to na ogół ceny były nawet wyższe. Taki region chyba:)Mój zespół też jest super, zresztą na ogół najlepsza zabawa jest na poprawinach bo już jest luźniej i goście bardziej się znają. A fotografa i kamerzyste już macie wybranego?

Gość JA MAM 14LIPCA 2012
Fotografem będzie młoda dziewczyna ucząca się fotografii, kamerzysta z rodziny, wujek męża jest miłośnikiem kamerowania i ma dobry sprzęt więc on się tym zajmie, dopiero plener mamy z profesjonalistą kilka dni po weselu, szkoda mi kasy na fotorafa i kamerzyste bo to z 5tys wyjdzie,

Gość LIPCOWIANKA
No nam to wyjdzie ok 4 tys, ale niestety nie mamy żadnego znajomego, ani nikogo z rodziny, kto trudni się kamerowaniem lub robieniem fajnych zdjęć:( No ale cóż, wyjdźmy z założenia, że wesele ma się tylko raz w życiu (mam przynajmniej taką nadzieję hehe)

Gość wciskaczka
ale piszcie dokładnie ,gdzie i kiedy to by się człowiek na wesele wkręcił

Gość LIPCOWIANKA
Hehehe każdy by tak chciał:) Ale jak chcesz to możesz się pochwalić kiedy Ty masz i gdzie :)