Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LIPCOWIANKA

Czy ktoś jeszcze ma wesele w lipcu 2012r.

Polecane posty

Gość Roletkaa
I ja I ja tez mam 14 lipca 2012r :):):)

Gość A MAM 14LIPCA 2012
U mnie na weselu nie przedziesz wciskaczko, dlatego ze a znam wszystkich gosci, i zadnego obcego nie prosimy,wiem ze wesele ma sie raz w zyciu ale mi szkoda wydac tyle kasy wolę na co inne przeznaczyć, ale każdy ma swoje zdanie, a suknie za ile chcesz kupić?? tak mniej wiecej, bo ja do 800zł ze wszystkim, moja szwagierka ma za 3200zł i siedzi w szafie,

Gość LIPCOWIANKA
No ja tez planowałam taką tanią, niestety wyszło inaczej i suknie wybrałam sobie za 2400zł do tego trzeba doliczyć dodatki.

Gość JA MAM 14LIPCA 2012
jak masz pkeniądze to czemu nie, mi jest poprostu szkoda,

Gość LIPCOWIANKA
Wiesz co, u mnie z kasy to raczej też nie jest jakoś extra. Ja też niestety nie mam figury jak modelka, więc nie koniecznie mogę odkupić używaną:) Mam duży biust i tu zawsze mam jakiś problem z ubraniami

Gość fontanna alkoholowa
ja przyjdę z fonatanną alkoholową

Gość JA MAM 14LIPCA 2012
Ja nie będę mieć używanej, tylko nową szytą na miarę sprowadzaną z zagranicy, za bardzo małe pieniądze

Gość koxhana:)
a gdzie dokladnie z malopolski pochodzisz? Podaj jkies miasto blisko ciebie Bo bardzo tanio tam u Was

Gość A MAM 14LIPCA 2012
Moja sukienk będzie sprowadzana więc to bie istotne z kąd jestem, mało będę płacić ponieważ nie będzie markowa, a każdy wie że płaci się tylko za metkę a nie sukienkę

mi akurat nie chodzilo o sukienke hi hi:)

tylko o sale:) sama jestem z małopolski

ale cisza Temat sie juz chyba wypalil

Gość A MAM 14LIPCA 2012
nie chce podawać nazw ale koło bobowej w domu weselnym

Gość niagara12121
Witam! Ja mam ślub 7 lipca. Mamy zarezerwowaną salę, zespół, kamerzystę i fotografa prawie też.

cholera to ja z moją "tylko" przyklepana salą to mam duuże tyły w porównaniu z wami ;) a wydawało mi się, że jest tak dużo czasu, że nie ma co się napinać rok wcześniej. dobra, to ja do końca października zorganizuję sobie orkiestrę. trzeba się zabrać za to w końcu ;)

Gość ByTheWay
Witam :) my ślubujemy 28 lipca, mamy zarezerwowany termin i godzinę ceremonii ślubnej, salę (+ catering), zespół, fotografa i kamerzystę, ukończyliśmy też kurs przedmałżeński. Poszukiwania sukienki trwają - mam w chwili obecnej 3 typy, ale koleżanki wciąż chcą mnie wyciągać na maratony po sklepach, co już mnie bardziej irytuje niż cieszy (co za dużo to nie zdrowo ;)), wstępnie wybrałam też fryzurę i ozdoby. Masa pracy i załatwień jeszcze przed nami, ale mamy trochę czasu więc jestem spokojna. Pozdrawiam i życzę powodzenia w przygotowaniach.