Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gubie sie w tym wszystkim...

grupy ang. na studiach pilne!!!!

Polecane posty

Gość gubie sie w tym wszystkim...

zostalam rzydzielona do najbardziej zaawansowanej grupy na 1 roku :O wolalam do najslabszej bo tam bym miala lepsze oceny mimo, ze na koniec mialam 3 matura mi poszla bardzo dobrze ale nie chce byc w 1 :o jak to jest z materialem ? ucza sie wszyscy to samo i ten sam sposob spr wiedzy czy rozne ? Czy tylko w np. 4 grupie najmniej zaawansowanej tlumacza bardzo wnikliwie> pomocy.........

Gość poweselna
Moim zdaniem nie powinnaś rezygnować. Spróbuj, może okaże się, że jesteś lepsza niż myślisz? Ja też maturę z angielskiego zdałam przyzwoicie, a na studiach trafiłam do grupy z poziomem podstawowym - i efekt tego jest taki, że nie umiem angielskiego, niczego nowego mnie tam nie nauczyli, mam wręcz wrażenie, że po studiach umiem mniej niż po liceum. Więc po prostu spróbuj, pracuj nad językiem, a na pewno odniesiesz sukces. Oceny nie są ważne, ważna jest wiedza.

Gość sdfghjksdfghjksdfg
szkola to gowno i nic ci w zyciu w ogole nie pomoze tylko utrudni bo te oklepane bzdury co ucza to zenada naprawde wiecej sie nauczysz myslac wlasna glowa i lepiej zaczac od zaraz lepije sie uczyc na wyjazdach http://www.youtube.com/watch?v=PYqXb_7POc0