ATYDE81 0 Napisano Październik 6, 2011 WITAM PIERWSZY RAZ MI SIE COS TAKIEGO ZDAZYLO A MIANOWICIE 5 DNI PO ZAKONCZONYM OKRESIE PONOWNIE ZACZELAM KRWAWIC I WYGLADA TO JAK BYM ZNOW DOSTALA OKRES.KRWAWIENIE JEST DOSC INTENSYWNE WRAZ ZE SKRZEPAMI.NA WIYTE DO LEKARZA TRZEBA TROCHE POCZEKAC,WIEC PISZE Z ZAPYTANIEM CZY MOZE KTORAS Z WAS MIALA PODOBNY PROBLEM.PROSZE O WASZE DOSWIADCZENIA W TYM TEMACIE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Październik 6, 2011 Dlaczego krzyczysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ATYDE81 0 Napisano Październik 6, 2011 Nie rozumiem twojego pytania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość absolutnie........ Napisano Październik 6, 2011 ja miałam jakieś 2 miesiące temu 2 miesiączki w ciągu 14 dni a następnie przez 6 tyg nie miałam okresu. poszłam do gina zlecił mi badanie hormonów i okazało się, że wszystko ok. prawdopodobnie to rozregulowanie wynikało z tego że zmianiałam prace i doszedł stres itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ATYDE81 0 Napisano Październik 6, 2011 Wlasciwie jak pomysle to mialam ostatniego czasu troche stresu,poza tym mam nerwice.Moze to jest przyczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość absolutnie........ Napisano Październik 6, 2011 bardzo mozliwe. mi sie to pierwszy raz w zyciu zdazylo i wtedy sie bardzo stresowalam - czy dam rade, cz nie spiernicze czegos itp. a pozniej jak mi sie spozniala to zaczelam miec schizy ze moze w ciazy jestem. moj gin jak mi usg robil to sie smial ze mnie ze taka wystraszona jestem - mam juz corke niedlugo bedzie miala 1,6 roku. mam zalozona spirale i dotego naczytalam sie historii o ciazach ze spirala itp. itd. masakra! nie martw sie mysle ze wszystko wroci do normy - u mnie wrocilo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ATYDE81 0 Napisano Październik 6, 2011 Dzieki za odp.i otuche. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość absolutnie........ Napisano Październik 6, 2011 rowniez pozdrawiam! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach