Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młody27

Myśli o innych

Polecane posty

Witam Mam 27 lat, kilka miesięcy temu ożeniłem się ze wspaniałą dziewczyną, kupiliśmy świeżo mieszkanie, oboje pracujemy, jesteśmy ze sobą od 7 lat. Od jakiegoś czasu borykam się jednak z problemem. Doskonale wiedziałem, że moja przyszła żona nie ma wygórowanych oczekiwań jeśli chodzi o współżycie do tego nie jest zbyt aktywna w tej sferze. Sex raz na tydzień to na prawdę w jej przypadku naprawdę często. Mimo, że mi to bardzo nie odpowiada gdyż jestem w łóżku bardzo aktywny to staram się nie zmuszać jej do niczego. Łagodnie czasem tylko podsunę jej myśl, że miło by było gdyby częściej przejawiała inicjatywę. Od pewnego jednak czasu zacząłem zauważać, że z zazdrością patrzę na inne dziewczyny chodzące po ulicy. Nie chodzi o to, ze są ładniejsze bo moja żona jest piękną kobietą. Patrzę na inne i podminowuje mnie fakt, że inni faceci mają szczęście mieć dziewczyny, które potrafią ubrać się wyzywająco, kusić swoich facetów wdziękami. Gdy czytam tematy tu umieszczone aż trzęsie mnie, że moja żona nie lubi eksperymentować w przeciwieństwie do mnie. Próbowałem już wielu na prawdę rzeczy, nawet takich po których wstyd człowiekowi się robi i ona o tym wie ale sama nie ma najmniejszej ochoty być w tym moją partnerką. Wie, że jestem fetyszystą ale raczej ją to śmieszy itd itp. Co można w tej sprawie zrobić. Kilka razy przeszła mi nawet przez myśl kochanka ale ciężko by mi było potem żonie spojrzeć w oczy.

Gość malaa mi
skoro podajesz maila ... to chyba jednak myślisz o tej kochance :P

Oj ten mail jest już z przyzwyczajenia. Zawsze podaję żeby było jasne, że nie wrzucam tu postów dla jaj.

Gość whbcjwhbe we
młody27 a pzyznałeś sie już swojej żonie,że zdradzasz ją ze starszymi babami?:-) Jak tam u ciebie z fiksowaniem na temat rajstop:-) Nikt na tamtym topiku nie chce pisac,wiec założyłes nowy temat :-)

Achhhh stara gwardia nie śpi. Wiem doskonale, ze na tamtym temacie nikt nie pisze oprócz mnie samego. :) Z resztą ten temat nie dotyczy tamtych spraw ale chciałbym otrzymać w miarę możliwości poważną poradę.

Gość whbcjwhbe we
młody27 weź ty idź do psychoseksuologa i przestan posuwac stare baby po 50.

Opinia osoby patrzącej z innej perspektywy jest zawsze diametralnie inna niż samego zainteresowanego. Dlatego taka porada jest wartościowa.

młody tak sobie ciebie czytam i zastanawiam sie gdzie ty byłes jak rozum rozdawali???:classic_cool: Rozumiałam bym takie problemy w wieloletnim zwiazku przygniecionym problemami i nudą oraz gromadką rozwrzeszczanych dzieciaków :O ale ty jestes nowożencem. Po kiego diabła był ten slub?? czy ty wieszz ze z tą kobietą przyjdzie ci spedzic reszte życia w takim klimacie?:O Czemu teraz masz dylemat a na slubnym kobiercu zaćmę na oczach?:O Robicie sobie ze slubów jakies koorwa kontrakty czy ustawki a potem żale bo nie wyszło:O Dla mnie dwoje gówniarzy i niedorozwojów emocjonalnych zabawiło się w grę pod tytułem" zróbmy sobie rodzinkę" :classic_cool:

Oj czy choć raz na tym forum znajdzie się osoba zdolna do normalnej odpowiedzi czy za każdym razem muszę czytać takie bzdury?

Do V34 Oczywiście, ze wiedziałem co robię. To nie jest ustawka ani ślub z rozsądku. Nie szukam tu nikogo na boku ale zadaję pytanie. Co mogę zrobić w tej sprawie. Jak nieco zachęcić żonę?

Gość whbcjwhbe we
młody27 że niby bzdury>Sam kiedys pisałes,ze zdardzasz swoją wtedy jeszcze dziewczynę i to z dużo starszymi kobietami ,po 40,50,wiec jak nie chcesz aby ktos pisał takei bzdury,nie opisuj swojego życia.

[zgłoś do usunięcia] młody27 Do V34 Oczywiście, ze wiedziałem co robię. To nie jest ustawka ani ślub z rozsądku. Nie szukam tu nikogo na boku ale zadaję pytanie. Co mogę zrobić w tej sprawie. Jak nieco zachęcić żonę a moze ma ktoś iść i ci pokazać?:classic_cool: Skoro podjąłes taką a nie inną męską decyzję to koorwa majtki na doope wacka miedzy drzwi i pomnoś jej konsekwencje skoro taki dorosły jestes :classic_cool:

Dlatego napisałem temat kompletnie inny nie mający z tamtymi czasami nic wspólnego. Tamto to już dawno przeszłość a ja mówię o teraźniejszości. Jak zapewne wiesz, człowiek z czasem zauważa jakie błędy popełnił i czasem uczy się ich więcej nie popełniać.

Gość whbcjwhbe we
młody27 to nie są tamte czasy,bo jednak jak posuwałeś 40 i 50 latki,to byłes w zwiazku ze swoją teraźnijszą zoną,wiec nie pisz,ze to dawne czasy i sie zmieniłes.NIe dosc,ze ja zdradzałeś,to do tego ze starymi babami po 40,50 .Jakby twoja dziweczyna o tym sie dowiedziaął,to by się zerzygała na ciebie i kopneła cie w ten fetyszowski łeb.

V34 dobrze ci napisała... Po uj żenisz się z oziębłą laską skoro po tylu latach nic nie osiągnąłeś? Myślisz że obrączka podziała jak akcelerator chcicy? Głupiś.

Ach te wspaniałe doniosłe poezje wymyślane na poczekaniu. Zawsze mnie rozśmieszają kiedy je czytam. Od razu widzę człowieka co nie ma życia prywatnego i jedyna jego zabawą jest wypisywanie godnych pożałowania obelg pod adresem innych.

I do tego dochodzą ludzie, którzy każdy wątek pamiętają. Nawet te sprzed 2 lat. Brawo. Wspaniała wirtualna społeczność.