Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterekkk

w jakim wieku ma być dziewczyna dla 27 letniego prawiczka ale zaradnego w życiu?

Polecane posty

Gość ołki dołkiii
uuu taki stary prawik

Gość ołki dołkiii
uuuuuuuuuuuuuuuu zaskoczyłeś mnie taki stary prawik ?????????

Gość ołki dołkiii
chyba w twoim bo nie kumasz ironii widzę że poczucia humoru to nie masz ani dystansu do siebie więc nie dziwię się że jeszcze parę lat pozostaniesz sam

"widzę że poczucia humoru to nie masz ani dystansu do siebie więc nie dziwię się że jeszcze parę lat pozostaniesz sam" Jak to ujął Monty Python: Z tego wynika, że Ziemia ma kształt banana.

Gość ołki dołkiii
więc nie dyskutuj

A ty nie udawaj, że wiesz czy mam do siebie dystans czy nie. O poczuciu humoru już nie wspominając.

Gość tylko poważnnie
Bardzo powaznie oceniam , że najbardziej optymalna róznica wieku to jest nie więcej niz 3 lata, ważne aby to była dziewczyna z twego pokolenia, prawie rówieśnica, czyli dla ciebie dziewczyna w wieku powyżej 24 lata, ale podobna do ciebie, czyli też niedoświadczona i zaradna, taka niepuszczająca się dziewczyna jest niezepsuta i pewnie jeszcze nie nauczyła się wyrachowania i egoizmu, więc potrafi byc dobrą i kochającą towarzyszka zycia. Lojalna i przestrzegającą umowy ślubnej Gdzie takiej szukać? Z pewnoscią nie tam gdzie grasuja lalki Barbie i blachary, co to zarzucają oczkami i dupcią, a które maja wzięcie u tych znacznie starszawych facetów, co to szukaja coś zbyt młodego dla nich, leca na mięsko i przedmiotowe używanie.Co jest bez sensu bo związku z tego się nie zbuduje, ale takiego plebsu nie brakuje, moda na puszczanie się trwa. Powyżej miałeś wypowiedzi kilku facetów tego typu, którzy zamiast popatrzeć w lustro i trochę refleksji, polecają rzucanie się na młodociane mięsko, niemal na gówniary odbiegające znacznie wiekiem, jakież to żenujące i obleśne jak starszawy zużytek ślini się do zbyt młodego pokolenia dziewczyn, jakie by nie były ale i tak są zbyt młode dla nich , nie nadają się do nich chyba że są prostytutkami , w tym zawodzie młoda prostytutka poleci dla kasy nawet ze starym, ale to inny temat bo nie chodzi o związek czy małżeństwo..

"ważne aby to była dziewczyna z twego pokolenia, prawie rówieśnica, czyli dla ciebie dziewczyna w wieku powyżej 24 lata" Zupełnie nie ważne. "Powyżej miałeś wypowiedzi kilku facetów tego typu, którzy zamiast popatrzeć w lustro i trochę refleksji" Ja mam zawsze refleksję przed lustrem. Zazwyczaj to refleksja typu: Czy jeśli je rozbiję i przebije szyję jego kawałkiem to będzie boleć? Od razu widać, że jakiś staroć to pisał :D

Gość anka olsztyn24
chetnie cie poznam:)

Gość do darker
ty nie jesteś ani przystojny ani inteligentny, uwazasz ze jakas malolata-dziewica sie toba zainteresuje??!!

"uwazasz ze jakas malolata-dziewica sie toba zainteresuje??!!" Uważam, że nikt się nie zainteresuje. Dla jednych jestem za nudny dla innych za mało ustawiony. To jest takie gdybanie co by było gdyby.

Gość do darker
bo z tego co piszesz mozna wywnioskowac ze gardzisz wiekszoscia kobiet, a tobie nie wypada tak pisac, bo sam nic soba nie reprezentujesz. widac jaki jestes sfrustrowany az rzygac sie chce na ciebie

"a tobie nie wypada tak pisac, bo sam nic soba nie reprezentujesz." To ile trzeba mieć dyplomów na ścianie i miesięcznie wpływów na konto aby móc gardzić kobietami? Skoro mnie nie wypada to z pewnością są tacy którym wypada.

Gość darker coraz czesciej z
sensem piszesz :D🖐️

Gość do darker
nie zrozumiales balwanie, ty jestes tylko sfrustrowanym prawiczkiem ktory nie zna zycia. jestes spolecznym odpadem. nie znasz kobiet a piszesz o nich jak najgorzej tylko dlatego bo zawsze traktowaly cie jak kolezanke. to nie one sa zle tylko ty beznadziejny

"nie znasz kobiet a piszesz o nich jak najgorzej tylko dlatego bo zawsze traktowaly cie jak kolezanke. to nie one sa zle tylko ty beznadziejny" Czyli jak ty mnie wykorzystasz dla swoich celów to wina i tak jest moja bo nie uważałem cię za kogoś kto byłby do tego zdolny? Ciekawe. Jakieś Żydowskie korzenie? A ile trzeba kobiet do łóżka zabrać aby je poznać? Bo skoro tylko to mnie różni od innych to musi być jakiś wspólny mianownik.

Gość i tak wygladaja ludzie
bez szkol przyklad ble ble i luzer :O🖐️

Gość do darker
widzisz? spojrz na swoje posty, ty masz jakis problem, tu nie chodzi o ilosc kobiet w lozku, chodzi o pewne spoleczne aspekty, ty juz tego nie pojmiesz. po prostu masz utarte schematy i nimi podążasz, matka z dzieckiem szuka frajera, kobieta powyzej 28 r.z. tez sie nie nadaje bo na pewno ma duzy przebieg, itp. na jakim ty swiecie zyjesz??? dobrze ci tak, ze jestes brzydki, samotny i w ogole do niczego

Gość a kolejna pomarancz
robi zadyme o chuj wie co :classic_cool:

"tu nie chodzi o ilosc kobiet w lozku, chodzi o pewne spoleczne aspekty" Ale jakie to aspekty - to już zgrabnie pomijasz. "ty juz tego nie pojmiesz" I tu widać, że nie mam co oczekiwać wyszczególnienia owych aspektów - to musi być jakaś tajemna wiedza przekazywana z pokolenia na pokolenie tylko mnie tak pokarali :D "matka z dzieckiem szuka frajera" Skoro same zwykle piszą, że były z frajerem (czyli frajer zrobił dziecko) to kogo ona może dalej szukać? "kobieta powyzej 28 r.z. tez sie nie nadaje bo na pewno ma duzy przebieg" Taka kobieta to ma jeden cel: małżeństwo. Więc jeśli poznaje się taką a nie ma się w planach w ciągu najbliższego roku oświadczyn to lepiej sobie odpuścić i szukać gdzie indziej. "dobrze ci tak, ze jestes brzydki, samotny i w ogole do niczego" Nie martw się, ciebie to tez czeka tylko pod koniec życia. Ja mam teraz.

Gość do darker
no i dalej nie rozumiesz. co do matek z dzieckiem poznaly frajera ktory zrobil im dziecko i zostawil, to jak nazwac tego chlopaka?? tylko frajer i tchorz. co do kobiet przed 30, tu tez nie masz o niczym pojecia. jedna ma parcie na slub a druga juz nie. przeciez to nie zalezy od wieku tylko od cech charakteru, nawet mlode siksy moga chciec slubu. tepy jestes jak nie wiem. bardzo dobrze, ze nikt cie nie chce, nie zaslugujesz na milosc

"tepy jestes jak nie wiem. bardzo dobrze, ze nikt cie nie chce, nie zaslugujesz na miłość" Odpowiednia ilość zer po przecinku na koncie i miłość się znajdzie.

"Kazda laska ma parcie na slub to tylko zalezne jest od wieku" Cicho! Mało ci, że flądra po mnie jedzie? :D

Gość do darker
no to jedno zero juz jest. ty

"no to jedno zero juz jest. ty" Postaraj się bardziej. Nawet w podstawówce ubliżałyście mi mocniej.

Gość do darker
uswiadomiles mi wlasnie ze takich jak ty to nawet trzeba wykorzystywac, bo i tak nie jestescie nic warci. nie tylko jestes bardzo brzydki ale masz tez paskudny charakter, szkoda ze nie zaczales jeszcze jednego kierunku studiow bo laski znowu by cie zagadywaly byleby dostac notatki:D :D chociaz teraz tez traktuja cie jak smiecia. i zapamietaj ze tak juz bedzie zawsze.