Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterekkk

w jakim wieku ma być dziewczyna dla 27 letniego prawiczka ale zaradnego w życiu?

Polecane posty

Gość ołki dołkiii
a poza tym to czy życia zakosztowała ze wszystkich stron akurat nie zależy od wieku, bo teraz pewnie takie w wieku od 17 do 20, miało więcej partnerów niż nie jedna 26 ! Wsadź sobie swoje morały w tyłek ! Może Ci ulży :D

Autor założył temat a ty już wiesz, czy jest normalny czy nie. Mam nadzieję, że mężczyznę poddajesz większym testom.

Gość ołki dołkiii
miały

"bo teraz pewnie takie w wieku od 17 do 20, miało więcej partnerów niż nie jedna 26 ! Wsadź sobie swoje morały w tyłek ! Może Ci ulży " Uderz w stół :D

Gość ołki dołkiii
na pewno nie wypisuje takich rzeczy jak ty... raczej ma bardziej normalne podejście..

Gość taki prawiczek to może
tylko dośwaidczoną bo młoda to sobie weź ie prawdziwego samca a nie takiego kafe śmiecie jak loooooser

Gość gapdqg
"Mam nadzieję, że mężczyznę poddajesz większym testom." w tym test na zasobność portfela.

Gość ołki dołkiii
Uderz w stół :D ta bo wypisujesz głupoty zupełnie nie adekwatne do dzisiejszego życia

Gość ołki dołkiii
gapdqg "Mam nadzieję, że mężczyznę poddajesz większym testom." w tym test na zasobność portfela. hahahahaha bardzo smieszne :D

Lepiej niech sobie "nauczycielki" poszuka a może stanie się śmielszy do dziewczyn.

Młode na mnie lecą. Jest taka jedna z 13 lat ślicznotka, ale wiadomo że jej nie wsadze, bo jest za młoda.

"w tym test na zasobność portfela." Nie trzeba. Kobieta zobaczy, czym facet jeździ, gdzie mieszka, jak się ubiera i gdzie pracuje a nawet nie musi pytać ile zarabia. "ta bo wypisujesz głupoty zupełnie nie adekwatne do dzisiejszego życia" A konkretniej?

"Jest taka jedna z 13 lat ślicznotka, ale wiadomo że jej nie wsadze, bo jest za młoda." Tylko dwa lata jeszcze, pewnie nie całe.

Gość proszebardzo
śmieszne prawiczki marzą się wam kobiety, a was nawet nie można męzczyznami nazwać. po tym jeden czy drugi jakimś cudem, by poznał fajną kobitkę to sytuacji sam na sam z nerwów by pewnie w złą dziure jeszcze trafił... jak nie było was stać za młodych lat dziewczyny poderwać nieudacznicy to idźcie pare razy na kurwy to może coś z was będzie.

Gość loser ty się lecz na łeb
bezrobotny nieudacznziku bez wykształcenia lat 28 siedzący po 10 godzin dziennie na kafe bez intelektu :O🖐️ ty nie masz szans nawet dziewczynie butów wylizać Idziesz na randkę i co? Co odpowiesz na takie pytania jak: - co robisz? - aaaaaa yyyyyyy gram t looto i siedze na kafe, nie mam pracy i dziadek mnie utrzymuje. wiesz, że za kawe to sobie sama zapłacisz bo przecież to nowoczesna randka.

"po tym jeden czy drugi jakimś cudem, by poznał fajną kobitkę to sytuacji sam na sam z nerwów by pewnie w złą dziure jeszcze trafił..." Wspominasz swój pierwszy raz?

Za dwa lata to pewnie ją jakiś szkolny bad boy rozdziewiczy, a omnie to dawno zapomni. Mieszka niedaleko i z widzenia ją znam, patrzy się. Jej mama zresztą też bardzo ładna.

Gość ołki dołkiii
typu że młodsze są mniej doświadczone mniej partnerów miały itp Nie zgadzam sie z tym nie raz widzę jak wypisują gówniary, albo jak się chwalą koleżankom stojąc na przystanku na autobus co to one ze swoim chłopakiem nie wyprawiały... ja w ich wieku nawet o takich rzeczach nie myślałam a teraz są inne czasy... więc nie rozumiem zupełnie co ma wiek do tego jakie ma się doświadczenie.. a Ty w ogóle jesteś prawiczkiem ?

"Nie zgadzam sie z tym nie raz widzę jak wypisują gówniary, albo jak się chwalą koleżankom stojąc na przystanku na autobus co to one ze swoim chłopakiem nie wyprawiały" Tego chłopaka to pewnie tylko one same na oczy widziały :D "a Ty w ogóle jesteś prawiczkiem ?" Jestem. Zainteresowana?

Gość ołki dołkiii
chyba sfrustrowanym ... mało wiesz o dzisiejszym świecie... kiedyś młode dziewczyny nie puszczały się tak jak te dziś

Gość proszebardzo
darker nie, mówię o was. ja nigdy nie miałem problemy, żeby jakiejś wsadzić. ty się staremu synku nie stawiaj, bo tyle co ja do 50-tki podupczyłem to tobie do końca życia się nie uda.

"kiedyś młode dziewczyny nie puszczały się tak jak te dziś" No to rzeczywiście wielkie zmartwienie dla świata. Ciekawe czy ONZ zwoła specjalne posiedzenie w tej sprawie.

"bo tyle co ja do 50-tki podupczyłem to tobie do końca życia się nie uda." Wsadziłeś kutasa po wielokroć - umrzesz spełniony.

Gość ołki dołkiii
to nie zadawaj głupich pytań... ciekawe ile darker ma lat że ma takie poglądy

Gość proszebardzo
jeszcze pare rzeczy mam do zrobienia, ale jeśli chodzi o tamten aspekt życia to mógłbym się już położyć i umrzeć. SPEŁNIONY - tak jak to sam trafnie zauważyłeś